|
![]() |
|
ktos cos slyszal ? zlapali goscia ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja nic nie słyszałem.
Generalnie, wiatrówkę może posiadać legalnie każdy kto ma ukończone 18 lat. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja nic nie słyszałem. Generalnie, wiatrówkę może posiadać legalnie każdy kto ma ukończone 18 lat. Generalnie idiotow nie brakuje ![]() Z tego gościu to do końca życia będę miał bekę z ciebie bo pokazałeś ze jesteś umysłowo zdrowo pier...nięty... A co do gościa z wiatrówka strzelał do ludzi i zwierząt ? Czy poprostu do puszek ? Jeśli strzelał do ludzi czy zwierząt i potrafisz to udowodnić to mogłaś to zgłosić. A wpisów nachta nie polecam się słuchać bo to poroniony człowiek... co i jak mógł słyszeć jak on nawet w stalowej nie mieszka....a jego wpisy to tylko kopiuj wklej..., Dziś wiatrówkę może posiadać każdy fakt ale liczy się en kinetyczna jeśli jest >17J To już potrzebne jest pozwolenie ![]() Jeśli szła byś z wiatrówka w pola powalić trochę do puszek dla frajdy to chciała byś żeby każdy wokół myślał. Patrzcie wariatka z wiatrówka ? Musi być zdrowo p***dolnieta? Skoro piszesz wariat to weź to rozwiń na jakiej podstawie posiadanie wiatrówki jest wariactwem ? Bo ja np lubię zawody w waleniu do tarczy na 100m ale mało jest amatorów którzy kupują wiatrówkę pod strzelanie hobbystyczne na takie dystanse ![]() |
|
|
![]() |
|
z tego co wiem przyjechały dwa radiowozy , szukali go , ale chyba go nie zpalali . stad tez pytanie
|
|
|
![]() |
|
CYTAT z tego co wiem przyjechały dwa radiowozy , szukali go , ale chyba go nie zpalali . stad tez pytanie Czyli jakiś kompletny idiota :/ Trzeba być czujnym i jak się tylko c**j pokaże to dzwonić niech go zgarną ![]() Tak jak mówiłem wiatrówka fajna rzecz ale dla ludzi z głowa ![]() I w takiej sytuacji na skarpie czy coś można strzelać ale trzeba ustawić tarcze pod górką lub wzniesieniem żeby nie było opcji ze śrut minie np drzewo do którego jest przybita tarcza i poleci dalej. Wtedy taki śrut jest w stanie nawet zabić człowieka i to z wiatrówki 4.5mm |
|