|
![]() |
|
Jak w temacie potrzebuję kupić akumlator 72ah do mondeo mk3 2.0 tdci jeśli juz ktoś przerabiał temat i wie gdzie najtaniej proszę o namiary.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PHU MAGI na Niezłomnych 33 - jadąc Niezłomnych w kierunku Przemysłowej - wjazd na lewo prawie naprzeciw wjazdu do E Leclerca
|
|
Dołączył: 28 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Centrum Motoryzacyjne AUTO PERFECT
Handlowa 7 wiekszy wybor |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tesco.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tesco. Dokładnie,kiedyś udało mi się tam kupić akumulator prawie 100 zł taniej niż u innych sprzedawców. |
|
|
![]() |
|
Ogólnie na akumulatorze ja raczej bym nie oszczedzał
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Rozwadów, tam chyba jest jakiś sklep na wymianę coś takiego
|
|
|
![]() |
|
Estewua19917 jak kupowałem kilka razy i wszedzie trzeba dac akumulator na wymiane nawet w Tesco
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tesco. Dokładnie,kiedyś udało mi się tam kupić akumulator prawie 100 zł taniej niż u innych sprzedawców. Rozumiem, że porównujesz dwa akumulatory tej samej marki, o tych samych parametrach ![]() CYTAT Estewua19917 jak kupowałem kilka razy i wszedzie trzeba dac akumulator na wymiane nawet w Tesco ![]() ![]() A to było sobie kupić via internet, to byś nie oddawał jak byś poszukał ![]() |
|
|
![]() |
|
W Tesco chyba 50 zł dopłaty. Tak kupowałem Bosha Silver i był za 199 zł na jakiejś promocji, a szukałem wtedy najtańszego. Wszędzie indziej był za 280. W wózku wieziesz stary akumulator jadąc po nowy.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tesco. Dokładnie,kiedyś udało mi się tam kupić akumulator prawie 100 zł taniej niż u innych sprzedawców. Rozumiem, że porównujesz dwa akumulatory tej samej marki, o tych samych parametrach ![]() CYTAT Estewua19917 jak kupowałem kilka razy i wszedzie trzeba dac akumulator na wymiane nawet w Tesco ![]() ![]() A to było sobie kupić via internet, to byś nie oddawał jak byś poszukał ![]() A to proponuję doczytać aukcję. Zawsze oddajesz. Dostajesz nawet specjalne opakowanie na stary akumulator ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzej_2.0 No mówiłem, że trzeba POSZUKAĆ, a nie wleźć na pierwszą lepszą aukcję ...
Kupowałem już kilka akumulatorów i zawsze tak, by sprzedawcy starego nie zwracać. Być może ich cena jest tak skalkulowana, że jest już tam wliczona opłata depozytowa. Nie wiem i nie wnikam ![]() Dostaję akumulator kurierem pod dom. Pamiętajmy również że: CYTAT Kupujący będący przedsiębiorcą przy zakupie nowego akumulatora kwasowo-ołowiowego nie płaci opłaty depozytowej oraz nie ma obowiązku zwrotu zużytego akumulatora do sklepu.
Źródło: https://www.prawo(...)611.html |
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W Tesco chyba 50 zł dopłaty. Tak kupowałem Bosha Silver i był za 199 zł na jakiejś promocji, a szukałem wtedy najtańszego. Wszędzie indziej był za 280. W wózku wieziesz stary akumulator jadąc po nowy. A teraz zastanówcie się, skąd oni mogą zrobić cenę o tyle zł niższą niż w sklepach, może faktycznie akumulatory na markety są robione z gorszej jakości materiałów. |
|
Dołączył: 14 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A teraz zastanówcie się, skąd oni mogą zrobić cenę o tyle zł niższą niż w sklepach, może faktycznie akumulatory na markety są robione z gorszej jakości materiałów. ile Tesco ma sklepów? Pomnóż to razy 30-40 sztuk na sklep... Wiadomo, że większe sieci kupują więcej i mają wtedy lepsze ceny... tak jest ze wszystkim |
|
|
![]() |
|
Tommi serio? Podjedź na garaż daleko od swojego warsztatu nie masz. Stoi w clio bosh drugi rok, odpalane kilka razy w roku i trzyma. Czy to Centra, Varta, Bosh czy Banner to i tak 3 lata i będzie coraz gorzej.
|
|
![]() |
|
samą ilością nie wytłumaczysz różnicy w cenie.
Na markety, na akcje idzie mówiąc wprost chłam, i nie dotyczy to tylko akumulatorów. Jak ma być tanio to jest tanio. I nie argumentujcie, że to jest robione na tej samej linii produkcyjnej. Owszem jest, ale na tej samej linii produkcyjnej da się zrobić zarówno lepsze i droższe, jak i tanie i kiepskie. |
|
|
![]() |
|
To jest odpowiedź na Wasze zastanawianie się o różnicę w cenie akumulatorów. Polecam obejrzeć do końca i dołożyć parę groszy do akumulatora z pewnego źródła.
https://m.you(...)WIgwLxOQ |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No to co kupować? Exide?
|
|
|
![]() |
|
Osobiście kanał mrakumulator oglądam na bieżąco, subskrybuje itd. Warto.
Ja od siebie polecać mogę auto part Galaxy Gold. Produkt w pełni produkowany w Polsce. Jakościowo bije wszelkie banery varty i boshe - przereklamowany szajs. |
|
|
![]() |
|
CYTAT To jest odpowiedź na Wasze zastanawianie się o różnicę w cenie akumulatorów. Polecam obejrzeć do końca i dołożyć parę groszy do akumulatora z pewnego źródła. https://m.you(...)WIgwLxOQ Fajny filmik własnie chyba na taki akumulatorek namówił mnie pewien sprzedawca ze Stalowej woli którego tu nie wymienie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To jest odpowiedź na Wasze zastanawianie się o różnicę w cenie akumulatorów. Polecam obejrzeć do końca i dołożyć parę groszy do akumulatora z pewnego źródła. https://m.you(...)WIgwLxOQ Dlatego nie ma sensu przepłacać na tych z niepewnego źródła. |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Sorry ale to przytoczone Tesco jest bardziej pewnym źródłem jak sklepik. Oczywiście maja tam noname'y ale i markowe. Można jedynie spr czy aby na pewno data produkcji jest ok
|
|