|
![]() |
|
Na ojnecie ani słowa dzisiaj o Zdradku a na wp.pl ani słowa o utracie immunitetu przez Onucego Brauna.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Jaro-Gierek i Gomułka naszych czasów,nie siada nie kuca, a podąża w swojej robocie.Dla naszego dobra,ma się rozumieć.
![]() Energia rozpiera prezesa,co widać po sadełku na brzuszku i zwisie pod gardełkiem. ![]() Do tego dochodzą wazeliniarze którzy rozpychają jego kaczy kuper. ![]() Dzięki niemu stają się tłustymi kotami. Premie za ten rok, w spółkach Skarbu Państwa, wypłacono w lipcu i sierpniu... ![]() PS.Dla ciebie,człowieku z Żoliborza. "Lilla Weneda"Słowackiego. ![]() Cytat. "Śmiech ludzki jest zabójczą bronią. Więcej on strącił koron z głów posępnych,niż ci się zdaje." ![]() Cha cha,cha... ![]() Zobaczymy co będzie przy urnie. ![]() Mam na myśli taką,gdzie nie są głosy,a prochy.Poczekam,czas jest po mojej stronie... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Zaczęło się,,,
https://twitter.com/MarcinPalade/status/1576650003992674304 ![]() Słychać wycie. PS. I co straciliśmy ![]() https://www.youtube.com/watch?v=TVKYzKsgzOQ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Fraszka.
Made in Ja. ![]() Umarł Urban Jerzy, pok.hój jego duszy. ![]() Na metr,na dwa,na prawo i lewo, teraz leżą jego uszy. ![]() Przechodniu,przy mogile ,sypnij mu piaskiem w oczy. ![]() Inaczej komusze zombi odżyje i z grobu wyskoczy... ![]() -------- ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jaruzelski, Kiszczak, Urban.
|
|
![]() |
|
CYTAT Jaruzelski, Kiszczak, Urban. Brakuje do kompletu małego tchórzliwego dyktatorka z wielkim ego |
|
|
![]() |
|
Bolek to jeszcze sporo pociągnie, ale stoi w kolejce.
|
|
![]() |
|
A Tw Balbina Wawel czy Powązki ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A Tw Balbina Wawel czy Powązki ? Plac Czerwony? Jakieś 'Mauzolełum"tam się znajdzie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Szefowa niemieckiego MSZ Baerbock zaznaczyła, że nie należy przeceniać znaczenia głośnej mniejszości, która domaga się ustępstw wobec Sowieciarzy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@art: nie obrażaj się, ale muszę ci coś strasznego powiedzieć.
tak, masz rację z czerwonymi i zielonymi!! ale z tym łurbanem to przegięłaś ![]() @jusek: to nie jest śmieszne, akurat w tym przypadku wybaczyłbym ci, jakbyś coś o koprofili na jego grób powiedział... |
|
|
![]() |
|
Jego natura przeglądała się w jego wyglądzie.
PS. A teraz jest wśród swoich. Ja mu nie żałuje, ma co miał. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A teraz jest wśród swoich. Ja mu nie żałuje, ma co miał. wolałbym, żeby się w kotle smażył (nie mi jednak sądzić) niż ze swoimi knował... |
|
|
![]() |
|
,,, ma co miał
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@art: 4 razy się w nocy zrywałem... a rano jak telefon zadzwonił to aż czarno mi się przed oczyma zrobiło...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Daltonizm i komuny hippisów.
PS. Mamy ten sam kłopot, pokonajmy go razem ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @jusek: to nie jest śmieszne, akurat w tym przypadku wybaczyłbym ci, jakbyś coś o koprofili na jego grób powiedział... Jarek będzie miał "piekło wieczyste" w Niebie,kiedy przy bramie wraz ze sw.Piotrem, czekał będzie na niego... Urban. ![]() I "tylny"orgazm z puszczeniem w gacie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
W odtajnionych przez prokuraturę zeznaniach Marcin W. opowiadał m.in. o swoich rzekomych przyjacielskich relacjach z Grzegorzem Napieralskim, przewodniczącym Sojuszu w latach 2008-11 i kandydatem tej partii na prezydenta w roku 2010. W. mówił m.in. o tym, ze udzielał politykowi "bezzwrotnych pożyczek". W piątek Napieralski powiedział, że publikacja zeznań Marcina W., bez publikacji jego własnych zeznań w tej sprawie, jest "manipulacją". "Super Express" ujawnił dzisiaj, że spółka MM Group kontrolowana przez wspólnika Marka Falenty Marcina W., dokonała co najmniej dwóch wpłat na stowarzyszenie żony Napieralskiego; wcześniej po ujawnieniu zeznań W. poseł PO zdecydowanie odcinał się od powiązań finansowych z hochsztaplerem. No i następna maska przyzwoitości spadła z Konstytutki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@jusek: nie pozwalaj sobie z tymi przytulasami...
![]() |
|
|
![]() |
|
Od kiedy to kopas w dupas very mocno, jest pieszczotą?
![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Elon Musk przejmuje Ćwierkanie. Na dobry początek wywala na twarz lunatyków czyli woke cenzurę, to tylko 75% zatrudnionych " Let it sink "
![]() Tymczasem lewactwo skomle w liście otwartym o mercy, o zatrzymanie egzekucji przez "cancel culture" bo tym razem jest wymierzona w nich samych ![]() A Ilu to prawych i uczciwych twórców ci sami pracownicy obsrali i zbanowali z mediów społecznościowych bez prawa obrony?
|
|
![]() |
|
@jusek: ta ostatnia emotikonka to przytulas właśnie, a ja jako człowiek tolerancyjny nie wiem jak ci powiedzieć... ale ja nie z twoich...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @jusek: ta ostatnia emotikonka to przytulas właśnie, a ja jako człowiek tolerancyjny nie wiem jak ci powiedzieć... ale ja nie z twoich... ![]() Co do koprofilii,tematu który tak często poruszasz,wiedz że wczoraj w lesie, zostawiłem 'papierzaka". ![]() Szukaj w sadzonce, na lewo od drogi Lipa-Zaklików. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
To jak nam pójdzie z Meksykiem ? Znawcy proszę,,,,
|