|
![]() |
|
CYTAT Dziwić się że tak marnie płacą jak na drogę zabrakło Kto marnie płaci i komu? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT I co nam po tych inwestycjach w high tech Galerie? w sumie każdy ma swój pogląd, ale jedno jest pewne. nadbereżny jako radny krytykował budowę a do lansu przy otwieraniu i cięciu wstęgi był pierwszy. taka pisowska czy nadbereżnego podwójna moralność? ![]() No był przeciwny temu rondu dla głodujących inwestorów. Był na otwarciu. Dziwić się że tak marnie płacą jak na drogę zabrakło,,, Odpowiedz była w w odpowiedzi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ale kto i komu
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie odpowie. Jej zadanie to zmiana tematu, mataczenie i wymyślanie nowych "faktów" to zwykła plotkara, której nie można brać poważnie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
art2deco to w ministerstwie propagandy pracuje
![]() Chodziło jej na pewno o to, że w urzędzie miasta marnie płacą (bo czym jest 6 000,00 miesięcznie) i dlatego nasz prezydent LN wydał na nagrody dla urzędników 1 700 000,00 zł. Na pewno o to chodziło. A ta droga to taka przenośnia ![]() |
|
|
![]() |
|
Naprawdę to co się dzieje...to jedno wielkie nieporozumienie i wstyd....
![]() Płacimy wszyscy za te kolosalne premie...i jeszcze długo będziemy spłacać te "igrzyska" Pana Prezydenta. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Andrzej_2.0) Nie odpowie. Jej zadanie to zmiana tematu, mataczenie i wymyślanie nowych "faktów" to zwykła plotkara, której nie można brać poważnie. Aha. Teraz rozumiem. Dzięki. |
|
|
![]() |
|
A dlaczego starostwo milczy na temat swoich nagród ?
|
|
|
![]() |
|
A co ma do tego starostwo? Nagrody wypłacił Urząd Miasta. Swoją drogą, powinno to dotrzeć do Prezesa. W końcu zapowiedział że ma być skromniej.
|
|
|
![]() |
|
Szkoda, że platfusy nie przyciągnęły tu swoich samochodów z informacja o nagrodach, tylko napisy na nasze lokalne powinny być zmienione. Fajnie by to wyglądało, stoi Morawiecki na trybunie a tam w tle samochody z informacja o nagrodach w STW
![]() |
|
|
![]() |
|
Starostwo milczy w sprawie swoich nagród, może u nich były większe ?
|
|
|
![]() |
|
A czy za stworzenie dzisiejszego teatrzyku tez sa przewidziane nagrody ??
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A czy za stworzenie dzisiejszego teatrzyku tez sa przewidziane nagrody ?? ![]() ![]() Witam Pewnie juz wypłacono, a co?????? Prawa nie łamią, a sprawiedliwości przecież nikt się nie domaga od Tych, co mają ją w nazwie hehheheheh Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
CYTAT (marcin.so) art2deco to w ministerstwie propagandy pracuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale kto i komu ![]() Inwestorzy pracownikom. Andrzejek jako wolnomyśliciel mógł nie załapać. CYTAT Nie odpowie. Jej zadanie to zmiana tematu, mataczenie i wymyślanie nowych "faktów" to zwykła plotkara, której nie można brać poważnie. Tylko ty mi zostałeś Andrzejku, człowiek o 52 twarzach liczy się za dwóch ![]() Czasami mam wolne od totalnej pracy. Ty tez urwisie odpoczywaj. Moderowano przez: magpie Po raz kolejny zwracam uwagę! Proszę moderować swoje posty, a nie nabijać jeden pod drugim kolejne. Swoją ostatnią wypowiedź można moderować.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ale kto i komu ![]() Inwestorzy pracownikom. Andrzejek jako wolnomyśliciel mógł nie załapać. To to rondo jeszcze budują? |
|
|
![]() |
|
Pracownicy administracji są przemęczeni, za wylany pot podczas pracy przez 8 godzin w wymuszonej pozycji "należy im się ta premia". Co do inwestycji w mieście za prezydentury LN to nie mogę się wręcz ich doliczyć, ile powstało w związku z tym stanowisk pracy. Ciekawi mnie też skala zatrudnienia w Urzędzie Miasta na koniec kadencji poprzedniego prezydenta Szlęzaka, a jaka jest wysokość zatrudnienia w UM na dzień dzisiejszy.
|
|
|
![]() |
|
Śmieszy mnie fakt że osoby co piszą... Mówią o tym jak kradli przez osiem lat robią dokładnie to samo w biały dzien
Albo jak za komuny opowiadają o czyms co należy się jak psu kość... Budowa ulic czy przedszkoli... Hee |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ale kto i komu ![]() Inwestorzy pracownikom. Andrzejek jako wolnomyśliciel mógł nie załapać. To to rondo jeszcze budują? Inwestorowi zabrakło na rondo. PS Moderator w końcu dostrzeże że nabijasz posty. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Art, donosik?
TRICK bo to taki przekaz dla głupiego wyborcy. Różnice między PiS i PO są niewielkie. Nie ma żadnej różnicy jeśli chodzi o kasę. Dojna zmiana czekała 8 lat. Teraz musi się nachapać bo nie mają pewności, że będzie kolejna kadencja. Tamci kradli (ale nikt nie siedzi), nam sie należy. My bierzemy swoje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT (art2deco) Moderator w końcu dostrzeże że nabijasz posty. Nie nabijam postów. Próbuje rozwikłać co chcesz przekazać do tematu w twoich postach. Mam ich 146. A ty 3357 i większość takiej treści aby tylko coś wkleić ![]() |
|
|
![]() |
|
Tekst pochodzi z gazety wyborczej sprzed roku "Czy nagrody dla urzędników nie są przesadnie wysokie? - zapytaliśmy Lucjusza Nadbereżnego, prezydenta Stalowej Woli (PiS), który przeznaczył na ten cel aż 1 773 560 zł z miejskiej kasy. - Jako jedyny prezydent na Podkarpaciu pracuję bez zastępcy - odpowiada.
Czy mi się dobrze wydaje czy w Stalowej jest zastępca Prezydenta Miasta? |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wtedy zdaje się nie miał.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tekst pochodzi z gazety wyborczej sprzed roku "Czy nagrody dla urzędników nie są przesadnie wysokie? - zapytaliśmy Lucjusza Nadbereżnego, prezydenta Stalowej Woli (PiS), który przeznaczył na ten cel aż 1 773 560 zł z miejskiej kasy. - Jako jedyny prezydent na Podkarpaciu pracuję bez zastępcy - odpowiada. Czy mi się dobrze wydaje czy w Stalowej jest zastępca Prezydenta Miasta? Jest zastępca Prezydenta, ale od niedawna , a tekst jest z tamtego roku, odgrzewany kotlet, ktoś nakręca niepotrzebnie głupie dyskusje ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Przecież napisałem że tekst jest sprzed roku.
|
|