|
![]() |
|
Lucjusz Nadbereżny wraz z Stanisławem Sobierajem i Januszem Zarzecznym pojechali na wycieczke do Shenhzen
Shenzhen (chin.: 深圳; pinyin: Shēnzhèn; wym. [ʂə́ntʂə̂n]) – miasto w południowo-wschodnich Chinach, w prowincji Guangdong, bezpośrednio graniczące z Hongkongiem. W 2010 roku liczba mieszkańców strefy zurbanizowanej wynosiła 1 370 396[1]. Zespół miejski w 2009 roku liczył 8 912 300 mieszkańców. Wielki ośrodek gospodarczy i finansowy (giełda, banki) z rozwiniętym przemysłem informatycznym, elektronicznym, nowych materiałów, urządzeń medycznych, poligraficznym, spożywczym, chemicznym, włókienniczym i maszynowym. Duży morski port handlowy na wschód od estuarium Rzeki Perłowej[2]. Za nasze pieniądze podatników zrobili sobie wycieczke, zwłaszcza Stanisław Sobieraj, który nie ma nawet sredniego wykształcenia, a z jezyków to nawet polskiego dobrze nie zna Co miasto 70000 może miec wspólnego z takim kolosem jak Shenzen? Ja sie pytam kto za to płaci? Czy staroście doświadczonemu nauczycielowi nie jest wstyd pokazywać się z Staszkiem który nie zaliczył 7 klasy szkoły podstawowej i nie uzyskał promocji do osmej. Ciekawe jaką ocene uzyskał by u pana Janusza |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Płn bo w Chinach każdy Chińczyk wie, że ten pan Sobieraj nie ma odpowiedniego wykształcenia. Jestem po filologii germanskiej i angielskiej i wiem, że każdy Polak z wyjątkiem pana Sobieraj wymiata po angielsku. Mamy zdolne językowo społeczeństwo.
|
|
|
![]() |
|
Chory z nienawiści człowieku... skończ wreszcie ze spamowaniem i wypisywaniem tych bzdur oraz zakładaniem kolejnych kont, bo nie masz honoru pisać pod jednym nickiem... Pewnie ciebie nie wybrali do Rady Miasta i jesteś chory z nienawiści i żalu, że cię nie wybrali i nie zaprosili do Chin. To miasto partnerskie Stalowej Woli, zaprosili ich to pojechali, podejrzewam że ty wielce wykształcony człowieku po chińsku umiesz jedynie pierdnąć.. bo to uniwersalny język.. A oni mają zapewne tłumacza i im nie są potrzebne znajomości wszystkich języków świata...
Rada: weź leki, włącz sobie jakiś film i nie psuj ludziom forum spamowaniem, a moderatorom nie nadawaj roboty, by ciągle musieli wycinać twoje chore, powielane treści... Już się dowiedzieliśmy, że Sobieraj nie ma matury, a ty masz i maturę i studia zaoczne ![]() |
|
|
![]() |
|
W cywilizowanym świecie to jest normalne ,że samorządowcy jeżdżą po całym świecie.Ciekawa jestem jakie wykształcenie mają ci co tak hejtują z zazdrości.Związkowcy po zawodówce też jeżdzili na wycieczki do Chin przed sprzedażą chińskiemu inwestorowi,i czy ktoś im zabronił.
Na miejscu pana Staszka już dawno bym Cię pozwała za oszczerstwa do sądu o zniesławienie i ciekawa jestem czy byś śmiał mu spojrzeć w oczy.Nie jesteś anonimowy w internecie! ![]() |
|
Dołączył: 5 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
coś mi się wydaje, że pan Sobieraj ma za dużo kultury by zajmować się takim trollem
![]() Po co? Zakładasz człowieku nowe konta by takie wypisywać rzeczy? Wstyd dla ciebie i hańba. Nigdzie nie zastrzeżone że posłem, radnym senatorem ma być ktoś kto posiada takie i takie wykształcenie, to dyskryminacja! Jesteś podelcem z najwyższej półki spamerze |
|
|
![]() |
|
Ciągle ktoś się czepia Sobieraja więc niech wystartują w wyborach samorządowych i może go zastąpi.
|
|
|
![]() |
|
Ciekawe jest to że tak piszecie od rzeczy... byle się obrazić. A zero merytoryki... temat jest o tym że tam pojechali... A forum o tym by podyskutować... za czym.. po co... za co i dla czego... A co ma wyksztalcenie do tego... mam kolegow 😁😂🤣 co sa po zawodowce a rządzą tymi po studiach w jednej z fabryk i tam nikogo kto nie dziwi...😁😂🤣
A tak na koniec to można przeczytać artykuł o tym jak władze miasta krytykują najazd chińczyka na miasto a teraz jadą tam do zaprzyjaźnionego miasta... dla czego nie ma formalnego artykułu o tym... tylko tak po cichu jak kot na myszy... naraża się jeden z drugim na obelgi na forum |
|