|
![]() |
|
Janek82 popłacz sobie jeszcze w domu zajadzie
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Koncert jest to musi byc glosno, taki urok koncertow. W Stalowej jest to raz albo 2 razy do roku. Ty marudzisz ze glosno teraz a inni ktorym sie to podoba i chca zeby bylo wiecej nazekaja przez reszte dni w roku dlatego ze tego nie ma. Niektorzy jezdza na drugi koniec Polski albo za granice zeby by na koncercie lub jakiejs imprezie i jeszcze placa za to. Tez mieszkam kolo gorki rozwadowskiej i wcale jakos glosno nie bylo
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wiem na czym to polegało ale u mnie na drugim końcu miasta też było głośno i wyraźnie słychać co sie działo na koncercie. Wcześniej było Lato z Radiem i sie tak nie niosło. Nawet koncerty z placu Piłsudskiego nie są tak dobrze słyszalne.
Mi to jakoś szczególnie nie przeszkadzało, zdziwiony jestem tylko tym że dotąd nie było słychać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Kierunek wiatru, kierunek w jakim sa ustawione glosniki, cisnienie powietrza, wilgotnosc. Pewnie jeszcze jakis inny czynnik
|
|
|
![]() |
|
Jest impreza tra la la
Bardzo glosno wiec byc ma Najglosniej jak sie da! |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mnie nie przeszkadza,mimo że mieszkam stosunkowo blisko MOSiR-u
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Janek82 popłacz sobie jeszcze w domu zajadzie Nie ma to jak założyć konto specjalnie, by komuś "dowalić". Jakie żenująco nudne musi być twoje życie, że marnujesz swój czas na coś takiego... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Koncert jest to musi byc glosno, taki urok koncertow. W Stalowej jest to raz albo 2 razy do roku. Ty marudzisz ze glosno teraz a inni ktorym sie to podoba i chca zeby bylo wiecej nazekaja przez reszte dni w roku dlatego ze tego nie ma. Niektorzy jezdza na drugi koniec Polski albo za granice zeby by na koncercie lub jakiejs imprezie i jeszcze placa za to. Tez mieszkam kolo gorki rozwadowskiej i wcale jakos glosno nie bylo Koncert = głośno. OK. Ale niech głośno będzie na koncercie, a nie 4 km od niego. Gdy koncerty były pod MDK (czyli znacznie bliżej Vivo niż jest MOSiR) to nigdy tak się hałas nie niósł. Nie wiem po co piszesz o ludziach jeżdżących na koncerty, co to ma do rzeczy? |
|
|
![]() |
|
jonek ..... prawa fizyki.....gdzie się hałas lepiej roznosi w wolnej przestrzeni czy zamkniętej ???
|
|
|
![]() |
|
Pod MDK glosniki prawie za kazdym razem skierowane sa na Pysznice. Na mosirze sa na centrum Stalowej dlatego dochodzi do gorki. A barier dzwiekochlonnych nikt Ci nie postawi
|
|
|
![]() |
|
Ja mieszkam koło Lasowianki czyli mam przyslowiowe dwa kroki na stadion ale mi osobiście koncerty nie przeszkadzają. Niech się coś dzieje w tym mieście. Niech się ludzie bawią. Tak jak juz ktoś tu wspomniał w komentarzach -imprezy są raz , dwa razy do roku , a jak nic się nie dzieje to tez źle. Ja tam jestem jak najbardziej za tym żeby raz na jakiś czas była rozrywka.
|
|
|
![]() |
|
a dzisiaj nic prawie nie słychac, narzekaliście to dzis nie ma darmowego koncertu w domach
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT a dzisiaj nic prawie nie słychac, narzekaliście to dzis nie ma darmowego koncertu w domach ![]() Było tak samo głośno jak wczoraj. |
|
|
![]() |
|
jak sie okazuje to Bednarek sie spoznil 20 minut dlatego bylo cicho o 21
![]() |
|
|
![]() |
|
janek82 pożal się jeszcze
|
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT janek82 pożal się jeszcze co się czepiasz chłopa. ![]() ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Czy to już nie przesada koncert po 22!! ludzie jutro idą do pracy a dzieci do szkoły, rozumiem weekend ale w niedziele, to ta impreza powinna się już kończyć o 22!!
|
|
|
![]() |
|
Hehe "co się czepiasz" lud się bawi ;-)
Nadberezny chyba zapomniał że większość naszego przemysłowego grodu w nocy śpi. Pomijam 3 zmiany. No ale z 3 zmiany nikt się tam nie bawi. To pytanie powstaje, kto się tam bawi i dla kogo to ;-) Nie no ręce opadają. Dzisiaj jest najgłośniej. Może zadzwonić na policję za zaklucanie ciszy nocnej :-) Afera jest o ogródki piwne na mieście po 22 a tu takie coś bez echa? Tzn z echemsorry ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czy to już nie przesada koncert po 22!! ludzie jutro idą do pracy a dzieci do szkoły, rozumiem weekend ale w niedziele, to ta impreza powinna się już kończyć o 22!! Zgadzam sie w 100000 %%%%% |
|
|
![]() |
|
Już ciul z nami dorosłymi rano kawa później kawa jakoś damy rade, ale dzieci no sory ;/ panie prezydencie wypisze pan jutro wszystkim dzieciakom usprawiedliwienia???
|
|
|
![]() |
|
Hałas mi nie przeszkadza,ale jak byłem na koncercie to młodzi zaczeli palic i nie dało sie wytrzymac.Jest zakaz palenia na imprezach,a ludzie palą,maja gdzies ze ktos ma problemy z oddychaniem,astmę.
![]() |
|
|
![]() |
|
Ale to co się dzieje dziś to już przegięcie,oczywiście zgodę na nocne koncerty według prawa wydaje prezydent miasta, i nic z tym nie można zrobić ale czy on pomyślał o reszcie mieszkańców którzy w nocy chcą spać by rano wstać nie każdy tak jak on może nie przyjść do pracy na wskazaną godzinę!
|
|
|
![]() |
|
Na stadionie wcale jakos bardzo glosno nie bylo
|
|
|
![]() |
|
W innych miejscach takie imprezy kończą się o 22... W niedziele raczej nie organizuje się takich imprez. Sylwester również cichnie po północy, co jest dziwne zwłaszcza pod względem tego, że w mieście przemysłowym tak duża część ludzi pracuje na zmiany... Głośność jest zdecydowanie zbyt duża, zwłaszcza na tak małej przestrzeni. Pozdrowienia dla pielęgniarek i ratowników, oby byli na tyle wypoczęci żeby mogli się należycie zając Waszymi bliskimi...
|
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale tu ludzie maja bol dupy. Ja potrafie isc spac o 2 w nocy i wstac na 7 do pracy i nie placze chociaz mam mlodszego brata ktory rano idzie do szkoly wystarczylo by mu dac stopery do uszow i nic bylby nie slyszal ale mlody dobrze spal. Dobrze ze takie imprezy sa a jak komus nie pasuje proponuje jakies mieszkanie w domku na obrzezach miasta bd mieli cisze i zebyscie pognili z goryczy ;)
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|