|
![]() |
|
Witam,
czy ktoś korzystał z usług projektanta wnętrz? Czy warto wynająć taką osobę, do zaprojektowania ok. 110m2 domu parterowego? Czy może ktoś polecić kogoś sprawdzonego? Jaki jest koszt takiej usługi i czas oczekiwania na realizację zamówienia? Dziękuję za odpowiedzi. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Warto.
Zaplacisz 7-10 tys. |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Warto. Zaplacisz 7-10 tys. Moim zdaniem to zależy ![]() Jeśli nie masz chęci,czasu się tym zajmować to zasadniczo warto. Dostaniesz wykończenie wg aktualnego wzornictwa. Samemu, trzeba poświęcić sporo czasu żeby się wdrożyć bo oferta rozwiązań jest bardzo bogata a i rozpiętość cenowa jest niesamowita. Myśle że znajdziesz dobre oferty projektantów za 3-4tyś zł na lokalnym rynku Ja natomiast nie mógłbym! Sam najlepiej wiem, czego oczekuje w moim domu i żaden projektant nie wymyśli tego lepiej ![]() Bo musisz wiedzieć, że ilość absorbowania Twojej uwagi, roboty posiadając taki projekt nie zmniejsza się radykalnie. Niestety, robiąc samemu nie uzyskasz szacunku u znajomych, w ludziach słowo "robił mi projektant" budzi szacunek haha Uprzedzam, że jeszcze nie słyszałem o idealnym projekcie, od osób, które takie coś kupiły. Zawsze trafia się jakiś bubel, nie jeden i nie dwa, kiepskie rozwiązanie detali. W czasach, gdzie podróż do głupiej Ikei trwa 1.5h, gdzie można zobaczyć setki perfekcyjnych, doskonałych aranżacji kopiuj-wklej praca projektata wnętrz wydaje się być pod mocnym znakiem zapytania. Lepiej! W TV jest dziesiątki programów, a nawet tematyczne kanały dot projektowania wnętrz, gdzie wszystko jest podane na tacy ![]() |
|
|
![]() |
|
Polecam Agnieszka Majewska Deko
Urządziła nasze mieszkanko, jestem mega zadowolona! |
|