Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ostatni wpis to jakiś link. Nie mam w zwyczaju otwierać nieznanych mi linków. Szczególnie gdy wkleja go taki troll jak ty.
W takim razie napiszesz kto blokuje starania o reparacje? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Hypnodancerzy w natarciu Co mnie obchodzi ze Totalni blokują, nie popierają starań a nawet zasadności działań w/s reparacji, ważne ze PiS ich jeszcze nie uzyskał. PiS PO jedno zło. Co tu jeszcze dorzucić do kotła ![]() Cimoszka tez mówił. Już nie mówi, nowa prawda etapu. PS. Tam skarb gdzie serce twoje,,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Co mnie obchodzi ze Totalni blokują, nie popierają starań a nawet zasadności działań w/s reparacji, ważne ze PiS ich jeszcze nie uzyskał. Nie wiedziałem, że PO ma większość w parlamencie, rząd i prezydenta oraz prowadzi politykę zagraniczną. Kurde biedny prześladowany PiS... Wszystko mu blokują, jak rządzić, jak w sejmie wszystko mu blokują. Dzięki, że mnie uświadomiłeś pisiorku. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Co zrobisz. Ja przypuszczam ze Parlament RP w obecnym stanie nie jest w stanie tego przegłosować ze strachu o pucz. O polskojęzycznych w PE nie ma co nawet wspominać, tam to jest jatka.
Wiesz czym się różnią gady od płazów? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Lubisz ciumkać?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co zrobisz. Ja przypuszczam ze Parlament RP w obecnym stanie nie jest w stanie tego przegłosować ze strachu o pucz. Jakoś w innych kontrowersyjnych kwestiach nie ma z tym problemów... Nie, ze nie mogą, tylko PiS nie chce, ot co! Taka to parszywa zgraja hipokrytów. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Koleżanka sama nie wierzy w to co pisze. Widać jak na dłoni że wymyśla tak że aż robi się to śmieszne. Nauczona żeby w razie braku argumentów takie stworzyć. Jest ktoś na forum kto wierzy w ten jej rzekomy pucz za ubieganie się o reparacje
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
To bardzo duże pieniądze.
Przemyśl, 750mld które Totalni dzień i noc i dzień i noc kombinują pod każdym pozorem przechwycić dla wielkich miast i zmienisz zdanie. Bez kasy w szkatule Lemingi i Słoiki nie będą miały za kim głosować i emigrować. Miasta potrzebują napływowych tak jak gospodarka Ukraińców. Samodzielnie myślący bezpartyjni wolnościowcy sztabowi, korona-podatko sceptyczni wystąp. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To bardzo duże pieniądze. Przemyśl, 750mld które Totalni dzień i noc i dzień i noc kombinują pod każdym pozorem przechwycić dla wielkich miast i zmienisz zdanie. Bez kasy w szkatule Lemingi i Słoiki nie będą miały za kim głosować i emigrować. Miasta potrzebują napływowych tak jak gospodarka Ukraińców. Samodzielnie myślący bezpartyjni wolnościowcy sztabowi, korona-podatko sceptyczni wystąp. Nadal nie widzę tej blokady działań w sprawie reperacji. Widzę jedynie pozorowane działania pisiorow i twoją propagandę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nie miałam wielkich oczekiwań,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie miałam wielkich oczekiwań,,, Czyli piszesz, wałkujesz temat, który nie istnieje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Po tobie Anżej nie miałam wysokich oczekiwań
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Po tobie Anżej nie miałam wysokich oczekiwań ![]() Moje zdanie o tobie też jest już znane. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ja jestem dyskretna w przeciwieństwie do zapłakanego Szymka i ciebie.
|
|
![]() |
|
CYTAT Szczepionki na COVID „zdziesiątkują światową populację”, ostrzega prof. Sucharit Bhakdi Witam, Alex Newman z The New American z tej strony. Mamy dla Was kolejne materiały na temat COVID-19, szczepionek. Naszym dzisiejszym gościem będzie wyjątkowa postać, którą być może już znacie z Fox News, gdzie pojawił się po raz pierwszy i zwrócił naszą uwagę, kiedy podzielił się bardzo ciekawymi spostrzeżeniami w programie Laury Ingraham. Naszym dzisiejszym gościem będzie niemiecki mikrobiolog, dr Sucharit Bhakdi. Jest to niezwykle ciekawa postać, o interesującej karierze zawodowej, angażował się w wielu różnych dziedzinach naukowych. Podzielił się swoimi przemyślenia odnośnie koronawirusa oraz szczepionek, które są na bakier przynajmniej z narracją w mediach głównego nurtu. To zaszczyt móc gościć taką znakomitą osobę. Dr Bhakdi, bardzo miło nam gościć dzisiaj Pana. Cały wywiad do poczytania: https://www.bibula.com/?p=125590 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Znaczy się u Was bez zmian. A propos znowu zbanowaliście EDO za nieprawilność? Forum będzie przewidywalne jak jusek i el.Bolek Tak. Jestem przewidywalny. ![]() Zmieniam majtki a nie poglądy.I nie dam się kupić za "pincet"plus,tylko za to,żebym klaskał na widok "karakana" z Żoliborza,jak to zrobił"wyliniały wycieruch estradowy"Kukiz. ![]() Tradycyjne pozdro dla"Tego Którego Imienia Się Nie wymawia". ![]() https://demotywatory.pl/4645448/4-rano SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Kto by się spodziewał a jednak
![]() Trump ma już za sobą 36 Stanów w US w zbliżającym się legislacyjnym procesie stulecia przeciwko wszechobecnemu bezkarnemu zamordyzmowi liberalnej lewicy na Internetach. Tymczasem w Warszawce Czaskowskiego; Platforma dociska kolanem do asfaltu każdego nieprawilnego a Śmieszek udaje się po wskazówki do Ambasady Niemiec co dalej robić z krnąbrnymi Polakami. https://www.tvp.info/54747082/radni-warszawy-zakaz-jazdy-aut-ktore-nie-podobaja-sie-wladzom-stolicy-jawne-naruszenie-konstytucji
|
|
![]() |
|
Czy aresztowany z Bartłomiej M. z Polskiej Grupy Zbrojeniowej to patriota od was z pisowskiego kartelu?
|
|
![]() |
|
Mogę śmiało odpowiedzieć za siebie ze Zbrojeniówka huty jest bliska mojemu sercu z dwóch powodów, z lokalnego i z państwowego patriotyzmu. O kartele zapytaj innych.
|
|
![]() |
|
Czyli jednak. Niemniej ładna odpowiedź w pakudndej sprawie. Pan Rydzyk was uczy mijania się z prawdą w wyższej szkole medialnej?
Teraz ruch prokuratury i sądownictwa. A raczej celowa bierność jak od dwóch lat w śledztwie w sprawie lotów pisłodzieja Kuchcinskiego. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mogę śmiało odpowiedzieć za siebie ze Zbrojeniówka huty jest bliska mojemu sercu z dwóch powodów, z lokalnego i z państwowego patriotyzmu. O kartele zapytaj innych. Typowa pisiorska odpowiedź. Niby odpowiedź, ale w ogóle bez konkretów i nie na temat. Jasno i klarownie skomentuj Waszego byłego pupilka Bartka M. Czekam. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Totalitarna i wsteczna Polska,,,
![]() Ciężarna Kasia Tusk wybiera chleb i wygląda niczym paryżanka. "Jak zawsze klasa, nawet po bułki"
|
|
![]() |
|
Dwa deko artu (czyli prawie nic)już się mi znudziły wklejanki Mirków, Polaków itp. i dzięki że ich nie ma, ale Ty na posterunku więc daj spokój. Nie znam jakiejś Kasi Tusk, nie wiem co ona za pieczywo kupuje i naprawdę ogromne G.mnie to obchodzi!!Nie masz się czym zająć?Tyle złego się dzieje w kraju, a Ty jakieś bagiety...Poziom zero jesteś . Wizja kraju to codzienność dzięki nieudolnej polityce ,,jednej jedynej ".
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciężarna Kasia Tusk wybiera chleb i wygląda niczym paryżanka. "Jak zawsze klasa, nawet po bułki" To jakaś głęboko zakorzeniona trauma u Ciebie, bo nikogo to nie obchodzi, poza Tobą. Jakieś niespełnione marzenia romantyczne propagandzisto? Zostałeś odrzucony i teraz się mścisz? Normalnego człowieka nie obchodzi co kupuje sobie na śniadanie Tusk/córka Tuska/Kaczyński/Gowin/Bielan czy inny Berkowicz. Poza Tobą... "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|