|
![]() |
|
Na dzień dzisiejszy wygląda to na zwykłe pomówienie, a Ty PRL nie zajmuj się plotkami, chyba że ma jakieś dowody na to co piszesz. Nawet gdyby miał dyplom zrobiony na UA to co w tym złego ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Co do dyplomu to się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o rzetelność, to wystarczy poszukać opinii w innych wątkach na forum na ten temat i sprawa jest jasna.
Ja jestem byłą pacjentką i żebym miała sobie zęby młotkiem wybijać, to więcej tam nie pójdę. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Moi mili to że nie usunęli postu to już sukces i zaskoczenie, czego innego się spodziewałem. Czyżby SM dostało od klienta egocentryczne żądania których nie są w stanie spełnić? Mariusz to coś takiego jak: skąd wiadomo że Steczkowska nie jest z Wrocławia? Bo ściemniać to można w programie u Mana a nie w takiej wiosce w której mieszkamy. Nostryfikacja, czyli robisz dyplom za granicami i uprawomocniasz go w Polsce za pieniądze, na jakiejś uczelni. Medyczne mają specjalne komórki na każdym wydziale, cóż takie czasy. Wystarczy mieć pieniądze. Doktorat– tu też jest wybór albo prowadzisz zajęcia ze studentami i jesteś przodupasem jakiegoś prof. Albo wyciągasz z kieszeni 5000 rocznie za zwolnienie z tego obowiązku itd. i takie potem elity mamy... To nie są ludzie którzy mogliby za przekonania zginąć w Katyniu, prędzej tam wypchną Ciebie albo mnie, jeśli wiesz co mam na myśli. Nie usunęli tematu bo teraz reklamuje się na konkurencyjnym portalu gdzie nie ma forum ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Na Fb można (jeszcze) komentować
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Chyba że napiszesz tam "Bóg Honor Ojczyzna"
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
[cytat]Na Fb można (jeszcze) komentować
![]() Taa napiszesz komentarz a za 2 godziny już nie ma po nim śladu ![]() |
|