|
![]() |
|
Ja po raz kolejny proszę abyśmy swoje problemy załatwiali w swoim gronie, możemy zorganizować zebranie osiedlowe czy coś i obgadamy wszystko bez udziału całego miasta
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT alkfisz mam rozumiec ze sam tak robisz i jest to skuteczna metoda? poza tym wydaje mi sie ze kilka rodzin z tych blokow powinni juz na tym etapie wywalic za zachowanie brak kultury Mnie nikt nie sra przed klatką żebym musiał takie rzeczy robić. Od początku te całe bloki śmierdziały i śmierdzą dalej i gówno powoli wypływa na wierzch. Co to mieli być za wybrańcy a okazało się że to zasrancy. Chyba mówisz o sobie 😛 |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT alkfisz mam rozumiec ze sam tak robisz i jest to skuteczna metoda? poza tym wydaje mi sie ze kilka rodzin z tych blokow powinni juz na tym etapie wywalic za zachowanie brak kultury Mnie nikt nie sra przed klatką żebym musiał takie rzeczy robić. Od początku te całe bloki śmierdziały i śmierdzą dalej i gówno powoli wypływa na wierzch. Co to mieli być za wybrańcy a okazało się że to zasrancy. Chyba mówisz o sobie 😛 Widać od razu po Twoich wypowiedziach jak bardzo Cię boli że nie dostałeś tutaj mieszkania 😛 Po co wogole wchodzisz na to forum i się wypowiadasz ? Jak potrzebujesz się wyładować to idź na siłkę i nie obrażaj innych ![]() |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) I trzymać przez pół roku w zemście. Typowe zachowanie pseudo katolika...szkoda słów. |
|
|
![]() |
|
nie zazdroszcze tym golabkom a tymbardziej nie podsluchuje bo wystarcza mi to co mam ;) w kazdym razie mam male dzieci i ciesze sie ze chodza spac wczesnie i nie mialy okazji tego slyszec ale juz mysle z zona nad odp na ich pytania jakby tak ktores sie przebudzilo i uslyszalo te dzwieki i blagania o nie powiem co ... ale coz...zycie...lepsze to niz kupa przed klatka
|
|
|
![]() |
|
Tak z innej beczki, kto jaki internet poleca ???
|
|
Dołączył: 18 Lip 2018r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tak z innej beczki, kto jaki internet poleca ??? Jeśli z kabelka tylko Stella. Multimedia i MTM nie ma infrastruktury w tych blokach. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() Masz rację. Po co im toalety w domach jak już srają pod klatką. Chociaż do lasu by poszedł jeden z drugim. Dwa Pershingi nowe a niedługo trzeci zaczną budować. |
|
|
![]() |
|
I jak tam koleś przestawił swojego wieswagena ???;)
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
pewnie jeden mu narzygal na niego drugi nasral a trzeci rzucil butelka i sam chlopina przestawil
|
|
|
![]() |
|
boki zrywać robaczki ;)
|
|
|
![]() |
|
strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie
![]() ![]() |
|
Dołączył: 4 Wrz 2014r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
myślę, że to świetny pomysł, proponuję coś w rodzaju Kiepskich
![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (mirek777) I trzymać przez pół roku w zemście. Typowe zachowanie pseudo katolika...szkoda słów. Feniks - tak się zafiksowałeś na piętnowanie moich wypowiedzi, że kompletnie nie zauważasz ironii i wszystko bierzesz śmiertelnie poważnie. ![]() Nie jestem pseudokatolikiem. Jestem katolikiem. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Mam takie same odczucia jak Feniks... - ale to nie na temat, sorry.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie ![]() ![]() Nikt nikogo nie obserwuje bo to wy robicie z siebie POśmiewisko na całe miasto i sami się kompromitujecie tymi aferami ... na zadnym osiedlu tak nie ma jak tam Dlatego proponuję serial dokumentalny o nazwie " Perszing" lub ogólnie odrazu nazwać osiedle Perszing 2 i gotowe ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie ![]() ![]() Nie na Orzeszkowej tylko raczej tytuł będzie "Melina", albo Syf jakich mało. |
|
|
![]() |
|
Zapraszamy, ja tam aktualnie żadnego syfu nie widzę ;) remonty się kończą to i u Nas syf spod blokók zniknie. Za to u Was już raczej pozostanie ;)
|
|
|
![]() |
|
mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!! Se zglaszaj ruro http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
![]() |
|
CYTAT mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!! hehehe jakies pytania???.... patola na osiedlu perszing mistrzostwo ![]() |
|
|
![]() |
|
Następny bohater internetowy...
|
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
![]() |
|
Jestescie jedyni w swoim rodzaju
![]() ![]() |
|