Dołączył: 14 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam...
Czy ktoś jeszcze ma problemy z T-Mobile? U mnie od czwartku są ogromne problemy z wykonywaniem połączeń... Przedwczoraj od 17 do 22 ciągłe rozłączanie i zrywanie połączeń... W piątek z rana to samo... Od 6 do 14 co chwilę telefon gubi zasięg... W tym momencie znowu to samo... Dzwoni telefon a po odebraniu połączenia cisza... co parę sekund jakiś trzask i brak możliwości rozłączenia się... Czy to tylko u mnie jakaś dziura z zasięgiem się zrobiła czy inni też mają podobne problemy? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja też mam problem z siecią. Podczas rozmowy telefon się rozłącza i nie można przez jakiś czas nawiązać połączenia. Internet też momentami działa jak chce.
|
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moja córka ma sprzęt/tablet i telefon/z tej dziadowskiej sieci i co raz zanika zasieg.
![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Ja nie mam problemów w ogóle.
Ale zgadzam się, to dziadowska sieć |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Moja córka ma sprzęt/tablet i telefon/z tej dziadowskiej sieci i co raz zanika zasieg. ![]() Powiedz córce aby nie wspierała Niemieckiej gospodarki, niech przeniesie się do Plusa ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Moja córka ma sprzęt/tablet i telefon/z tej dziadowskiej sieci i co raz zanika zasieg. ![]() Powiedz córce aby nie wspierała Niemieckiej gospodarki, niech przeniesie się do Plusa ![]() W sieci nie jest,tylko ma sprzet kupiony z tej sieci bez simklocka i ma dostep do innej sieci. Wina tabletu i telefonu Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Gdy mamy zawirusowany komputer, laptop to wszystko pracuje jak należy? Tak samo jest z telefonem, tabletem i mamy pretensje do sieci i zasięgu. Ostatnio miałem ten sam przypadek że nie mogłem się połączyć, rozmawiać i po wymianie sprzętu wszystko wróciło do normy. Druga rzecz że pospolite smartfony mają swoją żywotność po dwóch latach ich praca już nie jest tak dobra jak w nowym, a używamy coraz więcej aplikacji zaawansowanych technicznie i smartfony te tańsze nie wyrabiają. Więc po dwóch latach podpisujemy aneks i dostajemy nowy telefon i na jakiś czas mamy spokój i komfort pracy.
|
|
|
![]() |
|
Na pewno masz rację ale tablet jej to Lenovo za 1.300 i telefon Huawei P10.Zawirusowane od nowości?
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Czyli sprzęt rozumiem ma kilka dni jest praktycznie nowy i dzieją się różne rzeczy? I od razu wina sieci?
|
|
|
![]() |
|
Sprzęt ma miesiąc,pracuje w sieci irlandzkiej i nie ma go w Polsce. T+Mobile sprzedal mi ten sprzet.Wyzej jest napisane,ze nie używa karty T Mobile.Poprostu zle działa i tablet i telefon.Zawieszaja się itp. w roznych sieciach
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Pelele) ...Poprostu zle działa i tablet i telefon.Zawieszaja się itp. w roznych sieciach A może najzwyczajniej nie potrafi takiego sprzętu obsługiwać? |
|
Dołączył: 14 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Gdy mamy zawirusowany komputer, laptop to wszystko pracuje jak należy? Tak samo jest z telefonem, tabletem i mamy pretensje do sieci i zasięgu. Ostatnio miałem ten sam przypadek że nie mogłem się połączyć, rozmawiać i po wymianie sprzętu wszystko wróciło do normy. Druga rzecz że pospolite smartfony mają swoją żywotność po dwóch latach ich praca już nie jest tak dobra jak w nowym, a używamy coraz więcej aplikacji zaawansowanych technicznie i smartfony te tańsze nie wyrabiają. Więc po dwóch latach podpisujemy aneks i dostajemy nowy telefon i na jakiś czas mamy spokój i komfort pracy. ehh.... to wytłumacz mi jeden fakt.. jestem rano w domu... brak zasięgu... sieć się "kręci"... jestem później przez 6h w szpitalu w przychodni i wszystko śmiga łącznie z LTE... a do żony w domu nie mogę się dodzwonić... jestem u rodziców na wsi i wszystko śmiga... wracam do domu i znowu wielkie problemy... dzisiaj telefon leży na stole, moja mama dzwoni na numer z play`a i podczas rozmowy przychodzi sms, że chciała do mnie zadzwonić... to wszystko wina telefonu? p.s. moderatorów proszę o usunięcie off-top... zadałem konkretne pytanie a jak są osoby które chcą się między sobą popieścić słownie to niech założą swój temat albo piszą do siebie na pw... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W sieci nie jest,tylko ma sprzet kupiony z tej sieci bez simklocka i ma dostep do innej sieci. Wina tabletu i telefonu To widzę interes życia zrobiłeś, drożej się kupić nie dało ? jeszcze pewnie z oprogramowaniem dedykowanym ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Oj Juniorek odpisałem - napisałem bo miałem taki sam przypadek a jestem w sieci T Mobile już 15 lub więcej lat (wcześniej Era rzecz jasna). Różne są przypadki braku zasięgu tel. lub internetu. Oczywiście też mam internet mobilny w sieci Tmobile i jakoś pracuje przyzwoicie, a miałem do czynienia już z wszystkimi sieciami internetu mobilnego i mój wniosek jest taki że niczym się nie różnią chyba że ceną za ruter
![]() |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Parę tygodniu temu wgrałem z braku laku ROM na Brazylię. Spodziewałem się całowitego braku zasięgu. A było tak, że telefon większość czasu miał zasięg, ale jak go stracił, to jedyne co pomagało to ponowne uruchomienie. Pare dni temu znalazłem ROM na EU i problem z zasięgiem więcej nie wystąpił. Oprócz ROM na EU był jeszcze osobny na UK. Być może jednak występują jakieś różnice pomiędzy sieciami i stąd w pewnych okoliczonościach telefon traci usługę?
|
|
|
![]() |
|
Temat brzmi: T-Mobile - Awaria ?, Problem od kilku dni z T-Mobile
Większość nie na temat- kosz 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|