|
![]() |
|
tyle ludu sie zjedzie ze wszystkie parkingi zostana zapewne zawalone
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dziś widziałam reklamę w telewizji owego wydarzenia, a na koniec jej napis impreza współfinansowana ze środków miasta Stalowa Wola. Panie prezydencie czy nie najwyższy czas przestać zadłużać miasto? A zrobić wreszcie coś raz a porządnie, a nie tysiące rzeczy na raz i wszystko rozpier....A czy na tą wielką imprezę na Błoniach za sponsoruje też Pan dla każdego mieszkańca Stalowej Woli który będzie chciał wziąć w niej udział kalosze? Bo oprócz wielkiego błota, to szału chyba nie będzie.
|
|
|
![]() |
|
o juz opozycja w akcji
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Faktycznie jak ktoś martwi sie o finanse miasta to musi być w opozycji.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Tu jest więcej politycznych trolli niż na gazecie.pl
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie nie jestem w opozycji ani w żadnym PIS, PO czy co tam jeszcze jest, jestem osobą bezpartyjną a polityka mnie nie obchodzi. Jestem po prostu mieszkanką naszego miasta, która widzi jak marnowane są pieniądze, zamiast wykorzystać je w racjonalny sposób, albo zrealizować od A do Z w terminie inwestycję którą się obiecało. A tu niektórym cały czas tylko imprezy w głowie.
|
|
|
![]() |
|
Oglądam przez Internet i tłumów nie ma. Kompromitacja na całą Polskę.
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie no. Są tłumy. Ludzi pełno, tyle jeszcze nie było. Szkoda że zadepczą wszystko.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jest ludzi. tylko pytanie jakby nie mnóstwo RNI,RLE,LKR,RTA,TSA i innych rejestracji ile by było osób.
![]() ![]() ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Ile myślicie, że jest ludzi na koncercie? Patrząc na ujęcia z góry to wg mnie około 15-20 tys. Śmieszna akcja teraz jak pytali ile jest ludzi spoza Stalowej i ich głośniej było słychać
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zjechali się. My wyjeżdzaliśmy i wszystko pozastawiane. Błonia niedokończone ale podobają mi się. Tyle, że tam trzebaby to pilnować 24/7. Obstawiam 25-30 tys ludzi. Naprawdę sporo. Lubelskie, świętokrzyskie, małopolskie, podkarpackie. Naprawdę sporo osób. Także impreza fajna, wkońcu Jagodowa Stolica Polski jak powiedziała exMisska.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
piket a znasz w Polsce jakieś nie zadłużone miasto?
|
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT piket a znasz w Polsce jakieś nie zadłużone miasto? powiem ci tylko, ze zadłużenie zadłużeniu nie równe. można kupić samochód do zarobku i zyskać lub kupić samochód do szpanu i dokładać. w obu przypadkach się zadłużysz. tylko efekt inny. zgodzisz się?? ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
CYTAT piket a znasz w Polsce jakieś nie zadłużone miasto? Masz rację, że w Polsce większość miast jest zadłużonych. Ale chyba tylko w Stalowej pieniądze z kredytu wydaje się na rozrywki i imprezy. |
|
|
![]() |
|
Żenujący skecz radia Zet z papierem toaletowym.
Teraz rzeczywiście jest więcej ludzi. Zeszli się. O 20:00 było mało jak pokazali z lotu ptaka. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Żenujący skecz radia Zet z papierem toaletowym. Teraz rzeczywiście jest więcej ludzi. Zeszli się. O 20:00 było mało jak pokazali z lotu ptaka. Niby dlaczego żenujący? Wg mnie zabawny. Aha.... pewnie telefon odebrala rodzina/znajoma zatrudniona w UM ![]() |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mi też się podobał.
|
|
|
![]() |
|
Super Impreza.W koncu w Stalowej Woli dzieje sie cos fajnego.Brawo!!!!
|
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Maurito przejdź się po mieście zobacz co robione a nie widzisz tylko imprezy i rozrywki
![]() |
|
|
![]() |
|
Nikomu nie dogodzi...
Każdy znajdzie coś co mu nie pasuje ![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Maurito przejdź się po mieście zobacz co robione a nie widzisz tylko imprezy i rozrywki ![]() Chodzi o to, że u Nas kredyty są zaciągane na rzeczy które nie przynoszą dochodu a generują koszty. Nie zrozumiałeś tego co napisał piket? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ci co nie wiedzą, co znaczy pojęcie "inwestycja" niech przyjadą do Mielca i zobaczą o co w tym chodzi...
|
|
|
![]() |
|
Tak z ciekawości - było błoto ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Maurito przejdź się po mieście zobacz co robione a nie widzisz tylko imprezy i rozrywki ![]() Chodzi o to, że u Nas kredyty są zaciągane na rzeczy które nie przynoszą dochodu a generują koszty. Nie zrozumiałeś tego co napisał piket? Dokładnie o to chodzi. Ale zaslepiona cześć miasta nie widzi tego. Klaszcza bo jest impreza bo prezydent coś robi a Szlezak nie robił imprez. Bo Szlezak wiedział jak to działa... Prosta zasada... wydasz na zabawę "było i nie ma" |
|
|
![]() |
|
A wiesz ile pieniędzy zostało wydane, że tak krytykujesz?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|