Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niezła obrona. Dżoana to nie dyrektorka PSP 11.
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gdyby znajomi poznali twojega nicka to by był dopiero skandal na całe wojewodzctwo.
|
|
|
![]() |
|
Witam
Pani dyrektor nadaje się na Marsz Niepodległości, ale żeby dzieci wychowywać, to już przesada..... Małe adolfki będą nam rosnąć na chwałę poczciwie nam panujących nieomylnych ss-piskowców Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja jestem Bezimienna (albo Art) a Andrzejek adresuje mnie Madzia (albo nieregulaminowo). Nie myślę że, że względu na imię, ale dlatego że go wychowuje bo błądzi. błądzi oj błądzi ![]() |
|
|
![]() |
|
@delta: z całą pewnością lepiej by było jakby szkoła wychowywała małych samobójców i jak obsługiwać pas szahida ... oczywiście w duchu tolerancji dla wszystkich z lgtb, chociaż wszyscy by wiedzieli, że takich buk - pedofil, kazał z dachu zrzucać i przy każdej nadarzającej się okazji by sprawdzali czy takie osoby skrzydeł nie mają... na moje oko to straszny homofob jesteś i rasista, życzysz niehumanitarnej śmierci wszystkim co myślą inaczej niż ty... Ty naprawdę się zastanów, czy twoje poglądy są w 100% zgodne z wytycznymi z GW i TVN...
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dojdzie do tego, że ktoś "Polskę walczącą" na serio zakwalifikuje do symboli nazistowskich.
To kiedy antifa zacznie krzyczeć, że patriotyzmu powinno się zakazać? A może coś przegapiłem i już to krzyczą? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
@ mirek777
Na razie jest to temat o dyrektorce szkoły podstawowej, której nie przeszkadzają nazistowskie pozdrowienia obok polskich flag. Może napiszesz coś na ten temat? Bo mam wrażenie, że coś przegapiłeś. @ tylko_aaa W odróżnieniu od bredzących o biskupich sukienkach przygłupów, jest w tym kraju spora grupa ludzi dla których życie w Polsce to nie jest wybór pomiędzy byciem zamachowcem-samobójcą, a byciem SS-manem. I obie te postawy nie są przeciwstawne, ale obie są równie zryte. I normalny człowiek nie widzi w żadnej z tych postaw niczego dobrego. |
|
|
![]() |
|
Temat jest o programie, proszę więc rozmawiać na temat. Reszta kosz. Przypominam też, że pisanie nieprawdy, wysuwanie oskarżeń jest karalne. Nikt z Was nie jest anonimowy. Pozostawiacie po sobie IP. Proszę również o przestrzeganie regulaminu.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dojdzie do tego, że ktoś "Polskę walczącą" na serio zakwalifikuje do symboli nazistowskich. To kiedy antifa zacznie krzyczeć, że patriotyzmu powinno się zakazać? A może coś przegapiłem i już to krzyczą? A kiedy komukolwiek przeszkadzał symbol Polski walczącej? Podaj jakieś przykłady? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nikomu nie przeszkadza?
To wróćmy do tematu o Seig Heil i pani dyrektor szkoły numer 11. P.S.1. To jednak w pewnym sensie osiągnięcie, że po 3 miesiącach urzędowania, ludzie boją się cokolwiek powiedzieć, a jeśli już się zdecydują to koniecznie z zasłoniętą twarzą i zmienionym głosem. Brawo. P.S.2. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale czy przypadkiem nie był to pierwszy przypadek w historii, gdy łaskawie nam panujący Lucjusz Nadbereżny zrezygnował z darmowego lansu w ogólnopolskiej telewizji? Brawo. |
|
|
![]() |
|
@polakzpolski, @andrzej, jeszcze raz powtarzam dyrektorka PSP 11 nie nazywa się dżoana?? o kiego wam chodzi
CYTAT Temat jest o programie, proszę więc rozmawiać na temat. Reszta kosz. Przypominam też, że pisanie nieprawdy, wysuwanie oskarżeń jest karalne. Nikt z Was nie jest anonimowy. Pozostawiacie po sobie IP. Proszę również o przestrzeganie regulaminu. szanowny moderatorze, czemu więc nic nie zrobisz z całym wątkiem?? aaa no tak sprzedaliśmy się chyba, bo na portalu reklamy ciamajdanu xxx |
|
|
![]() |
|
@ tylko_aaa
Akurat nazywa się "Dżoana". Ale tutaj pisząc "Dżoana" myślimy o Jej koncie na FB. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ale uczepiliście się tej kobiety.
Wiecie, że możecie zniszczyć jej życie? Wy ją w ogóle znacie? Czy oceniacie wg tylko jednego zdjęcia? Straszni jesteście.. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Bo to "demokraci", "Kodowcy", "POstępowcy" I zażarcie walczą z hejtem. Ale tylko jeśli ten hejt tyczy się szeroko rozumianej lewicy w innym wypadku można walić w kogoś.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Bo to "demokraci", "Kodowcy", "POstępowcy" I zażarcie walczą z hejtem. Ale tylko jeśli ten hejt tyczy się szeroko rozumianej lewicy w innym wypadku można walić w kogoś. No tak, prawdziwki z PiS nie hejtują ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Czy wiadomo już coś o "pisemnych wyjaśnieniach" bez których "nie chcemy komentować sprawy szerzej"?
" - Tak na dobrą sprawę konsekwencje są żadne na chwilę obecną. - Na chwilę obecną tak. Ale myślę, że Pan Prezydent podejmie odpowiednie kroki po, po wyjaśnieniu pisemnym." "Być może jest blisko koleżanką mamy. Ale... to mamy prawda? Mamy Pana Prezydenta, a nie Pana Prezydenta samego." ![]() Cytaty z programu o Dżoanie z 11. Pytanie pomocnicze: Ile czasu potrzeba, żeby złożyć pisemne wyjaśnienia? |
|
|
![]() |
|
Czy Wielki Budowniczy na Terenach Zalewowych otrzymał już "pisemne wyjaśnienia"?
Bo jak dotąd słyszałem tylko, że pani dyrektor otrzymała "pismo" od rodziców w sprawie "miesięcznic". |
|
|
![]() |
|
Dzisiaj 11 grudnia. Czy wiadomo już coś na temat "pisemnych wyjaśnień"? Czy Lucek bierze wszystkich na przeczekanie?
|
|
|
![]() |
|
No tak
![]() Turlamy się zjednoczeni po zeżarciu całego liścia. Liść zrobiony w Niemczech ![]() Naśladują trupy wędrownych kuglarzy i czarodzieji. Cuda na patyku ![]() |
|
|
![]() |
|
@ Zumba!
Cuda na patyku. Seig Heil i polska flaga. "pisemne wyjaśnienia". "nie chcemy komentować szerzej" "konsekwencje są żadne" "Na chwilę obecną tak." "odpowiednie kroki" Cuda na patyku. |
|