|
![]() |
|
Witam w końcu mam wolne w święto ale płacą 200 zł extra do dniówki wiec pójdę sobie do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To ty nam powiedz. Powinieneś być juz specjalistą w tym temacie.
![]() |
|
|
![]() |
|
Zaraz zrobię rozeznanie co i jak ale liczę na informacje od was tez
|
|
|
![]() |
|
Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość ![]() nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ![]() |
|
|
![]() |
|
Kebaby pozamykane 15 Sierpnia ale dziewczyny z Roksy pracują
|
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Właśnie VIXI ma bardzo dużo mądrego do powiedzenia i nie zaśmieca tematu.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość ![]() nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ![]() zaśmiecanie forum to jest właśnie ciągłe pytanie o kebaby . . . |
|
|
![]() |
|
Gość jest cofnięty w rozwoju i tyle. Jak można co każde święto się pytać o kebaby gdzie w google wystarczy wpisać kebab stalowa wola i wyskoczy 5 bud z tym żarciem. Moje 2 spostrzeżenie że być może nie chodzi mu o kebaby tylko chce się pochwalić ze 200 zł dodatkowe dostanie a dla niego to kupa szmalu i myśli że inni będą mu go zazdrościć.
![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kebab w Turcji będzie na pewno czynny. Chociaż widziałem ostatnio oryginalny kebab turecki Berlin. Także tam sobie szukaj
|
|
|
![]() |
|
Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić
Otwarte Hayati ![]() Toros ![]() Zamknięte Aleppo ![]() Turas ![]() Emras ![]() Nazir ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati ![]() Toros ![]() Zamknięte Aleppo ![]() Turas ![]() Emras ![]() Nazir ![]() mylisz że kogoś oprócz ciebie to interesuje ?? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati ![]() Toros ![]() Zamknięte Aleppo ![]() Turas ![]() Emras ![]() Nazir ![]() mylisz że kogoś oprócz ciebie to interesuje ?? Ciebie jak tu zagladasz ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati ![]() Toros ![]() Zamknięte Aleppo ![]() Turas ![]() Emras ![]() Nazir ![]() Skoro Twoje umiejętności pozwalają "ustalić" po rozeznaniu terenu jakie lokale są otwarte, to nie rób z siebie niedojdy, który w każde zbliżające się święto lub dzień wolny pyta o otwarte lokale. Skoro już masz dostęp do internetu i korzystasz z informacji w nim zawartych,korzystaj z nich. W dzisiejszych czasach każdy lokal na stronę, konto na fb lub innych kontach społecznościowych. USTALAJ. |
|