Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przestrezgam wszystkich przed zakupami w sklepie Stolarnia Turbia.Jest to najgorsza pseudo Firma z jaką miałem do czynienia.Panie tam pracujące niekompetentne mówią co innego robią co innego!!!
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
może w końcu zamkną te pseudo firmę... ale uwierz że nie tylko Ty masz z nią problemy
|
|
|
![]() |
|
Potwierdzam. Mam od nich drzwi ale drugi raz bym tego błędu nie popełnił.
|
|
|
![]() |
|
Dokładnie mam to samo. Walczę o pieniądze, które już dawno mieli zwrócić, a to niemała kwota. Kontakt z nimi jest wręcz niemożliwy.
|
|
Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dokładnie mam to samo. Walczę o pieniądze, które już dawno mieli zwrócić, a to niemała kwota. Kontakt z nimi jest wręcz niemożliwy. To jest straszne że w tych czasch człowiek musi walczyć o swoje pieniądze. U mnie obeszlo się na szczęście bez sadu,ale ponoć spraw mają bardzo dużo!!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dokładnie mam to samo. Walczę o pieniądze, które już dawno mieli zwrócić, a to niemała kwota. Kontakt z nimi jest wręcz niemożliwy. To jest straszne że w tych czasch człowiek musi walczyć o swoje pieniądze. U mnie obeszlo się na szczęście bez sadu,ale ponoć spraw mają bardzo dużo!!!!! bardzo dobrze żę powstał post o tej firmie, ludzie przestaną u nich kupować sami się zamkną ![]() |
|