|
![]() |
|
Witam chciałam spytac jest tyle ogłoszeń do pracy u Pyzary pracował ktos warto pytac płaci.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej.
No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej. No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. A na naukę składni słowa do przeora na górkę? |
|
|
![]() |
|
CYTAT moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej. No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. Ale że qrwa co? Bo nic z tego bełkotu nie zrozumiałem... |
|
|
![]() |
|
Jak śmiesz nie rozumieć Hrabiowskiego jezyka*
|
|
|
![]() |
|
Odpowiedz na pytanie o prace u Pyzary jest,ja tam wszystko zrozumiałam.
Czepiacie sie jakby to była matura,a nie forum nie kazdy ma "pisane" ale sedno sprawy przedstawił ![]() Jak nie macie nic do wniesienia w temacie darujcie sobie swoje uwagi niczemu/nikomu to nie służy,a juz napewno nie pytajacej o prace. |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak mozna tak prostego tekstu nie zrozumiec . A wiem, trzeba nie chcieć, albo byc od Pyzary i potwierdzić starą zasadę obowiązującą na tym forum: nie mam argumentów? To się przyczepie do pisowni.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Blue i Hybryda mają racje. Tekst ktory da sie zrozumieć trzeba wytykać jak na polskim w szkole. Czasem sam dluzszą wypowiedz dyktuje do smartfona i automat zamienia to mi na tekst i wczoraj mirek777 nie mial argumentow i od razu doczepil sie pisowni ktorą ja dyktowalem jak teraz wlasnie
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Widzę, że macie straszny problem.
![]() Po prostu nauczcie się pisać po polsku, zamiast wypisywać niezrozumiałe bzdury. Wtedy te bzdury będą przynajmniej zrozumiałe. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mirek a ty sie naucz zyc swiecko w swieckim kraju bo te twoje k^#&$&" bzdury są smieszne
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Po prostu nauczcie się pisać po polsku, zamiast wypisywać niezrozumiałe bzdury. Wtedy te bzdury będą przynaj Twoich bzdur nikt nie rozumie. Nigdy nie przeczytałam sensownego komentarza w twoim wykonaniu. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ten wpis Hrabiego jest chyba czytelny i zrozumiały dla wtajemniczonych.
A Ty paradoks naucz sie żyć w katolickim kraju i nie ucz innych świeckiego zachowania.Na początek proponuje się wyspowiadać no i przestać chodzić na parady innych opcji.Kraj nasz na razie jest katolicki i piski mniejszości nic nie znaczą. |
|
|
![]() |
|
Czyli wg ciebie mniejszość mozna olac? To bie sa ludzie ? tylko dlatego ze maja inne poglady i chca zyc po swojemu?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek a ty sie naucz zyc swiecko w swieckim kraju bo te twoje k^#&$&" bzdury są smieszne ![]() Wróć do dyskusji na temat. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyli wg ciebie mniejszość mozna olac? To bie sa ludzie ? tylko dlatego ze maja inne poglady i chca zyc po swojemu? Nikt ich nie olewa,ale nie mogą uczyć większości jak żyć. Robak całe życie siedzi w gó.nie a jak sie go z gó.na wyciąga to protestuje,bo mu tam najlepiej. Tematem jest Pyzara i wpis Hrabicza więc nie szukaj dziury w d pie |
|
|
![]() |
|
KRZYSIU za drobne ,co łaska.dychę od słowa/pańskiego/podejmuje się przetłumaczyć tekst Hrabiaea dla mistrzów intelektu.
![]() |
|
|
![]() |
|
Zapomniałeś się przelogować i piszesz sam do siebie
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Odjeżdżać od temetu ty zaczęłaś i to jest szukanie dziury w twoim poście. A w dupie to ty masz ludzi którzy mysla inaczej niz ty, a to swiadczy tylko o twoim "chrześcijańskim" podejściu i szacunku do i drugiego czlowieka.
|
|
|
![]() |
|
Na temat proszę
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Zapomniałeś się przelogować i piszesz sam do siebie dla mistrzów intelektu.nie wiem![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|