|
![]() |
|
Co sądzicie o pomyśle proboszcza jednej ze stalowowolskich parafii, aby wizyta duszpasterska w ferie zimowe była od godziny 9:00
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
świetny pomysł, wielu będzie mieć wymówkę, bo przecież będą całować klamki w większości domów, chyba rozumie, że normalni ludzie pracują?
Ferie może mają księża, ale nie normalni ludzie. |
|
|
![]() |
|
Właśnie w tym problem, że proboszcz nie widzi w tym żadnego problemu, żeby w ferie chodzić z kolędą od 9 po mieszkaniach
|
|
|
![]() |
|
Zobaczy problem jak zda sobie sprawę ile klamek pocałuje. Na wsiach jakoś to przechodzi, że ludzie przez kolędę wolne biorą. Tutaj to nie przejdzie.
|
|
|
![]() |
|
Parafia Florian powodzenia ja już wlasnie dziś mówiłam że nie przyjmiemy bo ja z dziecmi mam spotkania na feria do 14 wiec powodzenia im życzę
![]() Ciekawe kto od 9 będzie caly dzień specjalnie czekal ludzie pracują masakra to co zrobili sami ucierpią z kopertami |
|
|
![]() |
|
Do mnie ksiądz nie przychodzi,tak samo świadkowie.Mam spokój.
![]() Ostatnio jak był komornik,wyszedł dość mocno zadłużony. ![]() A tak poważnie.Nie chcę -nie wpuszczam,otwarcie to mówię. Tylko jest jeden problem.Po śmierci rodzina może mieć kłopoty z pochówkiem,posądzając księdza o jakieś fanaberie. Nie praktykowałem za życia,tak więc proboszcz ma prawo odmowy pochówku.Logiczne i nie można mieć do niego pretensji. ![]() Nie chcę.I tyle. https://demot(...)-Polakow https://demot(...)a-swoich SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
U nas ksiadz kopert w domu nie przyjmuje tylko prosi zeby dac w kosciele i ma spokój ,a kto ma dac to i tak da ,no i w sumie bezpieczniej bo nikt go nie okradnie i sam nie zostanie posadzony o złodziejstwo a wiem ze bywały i takie przypadki.Co do godzin mi ogólnie to wisi zawsze ktos w domu bedzie a jak nie to trudno
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Niedługo będą chodzić od 7:00 do 15:00.wtedy większość jest w pracy Więc będą mieć szybkie wizyty.
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co wy się tak martwicie tą kolędą. Nie chcesz księdza, nie wpuszczaj gówno to kogo obchodzi. Nie musisz meldować na forum jaki jesteś zatwardziały ateista czy antyklerykał. Tylko żebyś jeden z drugim na łożu śmierci nie wołał kapłana a znam przypadki że całe zdrowe życie pluł na kościół a jak zdrowia zabrakło to się nawrócił, podejrzewam że i nie jednemu z was to się przytrafi.
|
|
|
![]() |
|
Oj jusek, dałeś się wciągnąć do tej tendencyjnej agitki
![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@art2deko
Facet. ![]() Gdybym opowiadał się za jakakolwiek religią- byłoby to złe. ![]() Gdy przeciw-jeszcze gorzej. ![]() Kiedy mówię ze jestem agnostykiem-całkiem przeyeb@ne. ![]() U wszystkich. ![]() Piszę, bo po prostu ktoś pytał. A że zawsze znajdzie się ktoś, komu to nie pasuje-trudno. ![]() Sami wierzący wyrzynają się wzajemnie, na równi z tymi, których zabijają za ogólny brak wiary. ![]() Ateiści którzy odeszli od wiary, zawsze starają się udowodnić brak Boga.Nie wiem dlaczego,skoro wierzący,oraz neofici(nawróceni),nigdy nie udowodnili istnienia Boga. ![]() Jako adnostyk uważam ,ze obie strony mają rację. ![]() PS.Tym razem u Ciebie tylko wóda,kiszony ogór i dół moralny,kac oralny? ![]() Jak na imię ma Twoja gorzała? Musi jakieś mieć,skoro jest"chrzczona". ![]() NIE REZYGNUJ Z MARZEŃ.ŚNIJ DALEJ...buzi... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oj jusek, dałeś się wciągnąć do tej tendencyjnej agitki ![]() ![]() agitujesz na forum sam |
|
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
ja jestem jeden
mogę zacytować i się wtrącić ![]() |
|