|
![]() |
|
Z netu
"Dobry wieczór . Jak Państwo wiedzą jestem znanym politologiem,ale bezrobotnym. Właśnie przedwczoraj wróciłem z Berlina. Często widywałem ludzi zaglądających do mojego mieszkania przez okno. Teraz dla odmiany ja zaglądam do nich.Obrazili się i nie przychodzą. Nawet ta mgła za oknem zniknęła. Dla pewności jednak,tak jak zalecił mi lekarz,dokładnie sprawdzam zamkniecie okien i drzwi.Pod łóżkiem mam taki syf,że żaden potwór się tam już nie zmieści. Dziś znalazłem na półce mój aparat fotograficzny. Przeglądałem zapisane tam zdjęcia. Na ostatnim zobaczyłem siebie śpiącego w łóżku. Mieszkam sam..." ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór Państwu (Gute Abend Sie);
Istnieje popularna teoria, jakoby wampir pozbawiony był duszy. Wątek ten często przewija się w świecie literatury grozy. Moim zdaniem nie jest to prawda. Wampir - będąc uwięziony pośród wiecznej nocy - nadal czuje, ma wspomnienia i tęskni za tym wszystkim co utracił, kiedy był jeszcze człowiekiem. Tej tęsknoty nie jest w stanie zabić żadna ilość wypitej krwi. Najgorsze jest poczucie ciągłego osamotnienia i wszechogarniającego zimna. "Krajobraz" zrujnowanej cmentarnej krypty, czy jakaś trumna, to tylko nic nie znaczące dodatki. Kropka nad "i". |
|
|
![]() |
|
Konbanwa watashinonamaeha jusekdesu. Watashi wa shitsugyō shite imasen. Oyasumi
@go321- Niw wa watashi no kanjadesu ![]() Dobry wieczór.Nazywam sie jusek Nie pracuję.Dobranoc @go321nie jest moim pacjentem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Opowiadanie grozy w realu - jest do sprzedania "nawiedzony dom " przy wiadukcie na Nisko . Pogadać , może da się wynająć na trochę ? Napisać opowiadanie !
|
|
|
![]() |
|
@ rodzynek
Na Stalowym Mieście był artykuł na temat tego domu: http://stalo(...)id=25780 Tekst z 2012 roku. |
|
|
![]() |
|
Z netu.
![]() "Dzień Dobry muj pamjetniku. ![]() Poniedziałek.Nie tak dawno wróciłem z Berlina.Dobrze o tym wiesz, bo Ci i Tobie, o tym pisałem.Chyba. ![]() ------- Następny poniedziałek. ![]() Byłem na benzynowni.Jak zwykle. Kupiłem sobie ciepłego loda.Ciepłego,bo było zimno,ale zanim m go zjadłem się rozpuścił. Lubieżnik bezwstydny. ![]() ------- Jeszcze jeden poniedziałek. Poszedłem na benzynownię,no bo gdzie miałem iść. U w mnie na ulicy Setnej,nie wiem dlaczego,ale jest tylko 99 numerów. ![]() ------- Poniedziałek(skąd ich tyle w tygodniu?). ![]() Dziś straszyłem bakterie probiotyczne w Jogobelli. Wszystkie zdechły. ![]() ------- Poniedziałek. Qrva mać.Jedna siódma mojego życia to horror-poniedziałki. ![]() ------- Nareszcie sobota.Trzy tygodnie na nią czekałem. Opiłem się strasznie "bobofruitem".Na benzynowni. Kac mi rozwala łeb.Przyszedł do mnie krokodyl.Mój kolega. Zawsze pojawia się kiedy jestem nayeb@ny jogobellą. Jest mały,zielony,ma krótkie łapki i zawsze mnie opierdala. Wiem,ze w realu nie istnieje,bo dopiero jak się opiję jogurtu,mam zwidy. ![]() Psychiatra tak powiedział.Krokodyl zaprzecza.Twierdzi że to lekarz jest moim urojeniem. ------- Z wtorku na niedzielę. Nie wiedziałem że tydzień ma siedem dni.Krokodyl mi wytłumaczył dlaczego,a jak wytrzeźwiałem ,gdzieś znikł.Pod łóżkiem się nie zmieści, bo tam syf...Ciekawe gdzie poszedł. ![]() ----------- Czwartek. Razem z krokodylem poszliśmy na benzynownię. Wiem,że on jest moim urojonym przyjacielem,ale na stacji powiedzieli,że nie wolno wprowadzać zwierząt. ![]() Czekał na zewnątrz. Łapki mu zmarzły.Jak nie chciałem go wsiąść na ręce,płakał krokodylowymi łzami.A to że brzuszek mu się podrapie na asfalcie,a to że łapki go bolą od chodzenia. ---------- Piątek.Pierwszy w tym tygodniu. Poszedłem na benzynownię. Poprosiłem o to co zwykle.No i dostałem. Jak zwykle-fpierdol. ![]() ---------- Sobota. Zajrzałem do szafy.Zobaczę co w Narni! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
go 123 - temat urywa się wpisem Karoliny z 1 marca 2017 roku - że wszystko jest dobrze . A teraz wisi tam ogłoszenie że do sprzedania - czyli jednak coś się stało
![]() |
|
|
![]() |
|
@ rodzynek
Dokładnie ! Tam grasuje jakaś zła, paranormalna siła. |
|
|
![]() |
|
Jusek....hahaha...dobre .
Ale nie karm trola ( krokodyla tez ) bo jego to poprostu cieszy i kręci |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór Państwu;
Istnieje teoria, że każda emocja ma swoje echo które zapisuje się w otoczeniu. W danym miejscu można wyczuć emocje osób które były, a zwłaszcza mieszkały w nim wcześniej. Są też miejsca które - ze względów materiałowo-architektonicznych - mają skłonność do kumulowania promieniowania elektromagnetycznego, i działają na ludzi trochę jak mikrofalówka. Skrajny przypadek - a więc posiadające świadomość nawiedzenie demoniczne - zdarza się rzadko. Ale się zdarza. Demony, a więc złe duchy, karmią się strachem i bólem żywych ludzi. Stąd też specjalizują się w niepokojeniu i straszeniu ludzi przebywających w pomieszczeniach które nawiedzają. Kiedyś, późną, mroźną nocą, obchodząc dookoła budynek Inkubatora Technologicznego w Stalowej Woli, niemal wszedłem w coś niewidocznego. Coś co syknęło jak oparzony człowiek i uciekło. |
|