| 
                  Posty: 12 Dołączył: 5 Kwie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Serdecznie zapraszamy na CHAT StaloweMiasto.pl Wymieniaj poglądy ONLINE uzyskaj informacje,poznaj ciekawych ludzi. http://tomay.pl/czat/czat_okno.php Poszukujemy osób na stanowisko OPeratora Chatu (więcej informacji na chacie. Proszę pisać do "chatSM")                  Zapraszamy ! | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Zapraszamy ! | |
| 
                  Posty: 35 Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Zapraszam    | |
| 
                  Posty: 161 Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|    | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      wiedziałam ze reiker wroci   " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| 
      Informacja dla użytkowników  Czat został postawiony na nowym ,sprawniejszym serwerze ..za utrudnienia przepraszamy Pozdrawiam ! chatSM   Zapraszamy ! | |
| 
                  Posty: 495 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT wiedziałam ze reiker wroci  anulka wer das ist dieser reiker  ich begrüße einen Vermittler.   | |
| 
|   | |
| 
      W dalszym ciągu poszukujemy osób na stanowisko operatora chatu. więcej informacji tutaj > http://tomay.pl/czat/czat_okno.php Pytać u "chatSM" Serdecznie zapraszamy               Zapraszamy ! | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| CYTAT ich begrüße einen Vermittler.   czy to też do mnie?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| CYTAT ich begrüße einen Vermittler.   CYTAT czy to też do mnie?? Niestety nie,ale pozdrawiam.    | |
| 
                  Posty: 561 Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      http://tomay.pl/ - fajna strona, nie wiedziałem, że Rzeszów zmienił herb?
       | |
| 
|   | |
|  | |
| 
|   | |
| 
      tak właśnie Żniwiarzu pomyślałam   a co do Rzeszowa - widzę że mają też piękne nowe skrzyżowanie   " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
                  Posty: 12 Dołączył: 28 Marz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Fajna strona o Rzeszowie. Start: Rzeszów - opis miasta a zdjecie stalowej woli Położenie, krajobraz - o RZ Historia - RZ Demografia - Stalowa Wola Komunikacja - Stalowa Wola Edukacja - Stalowa Wola Gospodarka - RZ Sport - RZ/STW Pomijam początek - herb stw   | |
| 
|   | |
| CYTAT Fajna strona o Rzeszowie. Start: Rzeszów - opis miasta a zdjecie stalowej woli Położenie, krajobraz - o RZ Historia - RZ Demografia - Stalowa Wola Komunikacja - Stalowa Wola Edukacja - Stalowa Wola Gospodarka - RZ Sport - RZ/STW Pomijam początek - herb stw  Edzio  chcial zachwycić wszystkich  pozdr   | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
       | |
| 
|   | |
|      Zapraszamy ! | |
| 
                  Posty: 161 Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|   | |
| 
                  Posty: 820 Dołączył: 9 Paź 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Brawo! Brawo za spier**lenie chata! Pamiętam jak ten chat tętnił życiem. Jak się weszło to zawsze można było porozmawiać z jakąś osobą. Wieczorami zbierało sie ok 15 osob i rozmawiało albo i sylwester gdzie większość była nawalona (w szczególności prowadzący). A od interwencji jednej osoby z zarządu(1-osobowego) patrzcie jak to teraz wygląda. W oknie głównym wiadomości z przed paru mc wstecz. Jakieś magiczne lagi w wysyłaniu wiadomości.  W ogóle po co ten chat teraz jest włączony?  Jeszcze raz brawo Invx. Pamiętaj, że lepsze jest wrogiem dobrego. | |
| 
                  Posty: 711 Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| 
      Call   A nie mowilem, ze bedzie jak bedzie  Mialem racje. Call ale chociaz masz mile wspomnienia  Chociazby z tym sylwestrem. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. | |