|
![]() |
|
Planuje wziasc kredyt hipoteczny na budowę domu jaki bank polecacie ? A i czy macie godnego polecenia doradcę finansowego?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Też byłbym zainteresowany, szczególnie namiarami na dobrego doradcę co bedzie umial zdobyć kredyt hipoteczny na dobrych warunkach.
|
|
Dołączył: 1 Maja 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam open finanse obok dużego kościoła na 1 piętrze. Dużo spraw zalatwiaja za Ciebie i zawsze doradzą. Sama korzystam i juz nie jednej osobie polecalam a oni korzystali z ich pomocy
|
|
|
![]() |
|
Ja również polecam Open Finance. Mogą załatwić korzystniejsze warunki niż osobiście w banku.
|
|
|
![]() |
|
Ja nie mam dobrego zdania open. Umowiliy sie na spotkanie z zona. Musielismy czekac na kobiete jakies 20min. Nawet nie przeprosila za swoje spoznienie. Jeszcze na poczatku sprawiala wrazenie ze faktycznie chce pomoc. Ale jak uslyszala ze jedno z nas nie ma stalej umowy i zarobki tez mamy przecietne to widac bylo ze uznala ze traci czas bo i tak kredytu w jej oczach nie distaniemy. Na kazde pytanie byla odp nie. Obiecala ze sprawdzi kilka rzeczy w bankach i oddzwoni. Do tej pory tego nie zrobila. Poczulismy sir jakbysmy przyszli zebrac a nie rozmawiac.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja również polecam Open Finance. Mogą załatwić korzystniejsze warunki niż osobiście w banku. Bzdura. Pomyśl, jak idziesz do pośrednika to musi zarobić on i bank. Jak idziesz do banku zarabia tylko bank. Przez pośrednika jest drożej. I nie oszukuj się - pośrednik poleci ci taką ofertą z której ma największą prowizję. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ja również polecam Open Finance. Mogą załatwić korzystniejsze warunki niż osobiście w banku. Bzdura. Pomyśl, jak idziesz do pośrednika to musi zarobić on i bank. Jak idziesz do banku zarabia tylko bank. Przez pośrednika jest drożej. I nie oszukuj się - pośrednik poleci ci taką ofertą z której ma największą prowizję. No chyba, że trafisz na bank który ma wyższą prowizję od sumy prowizji banku i pośrednika który z nim współpracuje. A teraz co do polecania. Można się dogadać, że to ty płacisz pośrednikowi za znalezienie najlepszej oferty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A wlasnie nie bzdura, banki czasem daja lepsze warunki bo wiedza ze coraz wiecej osob korzysta z ich usług. Tak sie nagania klientow.
|
|
|
![]() |
|
Kredyty są dla desperatów i bogaczy, przeglądając oferty z reklam wnioskuję iż najlepiej wyjdzie się biorąc w Pko sa a co do pośredników kredytowych idzie złapać czasem fajną ofertę także kto szuka nie zbłądzi
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kredyty są dla desperatów i bogaczy, przeglądając oferty z reklam wnioskuję iż najlepiej wyjdzie się biorąc w Pko sa a co do pośredników kredytowych idzie złapać czasem fajną ofertę także kto szuka nie zbłądzi Kolega dostał na mieszkanie lub dom i rżnie cwaniaka. Kredyty są dla ludzi. Trzeba tylko korzystać z nich z głową. Jak bank nie udziela kredytu to nie szukać innego tylko należy się zastanowić dlaczego. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ja również polecam Open Finance. Mogą załatwić korzystniejsze warunki niż osobiście w banku. Bzdura. Pomyśl, jak idziesz do pośrednika to musi zarobić on i bank. Jak idziesz do banku zarabia tylko bank. Przez pośrednika jest drożej. I nie oszukuj się - pośrednik poleci ci taką ofertą z której ma największą prowizję. Chyba kredytu hipotecznego nie bierze się pochopnie i skoro twierdzę, że wynegocjowano dla mnie lepsze warunki niż osobiście zostały mi przedstawione w banku to chyba skrupulatnie porównałam obie oferty i wybrałam dla siebie tą korzystniejszą o niższej marży, a co za tym idzie o niższych kosztach udzielenia kredytu. A nie sądzisz, że wtedy pośrednik zgarnia prowizję, który dostałby doradca w banku? To, że ktoś idzie bezmyślnie przyjmuje przedstawiona mu pierwszą lepszą propozycję, na której być może pośrednik faktycznie zarobi więcej to nie mój problem, na drugi raz radzę użyć swojego rozumu ![]() |
|
|
![]() |
|
Kredyt hipoteczny to poważna sprawa i nie można działać pochopnie. W raiffeisen można się załapać na kredyt hipoteczny z marżą 1,89. Nie wygląda to źle
|
|
|
![]() |
|
to po co zachęcasz?
reklamę robisz? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|