| 
                  Posty: 33 Dołączył: 28 Sie 2017r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Co się dzieje że strona? Wieki trzeba czekać żeby komentarz dać pod artykułami. Mam wrażenie że jest coraz gorzej.
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 838 Dołączył: 5 Lut 2016r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      oj tam, 20 sekund za kazdym razem gdy się chce cos napisac i sprawdzic komentarze....         no ale fakt, te awarię dawno powinni usunąć, bo ludzi to wk...rwia | |
| 
                  Posty: 288 Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      U mnie komentarz po około 3 sekundach dodało.
       | |
| 
|   | |
| 
      Tu nie chodzi o to jak długo komentarz się dodaje ale ile się czeka na to aby jakaś reklama się otwarła i wtedy można poczytać komentarze lub dodać własny. Mnie osobiście to czekanie zniechęca. 20 - 30 sekund to zdecydowanie za długo!
       | |
| 
                  Posty: 8453 Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia:  100% | |
|   | |
| 
      Załóż sobie adblock'a i po kłopocie ;-)
       Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser | |
| 
                  Posty: 459 Dołączył: 4 Maja 2017r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| A jakie macie systemy operacyjne ? | |
| 
|   | |
| 
      To jaki masz system nic nie zmienia. W pracy mam Windows 7 w domu Windows 10 i są te same problemy z reklamami. Nie zależy to też od przeglądarki, mam na swoim laptopie 3 różne. Coś gdzieś blokować? Co ciekawe na komórce działa wszystko fajnie. Reklamy nie blokują dotarcia do komentarzy.
       | |
| 
                  Posty: 119 Dołączył: 30 Cze 2014r. Skąd: Ostrzeżenia:  60% | |
|   | |
| 
      Zainstaluj AdMuncher i po kłopocie. Jest to darmowy program do blokowania reklam. https://www.admuncher.com/ | |
| 
                  Posty: 27 Dołączył: 19 Lip 2017r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Mysle ze jest ok
       | |