Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ślunska słoiczanka wodzi za nos biednych mieszkancow wielowsi, zmienia wersje, tasuje zdarzeniami, zastawia slowne plapki i przenosi sie w czasie.. ehh ktos tu sie za duzo wegielnego koxu nawciagal. Zal to dalej ciagnac, zgasilas sie zawodowo. Tyle ode mnie pozdrawiam ![]() Ślunska sloiczanka powiadasz? Nawciagala sie koksu? DW to chyba nie zaglebie węglowe? Kto tu sie zgasil? A buractwo trzeba tepi, popieram, ci z RST ciagle dowalaja RNI,a prawda jest taka ze i hedni i drudzy (tak 70 %) w duu...e byli go....o widzieli .Najdluzszy korek w jakim stali to ten na Popieluszki po 15.Jak zobaczylby jeden z drugim tramwaj to zostawilby auto i poszed pieszo.Po co ublizac miszczu |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Wkurzyl sie bo na dwoch zmianach swiatem zostal z tylu ![]() Chcual miszczu pokazac ze ma lepsza bryke To jednak szybko jeździcie z tymi dziećmi.. A propos: Pytałaś go o to? Czy tak sobie wymyśliłaś, że chciał pokazać? Tak o świecie myślałem jak miałem kilkanaście lat. Czytasz ze zrozumueniem ? Ile ten twoj swiat ma lat 9? |
|
|
![]() |
|
łaaał stałas w korku. łaaał tramwaj. Naprawde jestem kosmitą i nie wiem o czym mowisz. Na widok tramwaju popuszczasz czy co ze masz taka przezywke. Nie kompromituj sie idio***
Moze pojedz do ZOO i pozniej popodniecaj sie tu na forum ze widzialas słonia a reszta to w dupie była i g widziała... Naprawde myslisz ze tylko ty słoiku poza miasto wyjechałas ? |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wkurzyl sie bo na dwoch zmianach swiatem zostal z tylu ![]() Chcual miszczu pokazac ze ma lepsza bryke To jednak szybko jeździcie z tymi dziećmi.. A propos: Pytałaś go o to? Czy tak sobie wymyśliłaś, że chciał pokazać? Tak o świecie myślałem jak miałem kilkanaście lat. Czytasz ze zrozumueniem ? Ile ten twoj swiat ma lat 9? Skoro pisze że wyglądał jak mialem kilkanascie... To czy ty umiesz czytac z zrozumieniem, ? Chyba nie, bo bys nie pytal czy mam 9 bo to kilka lat, czyli mniej. Poziom zerowy ;) |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wkurzyl sie bo na dwoch zmianach swiatem zostal z tylu ![]() Chcual miszczu pokazac ze ma lepsza bryke To jednak szybko jeździcie z tymi dziećmi.. A propos: Pytałaś go o to? Czy tak sobie wymyśliłaś, że chciał pokazać? Tak o świecie myślałem jak miałem kilkanaście lat. Czytasz ze zrozumueniem ? Ile ten twoj swiat ma lat 9? Skoro pisze że wyglądał jak mialem kilkanascie... To czy ty umiesz czytac z zrozumieniem, ? Chyba nie, bo bys nie pytal czy mam 9 bo to kilka lat, czyli mniej. Poziom zerowy ;) Ja bym ci dal mnie niz ZERO miszczuniu |
|
|
![]() |
|
CYTAT łaaał stałas w korku. łaaał tramwaj. Naprawde jestem kosmitą i nie wiem o czym mowisz. Na widok tramwaju popuszczasz czy co ze masz taka przezywke. Nie kompromituj sie idio*** Moze pojedz do ZOO i pozniej popodniecaj sie tu na forum ze widzialas słonia a reszta to w dupie była i g widziała... Naprawde myslisz ze tylko ty słoiku poza miasto wyjechałas ? He he he zabolalo cie ? ze w gacie robisz na widok tramwaju ? Dlaczego wyzywasz kogos od sloikow? Stalowka to wielowies i twoi rodzice w kazda sobote,niedziele pomagali w polu zeby potem worek ziemniaków dostac,mlicko,syrek i jaja. Na jaka nazwe zasluguja ci co ze wsi darli co mogli? WORKI? wiesz przy tej nazwie sloik to brzmi dumnie.Sloik pojechal studiować a worek został w wielowsi skonczyl KUL i robi za 1500 zl. Kobieta opisała sytuacje a wy zrownaluscie tu uzyliscie tylu epitetow takie teorie wymyslacie ze moze ktory miszczu ksiazke /poradnik napisze. |
|
|
![]() |
|
CYTAT łaaał stałas w korku. łaaał tramwaj. Naprawde jestem kosmitą i nie wiem o czym mowisz. Na widok tramwaju popuszczasz czy co ze masz taka przezywke. Nie kompromituj sie idio*** Moze pojedz do ZOO i pozniej popodniecaj sie tu na forum ze widzialas słonia a reszta to w dupie była i g widziała... Naprawde myslisz ze tylko ty słoiku poza miasto wyjechałas ? Noooo stalam w korku i w ZOO bylam i słonia widzialam.Sloikow nie woze, ty chyba tak bo widac wyjechales z miasta WOW !!!! Co za odwaga ![]() Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku
|
|
|
![]() |
|
Ty glabie z piekarni przeczytaj najpierw ze zrozumieniem wszystkie posty a pozniej sie wypowiadaj. Jakbys uzyl swojej buly ktora masz pod czacha to ogarnalbys ze kobiecina sama sie sprzedala piszac o jezdzie od swiatel do swiatel gdzie pan murano zostawal z tylu wiec sama swietojebliwa nie jest- no chyba ze ona jechala 50km/h a koles 49. Jak ktos wbija na forum i leje drogowe zale i straszy filmikami to wypadaloby to udowodnic bo juz bylo tu dwoch takich ktorym „piesi wskoczyli pod maske” na pasach a na filmie bylo calkiem na odwrot. Nikt tu nie pieje z zachwytu nad „piratem z murano” tylko rozchodzi sie o to ze sytuacja jest niejasna, autorka kreci i wciska co chwile inna wersje. Takze obronco idz lepiej posmarowac chleb maslem bo z interpretacja slowa pisanego masz zajebiste problemy. Naprawde szkoda sobie kims takim dupe zawracac. Pozdrawiam piekarza
|
|
|
![]() |
|
Zawsze gdzie jakiś problem na drodze to RST jest tego powodem
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty glabie z piekarni przeczytaj najpierw ze zrozumieniem wszystkie posty a pozniej sie wypowiadaj. Jakbys uzyl swojej buly ktora masz pod czacha to ogarnalbys ze kobiecina sama sie sprzedala piszac o jezdzie od swiatel do swiatel gdzie pan murano zostawal z tylu wiec sama swietojebliwa nie jest- no chyba ze ona jechala 50km/h a koles 49. Jak ktos wbija na forum i leje drogowe zale i straszy filmikami to wypadaloby to udowodnic bo juz bylo tu dwoch takich ktorym „piesi wskoczyli pod maske” na pasach a na filmie bylo calkiem na odwrot. Nikt tu nie pieje z zachwytu nad „piratem z murano” tylko rozchodzi sie o to ze sytuacja jest niejasna, autorka kreci i wciska co chwile inna wersje. Takze obronco idz lepiej posmarowac chleb maslem bo z interpretacja slowa pisanego masz zajebiste problemy. Naprawde szkoda sobie kims takim dupe zawracac. Pozdrawiam piekarza To ty glabie przeczytaj ze zrozumieniem.Wpis o ruszaniu na swiatlach byl wlasnie dla takich miszczow jak ty,po co wyzywasz od swieto je.....jak sam nie czytasz wszystkiego i ze zrozumieniem nie mowiac i interpretacj slowa pisanego. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ty glabie z piekarni przeczytaj najpierw ze zrozumieniem wszystkie posty a pozniej sie wypowiadaj. Jakbys uzyl swojej buly ktora masz pod czacha to ogarnalbys ze kobiecina sama sie sprzedala piszac o jezdzie od swiatel do swiatel gdzie pan murano zostawal z tylu wiec sama swietojebliwa nie jest- no chyba ze ona jechala 50km/h a koles 49. Jak ktos wbija na forum i leje drogowe zale i straszy filmikami to wypadaloby to udowodnic bo juz bylo tu dwoch takich ktorym „piesi wskoczyli pod maske” na pasach a na filmie bylo calkiem na odwrot. Nikt tu nie pieje z zachwytu nad „piratem z murano” tylko rozchodzi sie o to ze sytuacja jest niejasna, autorka kreci i wciska co chwile inna wersje. Takze obronco idz lepiej posmarowac chleb maslem bo z interpretacja slowa pisanego masz zajebiste problemy. Naprawde szkoda sobie kims takim dupe zawracac. Pozdrawiam piekarza To ty glabie przeczytaj ze zrozumieniem.Wpis o ruszaniu na swiatlach byl wlasnie dla takich miszczow jak ty,po co wyzywasz od swieto je.....jak sam nie czytasz wszystkiego i ze zrozumieniem nie mowiac i interpretacj slowa pisanego. Znajdź lepsze wytłumaczenie swojej głupoty. |
|
|
![]() |
|
ewcia kompromitujesz sie.
Zakładam ze nie mieszkajac aktualnie we wrocławiu jezdze po duzych miastach 5 x wiecej niz ty słoiku. Z toku twojego "rozumowania" i wypowiedzi wynika ze powinnas pozostac jednak przy gotowaniu bigosu w domu a nie do auta sie pchać. narzekasz ze pirat drogowy z murano, a sama scigasz sie niby od swiatel z dziecmi w fotelikach na pokładzie ? O co ci wogole chodzi ? a ze objechało cie murano ktore to nie wiem cyzm jezdzisz - chyba tico, to bol dupy i na forum piszesz. Jak masz problem i bylo zagrozenie ruchu to slij film do policji i ewetualnie wrzucaj na yputube, ogladniemy a ty hrabia gowno wiesz skad jestem. Moze twoi starzy nosili wory z ziemniakami w pobliskich wioskach ale nie trafiles, tak sie sklada ze nie moi. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ewcia kompromitujesz sie. Zakładam ze nie mieszkajac aktualnie we wrocławiu jezdze po duzych miastach 5 x wiecej niz ty słoiku. Z toku twojego "rozumowania" i wypowiedzi wynika ze powinnas pozostac jednak przy gotowaniu bigosu w domu a nie do auta sie pchać. narzekasz ze pirat drogowy z murano, a sama scigasz sie niby od swiatel z dziecmi w fotelikach na pokładzie ? O co ci wogole chodzi ? a ze objechało cie murano ktore to nie wiem cyzm jezdzisz - chyba tico, to bol dupy i na forum piszesz. Jak masz problem i bylo zagrozenie ruchu to slij film do policji i ewetualnie wrzucaj na yputube, ogladniemy a ty hrabia gowno wiesz skad jestem. Moze twoi starzy nosili wory z ziemniakami w pobliskich wioskach ale nie trafiles, tak sie sklada ze nie moi. A wstarczy przeczytac ze zrozumieniem ,takis mundrol a nie doczytales ze wyscig to sciema ? Ojoj |
|
|
![]() |
|
zapewne. juz sie zaorałaś.
|
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czytałam caly wątek. Jedno mnie utwierdza teraz obowiązkiem kierowcy jest posiadanie dwóch wideorejestratorów, gazu pieprzowego. I umiejegnosci trzymania emocji na wodzy.
|
|
|
![]() |
|
czytając cały wątek może nie warto było pisać kto skąd jest i gdzie jeździł a jedynie opisać zaistniałą sytuację. Wrzucić film i dać ogólnej ocenie. Sorki bo dla mnie nie jest istotne skąd kto a jak się zachował na drodze
|
|
|
![]() |
|
Czy wy nie macie większych problemów
![]() |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czytałam caly wątek. Jedno mnie utwierdza teraz obowiązkiem kierowcy jest posiadanie dwóch wideorejestratorów, gazu pieprzowego. I umiejegnosci trzymania emocji na wodzy. blondynka? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czytałam caly wątek. Jedno mnie utwierdza teraz obowiązkiem kierowcy jest posiadanie dwóch wideorejestratorów, gazu pieprzowego. I umiejegnosci trzymania emocji na wodzy. blondynka? Pojezdzij troche samochodem na trasach ![]() Pogadaj z doswiadczonymi na drodze ![]() |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Czytałam caly wątek. Jedno mnie utwierdza teraz obowiązkiem kierowcy jest posiadanie dwóch wideorejestratorów, gazu pieprzowego. I umiejegnosci trzymania emocji na wodzy. blondynka? Pojezdzij troche samochodem na trasach ![]() Pogadaj z doswiadczonymi na drodze ![]() Jeżdze ![]() ![]() W kazdym naszym busie sa kamerki,gazu pieprzowego nie wozimy ,ale czasem i on by sie przydał na polskich drogach. |
|
|
![]() |
|
To lepiej kup i woź
![]() |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
TaKich sytuacji codziennie jest pęczki. Kamery policja czy gaz pieprzowy nie wydaje mise byc rozwiazaniem. Po co mamy do siebie skakac do gardel z tak blachych powodów??
polaku nie jezdzij na zderzaku, jezdzijmy normalnie i bedzie ok |
|
|
![]() |
|
CYTAT (naxxos) TaKich sytuacji codziennie jest pęczki. Kamery policja czy gaz pieprzowy nie wydaje mise byc rozwiazaniem. Po co mamy do siebie skakac do gardel z tak blachych powodów?? polaku nie jezdzij na zderzaku, jezdzijmy normalnie i bedzie ok Jak się już Ciebie wszyscy posłuchają i na drogach będzie grzecznie jak w kościele to w porządku. Bo jak na razie: https://www.youtube.com/watch?v=FVAR4PjHDX0 https://www.youtube.com/watch?v=W1H7eMTb2wo https://www.youtube.com/watch?v=dT0bRiFXf0Y |
|