|
|
|
|
|
Dostałam wezwanie, żeby się zgłosić do Starostwa z dokumentami o mojej nauce w tej szkole - bo CBA prowadzi postępowanie. Wiecie o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdzają czy nie było uczniów tylko na papierze, za których brali pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki, pójdę bo chodziłam tylko jeden semestr i nie skończyłam, dowiem czy mnie od razu skreślili
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak juz CBA się tym zajęła to ciekawe czy coś mają za pazurakami?
|
|
|
|
|
|
|
Dziwne, że dopiero teraz się zajęli kontrolami ... na mieście aż huczy, co tam się wyczyniało ...
|
|
|
|
|
|
|
E tam taki szum o nic Zrobili donos na szkołę i kontrolują.ja roboe juz 3 kierunek u nich i jestem happy. Mila atmosfera super wykladowcy.. A i tez dostalem wezwanie.
|
|
|
|
|
|
|
A z czego jesteś happy? Przecież to wylęgarnia tłuków.
Wykładowcy? Przecież tam nikt szanujący się nie będzie uczył ... za psie pieniądze. CBA nie kontroluje szkoły ... CBA nie jest jednostką nadzorującą szkolnictwo. |
|
|
|
|
|
|
Jestem happy bo mam juz zdane 2 egzaminy Państwowe dzieki czemu mam prace. Po studiach nie bylo szans. I nie obrazaj innych ludzi.Zaległości w kulturze to moze wtbierz się do szkoły, mooze nie jest zbyt pozno dla Ciebie😊
A CBA kontroluje wszystkie instytucje gdzie są wykorzystywane srodki publiczne. Szkoly też |
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Jestem uczennicą Torusa, kończę u nich kolejny kierunek. Wcześniej chodziłam do podobnej szkoły w innym mieście, więc mam porównanie i szczerze jestem bardzo zadowolona z nauki w Torusie. Mają wyspecjalizowaną kadrę nauczycieli (nawet kilku z nich ma tytuł doktora), którym chce się uczyć (pomimo małych stawek) od serca. Atmosfera na zajęciach jak i w całej szkole jest przychylna dla ucznia. Szkoła jest bezpłatna.
Więc nie czepiajcie się i nie mówcie tego co jest zasłyszane gdzieś na mieście (być może od beznadziejnej konkurencji) skoro nigdy nie uczyliście się w tej szkole. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
|
|
O matulu po co ten hejt. Od 3 semestrów jestem uczennicą tej szkoły. Zdobyłam ogrom wiedzy, odkryłam w sobie nowe pasję do rękodzieła z racji kierunku mojego kształcenia. Zdobyta wiedza pomaga mi w codziennym funkcjonowaniu z dwójką moich cudownych choć niepełnosprawnych dzieci. Dzięki wykładowcą i ich podejściu zrozumiałam lepiej jednostkę chorobowa moich pociech. Ten czas to dobry czas "zdrowych owoców". Jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo niech się sam do szkoły zapiszę a nie płoty rozsiewa. Dobrego dnia i pogody ducha
|
|
|
|
|
|
|
O matulu po co ten hejt. Od 3 semestrów jestem uczennicą tej szkoły. Zdobyłam ogrom wiedzy, odkryłam w sobie nowe pasję do rękodzieła z racji kierunku mojego kształcenia. Zdobyta wiedza pomaga mi w codziennym funkcjonowaniu z dwójką moich cudownych choć niepełnosprawnych dzieci. Dzięki wykładowcą i ich podejściu zrozumiałam lepiej jednostkę chorobowa moich pociech. Ten czas to dobry czas "zdrowych owoców". Jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo niech się sam do szkoły zapiszę a nie płoty rozsiewa. Dobrego dnia i pogody ducha
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam chodziłam do szkoły. Szkoła bardzo fajna, szczególnie nauczyciele i ogólnie atmosfera. A to że mają kontrolę, to może komuś nie dali w łapę
|
|
|
|
|
|
|
Ja słyszałem dużo dobrego o tej szkole od osób tam uczących się.
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Achhh ale dużo pracowników sobie założyło konta na sm, tylko żeby same dobre rzeczy na tą szkołę napisać brawoo
|
|
|
|
|
|
|
Taką właśnie mają tak "wykfalifikowanom" kadrę. Aż strach się bać. Podobno nawet technik informatyk czy jakiś taki kierunek mają tylko kształcą bez komputerów. Można? Można.
|
|
|
|
|
|
|
Coś mi tu konkurencją pachnie. Nieładnie :(
|
|
|
|
|
|
|
A technika informatyka nie mają.
|
|
|
|
|
|
|
Bo komputerów nie mieli to i kierunek upadł...
|
|
|
|
|
|
|
Proponuję zapisac sie i sprawdzić a pozniej wypowiadać się😊 tak bedzie logicznie i mądrze.
|
|
|
|
|
|
|
Ja naprawde dziękuję tej szkole za edukację. Dzieki Wam mam pracę i moge godnie żyć
|
|
|
|
|
|
|
comenius111 mieli komputery bo wynajmowali pracownię komputerową w Gimnazjum nr 2, zapytaj dyrektora Gim 2 to Ci powie. Mało tego nawet na kierunku technik informatyk odbył się egzamin państwowy. I jak myślisz na czym go uczniowie zdawali? Może na liczydłach?
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
|
|
Betty brawo za logiczne myślenie. U nas na kierunku pracownia była super wyposażona i na nic nie trzeba bylo sie składać
|
|
|
|
|
|
|
czortunio to wszystko wie i wie najlepiej jak ta baba co pod klatką na ławce siedzi i z każdym bajdurzy, widzisz jakiego dostałeś kopa, comenius też ośmieszył się i wygląda jak doopa w krzakach
|
|
|
|
|
|
|
Miałam się nie odzywać ale jak widzę jak się tu produkują pracownicy to coś się zapytam.
W tamtym roku jak chodziłam na Narutowicza to miałam informatykę bez komputerów. Betty, napisz ile jest TERAZ komputerów w salach na Narutowicza i czy są tam dalej lekcje informatyki? Tylko nie ściemniaj, bo tam chodzi moja koleżanka i jak napiszesz głupoty to napisze tu. |
|