|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jeżeli dostaliby te pieniądze to oczekiwania trochę wzrosną. Obniżenie udziału zagranicznych tub propagandowych jest warte tej składki, przynajmniej dla mnie a nie oglądam. Jeszcze parę lat i najciekawsze na internecie będą komentarze pod artykułem od samego artykułu. Wszystkie opinie w 10 minut ![]() Komentarze tez juz są ustawione. Nicki o identycznej stylistyce pisowni sami siebie cytują i popierają Komentarze Andrzejka nigdy nie są o temacie, raczej są jego wyobrażeniami o autorach. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie o Andrzejku mowa. A tak poza tym przeszkadza wam ten Andrzejek oj przeszkadza
|
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wrzody na tyłku i hemoroidy też przeszkadzają a ludzie z tym żyją
![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kupili portal, kupili ludzi, wszystko pięknie... a tu jeden taki prawdę mówi i nie pasuje.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek777 i Pelele to moze kradnijcie drobne rzeczy bo to tez malo ściągalne jest.... ![]() Jeżeli sam masz lepkie paluszki,to nie uogólniaj że wszyscy tak mają ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Płacisz francuzom?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Płacę tam,gdzie taniej i nie zaglądam im w paszporty.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Płacę tam,gdzie taniej i nie zaglądam im w paszporty. To czemu narzekasz na prywatyzację. Bez niej było by drożej. Idea nie wprowadzała takich "promocji" jak Orange. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Płacę tam,gdzie taniej i nie zaglądam im w paszporty. To czemu narzekasz na prywatyzację. Bez niej było by drożej. Idea nie wprowadzała takich "promocji" jak Orange. A gdzie narzekałem na UCZCIWĄ a nie złodziejska prywatyzację?Oswiec mnie bo nie pamiętam ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Ja też wole płacić mniej ale swojemu. Taka różnica. Z Orange zrezygnowałem ponad rok temu.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Abonament też płacę bo nie należę do PO,Nowoczesnej i nie jestem KODerasta. To ktorym z tych co wymieniles jest mirek3x7? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Mirek777 i Pelele to moze kradnijcie drobne rzeczy bo to tez malo ściągalne jest.... ![]() Jeżeli sam masz lepkie paluszki,to nie uogólniaj że wszyscy tak mają ![]() To mirek777 proponuje takie rozwiązania. Mnie w to nie mieszaj |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Paradoks ja płacę.Płaciłem też jak tvp było tubą PO-PSL.
To ty masz z tym problem że musisz płacić. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Mirek777 i Pelele to moze kradnijcie drobne rzeczy bo to tez malo ściągalne jest.... ![]() Jeżeli sam masz lepkie paluszki,to nie uogólniaj że wszyscy tak mają ![]() To mirek777 proponuje takie rozwiązania. Mnie w to nie mieszaj Problem płacenia wywołałeś Ty i stąd wypowiedzi w Twoim kierunku.W innych niektórych kerajach/chyba w Czechach/płacą to w opłacie za energie elektryczną.Każdy. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja też wole płacić mniej ale swojemu. Taka różnica. Z Orange zrezygnowałem ponad rok temu. W tych 125 zł mam TV,internet dwa telefony komórkowe i stacjonarny.Z jednej komórki nieograniczone minuty na tel komórkowe,z drugiej nieograniczone na stacjonarne i komórkowe a ze stacjonarnego bezpłatne na wszystkie stacjonarne w kraju i do USA i Kanady na kom.bezpłatnie.Która sieć w Polsce daje lepsze warunki? Wolę płacić mniej nawet nie swojemu.Swój nieraz potrafi zedrzeć skórę z klienta w imię swoiście rozumianego patriotyzmu ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Paradoks ja płacę.Płaciłem też jak tvp było tubą PO-PSL. To ty masz z tym problem że musisz płacić. ![]() Ale wy dziwni jesteście. Mirek777 podał głupią radę ze jak mi nie pasuje tvp to zebym nie oglądał. Jakbym tego nie wiedział. A co mi da nie oglądanie jak musze i tak za to płacić. |
|
|
![]() |
|
Taki świat, jeden choruje cale życie, drugi dwa razy, a koszty są zryczałtowane. Teraz mnie martwi wzrost kosztów utrzymania więziennictwa.
To byłoby ze stratą dla społeczeństwa, gdyby tak po obywatelsku uzdolnieni ludzie, nie wykonywali pracy dla społeczeństwa w czasie pobytu w miejscach zadumy i medytacji. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Paradoks ja płacę.Płaciłem też jak tvp było tubą PO-PSL. To ty masz z tym problem że musisz płacić. ![]() Niby proste a takie ciężkie gdy nie rozumie sie tekstu czytanego. On napisał, że jak płaci to wymaga by podawano informacje z jego miasta. Tak jak to zrobiły stacje komercyjne. Pele sie podłącza ;-) Nie rozumie ale zabiera głos ;-) Pele, no to masz drożej ode mnie ;-) Nie mam wszystkiego u jednego operatora, bo po co? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Powoli Rząd wprowadza stare zwyczaje więzienne,ze skazany po wyroku musi pracować na swoje utrzymanie więzienne.Nie może być tak,że przestepca siedzi w ciepłej celi,ogląda TV i pod kocykiem bije konika.Ma pracować,czy to we wiezieniu czy tez poza nim.Za komuny w Strzelcach szyli filcaki i pracowali w wapiennikach,w Potulicach robili ławki i proste meble.Moga byc wykorzystywani do prac porządkowych/odśnieżanie,zamiatanie/Mozliwosci pożytecznego wykorzytywania skazanych sa olbrzymie.
Anfrzejek zjadł cos niestrawnego i bredzi od rzeczy.Co jadłeś Jedruś?Czyzby nieswieżą kiszke kaszaną?Zalecam ci twój stary sposób!!Lewatywa z zimnej wody.Działa i na trawienie , na mózg i jego niedotlenienie ![]() Najlepiej ogladaj TFUJ-N lub POLSZMAT a napewno cie przeczyści ![]() Temat jest o TVPiS czyli o TV wiec czemu kwękasz Jedrus że nie na temat? Napisz cos o "ŚWIATKACH"bo to doskonale umiesz ![]() A za abonament RTV jak dla mnie nie musisz płacic,bo to mnie nie obchodzi.JA mam to co mi potrzeba u jednego operatora bo tak mi się podoba,a tobie nic do tego ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Powoli Rząd wprowadza stare zwyczaje więzienne,ze skazany po wyroku musi pracować na swoje utrzymanie więzienne.Nie może być tak,że przestepca siedzi w ciepłej celi,ogląda TV i pod kocykiem bije konika.Ma pracować,czy to we wiezieniu czy tez poza nim.Za komuny w Strzelcach szyli filcaki i pracowali w wapiennikach,w Potulicach robili ławki i proste meble.Moga byc wykorzystywani do prac porządkowych/odśnieżanie,zamiatanie/Mozliwosci pożytecznego wykorzytywania skazanych sa olbrzymie. Daj jakiś przykład wprowadzania tych nowych zwyczajów, bo to bardzo ciekawe. CYTAT Anfrzejek zjadł cos niestrawnego i bredzi od rzeczy.Co jadłeś Jedruś?Czyzby nieswieżą kiszke kaszaną?Zalecam ci twój stary sposób!!Lewatywa z zimnej wody.Działa i na trawienie , na mózg i jego niedotlenienie ![]() Najlepiej ogladaj TFUJ-N lub POLSZMAT a napewno cie przeczyści ![]() Temat jest o TVPiS czyli o TV wiec czemu kwękasz Jedrus że nie na temat? Napisz cos o "ŚWIATKACH"bo to doskonale umiesz ![]() HaHa, niech wszyscy widzą ;-) Domyślam się, że właśnie opowiedziałeś nam o swoich metodach ;-) Gdzie ja "kwękałem", że nie na temat? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Temat brzmi: TVP PiS bez ataku nożownika
Czy wyczerpały się już pomysły na dyskusję? Jeśli tak, temat zamknę, bo rozmowy są nie na temat... |
|
|
![]() |
|
Daj jakiś przykład wprowadzania tych nowych zwyczajów, bo to bardzo ciekawe.
Napisz cos o "ŚWIATKACH"bo to doskonale umiesz ![]() HaHa, niech wszyscy widzą ;-) Domyślam się, że właśnie opowiedziałeś nam o swoich metodach ;-) Gdzie ja "kwękałem", że nie na temat? [/cytat] Podam ci temat budowy warsztatów pracy dla więżniów w Załężu.Więcej nie napiszę bo Magpie mnie zbanuje ![]() A Pele nie wie ale pisze.Któż tak napisał Jędrusiu?Ty,czy może ksiądz Bobek z Niepołomic? Mark Twain powiedział:"Lepiej milczeć i udawać głupiego,niż zabierać głos i zdradzić tym,że jest się głupkiem" Lepiej wiec nie zabiertać głosu jeśli cos się nie wie. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Paradoks - głupie biadolenie że musisz płacić - to i rada musiała być na twoim poziomie.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Paradoks - głupie biadolenie że musisz płacić - to i rada musiała być na twoim poziomie. ![]() Mirek naprawde jestes dziwny. Moze jako obywatel chce aby wiadomosci publiczne mialy jakis poziom. Jezeli jeszcze zmuszają nas do dokladania sie do tego. Wytykasz obrazanie Andrzejkowi a sam jestes gorszy. Taki uprzejmy uszczypliwy aniolek z rogami. Ale najwaznieszje ze co dzień wychwali pis |
|
|
![]() |
|
Teraz nadal nic nie mówią o tym, zreszta sprawa już ucichła
Teraz jest nagonka na ochroniarzy...Ale czy ochrona w marketach jest po to, by łapać świrów z nożami gołymi rekami? Chyba oni sa od złodziei zeby pokazac ze oko pańskie czuwa nad biznesem... chyba nie ma obowiązku łapania morderców po galeriach |
|