|
![]() |
|
Pokazują Polakom miejsce w szeregu bo wyborów wygrać już nie potrafią. Są w mniejszości a decyzja o federalizacji landów EU tuz przed nami. Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie wydał decyzję o wstrzymaniu wydobycia węgla z kopalni Turów - alarmuje na Twitterze europoseł Anna Zalewska. Decyzja miała zapaść po skargach niemieckich i czeskich organizacji Zielonych. Na czele składu orzekającego stanął sędzia Jarosław Łuczaj - prezes radomskiego oddziału spontanicznego stowarzyszenia sędziów polskojęzycznych Iustita. Sędziowie SN ze słusznie minionej epoki podważyli prerogatywę prawa łaski Prezydenta RP. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Marciniaka Herbatko. Tymczasem na Paradzie Targowiczan znowu bez zmian, ani ilościowej ani jakościowej poprawy.
don Donek rozsyła wici po zaprzyjaźnionych gazetach „Dzień w dzień oczerniają Polskę, proszą obce państwa o interwencję, o nakładanie sankcji, a teraz o to, żeby wycofać z Polski sojusznicze wojska i ułatwić atak Rosji na nasz kraj” - napisał na Twitterze wiceszef MSZ Paweł Jabłoński odnosząc się do tekstu Karoliny Wigury i Jarosława Kuisza, który ukazał się na łamach „New York Times”. Wigura i Kuisz zaapelowali do władz amerykańskich, aby uzależniły swoją pomoc finansową przekazywaną Polsce od „przestrzegania standardów demokratycznych i rządów prawa”. Tak jak zrobiły to Niemcy i Rosjanie. Józef Piłsudski: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Może będzie niespodzianka. Czeszka daje rade Sobalence w pierwszym secie.
|
|
![]() |
|
Józef Piłsudski: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Doceniam za ostatnie zdanie, w końcu trochę szczerosci i samokrytyki |
|
|
![]() |
|
Sobalenka odesłana do domu. Czeszka bryka na korcie nie gorzej od TSUE i Niemców na naszej kopalni,,, No nic, trzeba zacisnąć zuby. Naród wspaniały tylko sąsiedzi,,,
![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Mirku czy nadal uważasz ,,prezesa waszego światopoglądu Jara "za wybitnego polityka?bo Twoje wklejanki komiksowe to przekraczają granice absurdu ale nie dziwi mnie to gdyż wasza partia w której prawa i sprawiedliwości ciężko się dopatrzeć wam dyktuje i ustawia życie tak jak im się podoba i macie z tym problem bo jesteście jak te posłuszne pieski.
Ja jako wolny człowiek chcę pracować i jeść wędzone mięsko i nikt mi nie zabroni-właśnie nabyłem legalnie drogą kupna wedzarke i będę się zajadał pysznym boczkiem i szyneczką .Wy macie problem bo prezes wam zabrania i boicie się uni że wam coś będzie zabraniać. Mi nikt będzie zabraniał. Boicie się wszystkiego co by mogło uzdrowić kraj i nie chodzi o unię europejską. Tak macie natluczone w tych głowach o dobrobycie pisowsko socjalistycznym że brak wam wiedzy i oglądu na rzeczywistość. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja jako wolny człowiek chcę pracować i jeść wędzone mięsko i nikt mi nie zabroni-właśnie nabyłem legalnie drogą kupna wedzarke i będę się zajadał pysznym boczkiem i szyneczką .Wy macie problem bo prezes wam zabrania i boicie się uni że wam coś będzie zabraniać. Mi nikt będzie zabraniał. Tak macie natluczone w tych głowach o dobrobycie pisowsko socjalistycznym że brak wam wiedzy i oglądu na rzeczywistość. Teoretycznie jestem wolnym człowiekiem,ale trudno nim być,kiedy przebywasz wśród innych. Ludzi mądrych,ale też debili i jestem od nich wszystkich, uzależniony. ![]() Wpierdalam mięsko i nie jestem jakimś"odlecianym"wegetarianinem lub popje...nym. weganem. ![]() To że czasem zjem marchewkę,nie oznacza że króliki nie będą miał co żreć. To że napiję się mleka,nie oznacza że cielątka będą głodne. ![]() Wielce "szanownych"wegan zapytam-Po kiego c.uja piliście mleko swoich matek? ![]() Chyba że nie piliście,a to wyjaśnia braki w żywieniu,a tym samym mózg niedostatecznie się wykształcił. ![]() Moje picie gorzały,chyba nikomu nie zagraża. ![]() Wręcz przeciwnie- z podatków(akcyzy)utrzymuję np.Anżeja,Jarka lub "bezroba'z Szóska i "łosiemset plusy". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Nie wierz histerii, sprawdzaj fakty.
Eksperci uważają, że faktycznie zgonów jest nawet trzy razy więcej, niż podaje GUS. – Co roku szacujemy, że jest prawie 3 razy więcej śmierci, niż widnieje w statystykach. To dlatego, że szwankuje raportowanie – mówi dr Katarzyna Szamotulska, dyrektor Zakładu Epidemiologii w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie. Prof. Krzysztof Czajkowski, konsultant krajowy ds. ginekologii i położnictwa, poprosił o dane na ten temat konsultantów wojewódzkich. Z zebranych informacji wynika, że w 2021 r. zmarło 26 kobiet (z czego 12 w ciąży, a 14 po porodzie). Wiadomo, że część zgonów była powiązana z COVID-19. Ile dokładnie? Tu pojawia się problem braku precyzyjnych narzędzi do raportowania, by to wyodrębnić. Zdaniem prof. Czajkowskiego dane nie są precyzyjne również dlatego, że nie pochodzą ze wszystkich szpitali – nie wszystkie placówki zgodziły się raportować. https://www.termedia.pl/ginekologia/Nie-znamy-liczby-smierci-okoloporodowych,48487.html |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
8-letni Kamil trafił do szpitala 3 kwietnia - w stanie ciężkim. Wcześniej, przez kilka dni leżał poparzony w domu. Chłopczyk ma poparzone 25 proc. ciała. Jak ustalono, dziecko było maltretowane przez ojczyma. 27-latek miał chłopca bić, kopać, przypalać papierosami, oblewać wrzątkiem.
|
|
|
![]() |
|
Pikanterii lewackiej ideologicznej dychotomii dodaje fakt ze on nie chciał żyć w Szwecji.
*****.SE mówiąc językiem ewropejczyków polskojęzycznych` Widzicie go? Nie chciał Szwedów ubogacać. Co za wredna niewdzięczność za dach nad głową i miskę ryziu. Jihadu mu się zachciało. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
1903 człowiek wynalazł pierwszy samolot
1969 człowiek pierwszy raz na księżycu Dwie kadencje PiS i polski naród wołający nadal o zasiłki socjalne... Wstyd i pośmiewisko. Bieda a nie gospodarka. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Rok 2015; Homo Perpetual Erectus wprowadza Trans Edukatorów i niebinarne łazienki do szkól podstawowych na Zachodzie.
Rok 2023; moja gwiazda, Ela Polak odkrywczyni rtęci nie mieszczącej się w niemieckiej skali w prawobrzeżnej Odrze zrobiła huczną imprezę dla swoich przyszłych Zielono Tęczowych wyborców Co za double troska ![]() https://twitter.com/i/status/1668357448892047362 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a7/SisterInnocentaParis2007.jpg/170px-SisterInnocentaParis2007.jpg PS. Dziękuj Bogu i PiS ze nie ma Vincenta i Balcerka u władzy. Zobaczyłbyś biedę gospodarkę i wypasione metropolie dla słoików Regresie. Płakałbyś jak Janusz Bóbr ze prowincja się wyludnia ![]()
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rok 2015; Homo Perpetual Erectus wprowadza Trans Edukatorów i niebinarne łazienki do szkól podstawowych na Zachodzie. Rok 2023; moja gwiazda, Ela Polak odkrywczyni rtęci nie mieszczącej się w niemieckiej skali w prawobrzeżnej Odrze zrobiła huczną imprezę dla swoich przyszłych Zielono Tęczowych wyborców Co za double troska ![]() https://twitter.com/i/status/1668357448892047362 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a7/SisterInnocentaParis2007.jpg/170px-SisterInnocentaParis2007.jpg PS. Dziękuj Bogu i PiS ze nie ma Vincenta i Balcerka u władzy. Zobaczyłbyś biedę gospodarkę i wypasione metropolie dla słoików Regresie. Płakałbyś jak Janusz Bóbr ze prowincja się wyludnia ![]()
to się nazywa oddanie, stawiasz Boga z Pisem w jednym szeregu, prawdziwi prawi i świętojebliwi ![]() |
|
|
![]() |
|
To się nazywa fakty. Znowu to z Ciebie wyszło Dziadku, wystarczyło lekko nacisnąć.
|
|
![]() |
|
Jak sprzeczka dzieci. Nie ważne co powie byle się odgryźć
![]() Oni szastają imieniem Pana dla własnych korzyści. Vox populi PiS bajeczki dla $ socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Składasz ślubowanie prawdzie bracie Postępie ? https://twitter.com/bgraczak/status/1669260415199506433 PS. I kto nakłamał ze Szwedzi nie mają zamkniętych dzielnic do ubogacania się ![]() Znowu to zrobili Polakom Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Niestety musiałbym zerwać cyrograf. Po pierwsze wątpię że Najwyższy da mi lepszy deal. Po drugie sekundo wolę smażone, grillowane i pieczone niż chleb z winem.
Wolę też czarny humor od gorzkich żali. Czerwony niż niebieski etc. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Proszę bardzo, jedziemy https://twitter.com/bgraczak/status/1669260415199506433 PS. I kto nakłamał ze Szwedzi nie mają zamkniętych dzielnic do ubogacania się ![]() Znowu to zrobili Polakom ![]() https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-strzelanina-w-sztokholmie-wsrod-podejrzanych-19-letni-polak,nId,6838907 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Niestety musiałbym zerwać cyrograf. Wolę też czarny humor od gorzkich żali. Czerwony niż niebieski etc. ![]() To poważna sprawa, nie licz na pozytywne rozpatrzenie podania a na spóźnione żale przyjdzie czas gdy mahonie, baobaby i wielbłądy zaczną ubogacać twoje życie ![]() Szwedzi doświadczają podwójnej satysfakcji po double penetration już dzisiaj ( tęczowej i rasowej) ale liberalnym ultrasom nigdy dosyć i szczerze mówiąc to nic nie ugasi pragnienia pieniądza nawet potop. Ostatnia propozycja przymusowej adopcji po parce Coco i Abdula jest naprawdę ultra wolnościowa z ich strony ![]() ![]() Taka prawda, tak to z liberalnym woke urwizmem zawsze jest powiadam Wam. ***** innych z wolności od wszystkiego ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Kiedy się wojna skończy z pewnością zostaniemy ubogaceni dreszczami z doświadczeniem w zabijaniu, bez pracy i łatwym dostępem do broni.
Polak pracujący 35-40 lat na emeryturę i Ukrainiec nabywający ja po jednym dniu pracy. To dopiero jest polityka migracyjna i antypolska. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Oj chyba będzie odwrotnie Regresie, kiedy skończy się wojna ( a wszystko wskazuje ze przed wyborami w USA ) cały postepowy świat żwawo przystąpi do odbudowy Ukrainy na słony kredyt :-) Obedrą ich ze skóry, z przemysłu i z surowców co najmniej tak jak nas. Nawet cukier nam zabrali. Dziwiłam się trochę dlaczego nie zajumali nam kopalni węgla. Niepotrzebnie jak się okazało bo w planie było zamkniecie
![]() Tak było w Iraku i tak będzie na Ukrainie. Powinniśmy wtedy prześwietlać skrupulatnie przyjezdnych bo to ruskie onuce uciekające z Ukrainy przed karą za kolaboracje. Od nas sowieciarze i folksdojcze nie uciekali chociaż słusznie obiecywali ze wyjadą gdy tylko Polacy wygrają wybory. Dobrze pamiętamy strach przed utratą tych polskojęzycznych elit ![]()
PS. Radykalizacja pedo edukacji małych dzieci przynosi spodziewane owoce w Kalifornii. Antifa i Komuszki uruchomione. Rodzicu nie masz nic do gadania o swoich dzieciach, masz tylko płacić a my zrobimy z nich uświadomione lemingi ![]() https://youtu.be/C1cHvo9X80s?t=43 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Piotr Najsztub, "the cleaner" który nie przepuści na przejściu dla pieszych nawet głuchej staruszce o lasce nie poprowadzi już audycji "Prawda nas zaboli" w radiu TOK FM. Według relacji dziennikarza, zakończono z nim współpracę za wypowiedź zachęcającą do przemocy fizycznej.
Co tam bul,,, ważna jest praworządność Tymczasem na ojnecie mocna indoktrynacja o jedynie słusznej drodze pozostania w EU. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/siedem-lat-brexitu-miedzy-wspaniala-izolacja-a-gorycza/hxgbcs5,79cfc278 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|