| 
                  Posty: 442 Dołączył: 28 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      kot moze zostac ministrem?
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 688 Dołączył: 16 Gru 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
| CYTAT kot moze zostac ministrem?Raczej nie, gdyż mogło by się okazać że inteligencją przerasta kolegów z rządu.   | |
| 
                  Posty: 3250 Dołączył: 12 Sty 2015r. Skąd: stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      dla niektórych może :-) nawet więcej...    | |
| 
|   | |
| CYTAT dla niektórych może :-) nawet więcej...E tam oni ze świecą sprawiedliwego szukają.A poza tym proszę o cytat tego bulwersującego ciebie napisu na plakacie czy też transparencie.o cytat   | |
| 
                  Posty: 3250 Dołączył: 12 Sty 2015r. Skąd: stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT cdn.. CYTAT Ja nie mam guru.  Popatrz na plakaty na proteście.  Napisz tutaj  co jest na plakatach.  Możesz się podpisać pod tymi hasłami razem z posłanką Butryn. KRZYSIU CYTAT Wolność Równość Demokracja  Ja podpisuję się obu rękoma.A ty?  Juz mi podałeś Krzysiu. | |
| 
|   | |
| CYTAT CYTAT cdn.. CYTAT Ja nie mam guru.  Popatrz na plakaty na proteście.  Napisz tutaj  co jest na plakatach.  Możesz się podpisać pod tymi hasłami razem z posłanką Butryn. KRZYSIU CYTAT Wolność Równość Demokracja  Ja podpisuję się obu rękoma.A ty?  Juz mi podałeś Krzysiu.   | |