|
![]() |
|
Malwa11, czytając Twoje wypowiedzi, mam wrażenie, że oglądam propagandową tubę TVP PiS
![]() Posługujesz się retoryką strachu. Odwołujesz się do emocji ... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Co ma do tego pis?
|
|
|
![]() |
|
Persymona musiala bardzo szybko zakonczyc swoja edukacje, wspolczuje. Szkoda, ze nie masz pojecia z czego sie smiac, a z czego nie. Martwilbym sie o Ciebie i Twoich, znajomych, jako o czlowieka, ale jakos nie szkoda mi takich ludzi. Byl czas ze wycieczki do sklepu to byl rodzaj lansu, Tobie moze to zostalo.
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Z tego tematu wyłania się ciekawy obraz. Staruchy buszują po sklepach 5 razy dziennie, potem jeszcze na działkę, a przecież są najbardziej narażeni na brzemienne skutki a nawet śmierć w wyniku koronawirusa. A młodzi którzy w większości przechodzą wirusa bezobjawowo nawet o tym nie wiedząc, boją się wejść do sklepu i w końcu rezygnują i robią zakupy w internecie. Może to wynika z wychowania, kiedyś dzieci rano wypad z domu i dopiero wieczorem zbierano towarzystwo żeby umyć i dać kolację. A od przełomu lat 90 tych - nie ściągaj czapeczki bo ci będzie zimno, albo chodź natychmiast do domu bo mama kisielek zrobiła. Staruchy po szkole przechodziły też dwuletnią służbę wojskową, do której szedł chłopak a wracał mężczyzna. Dziś tego nie ma. Może uogólniam, ale jak to inaczej wytłumaczyć. ty masz jakąś rodzinę kretynie? Cham zawsze będzie chamem a słoma z butów wystawała. |
|
|
![]() |
|
No właśnie miałem dopisać, i teraz cherlaki siedzą i uprawiają hejt jako sport narodowy.
A do sklepu boi się wejść ![]() |
|
|
![]() |
|
oj Malwo Malwo, zal mi Ciebie, tak Cię zastraszyli,czy teraz czekasz na cudowne antidotum od Billa G.?Ustaw się w kolejce!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Co ma do tego pis? Posługuje się taką samą retoryką jak Ty. Wmawia pandemię, tak jak Ty. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ale nawiązując do tematu postu, to normalnie uśmiałam sie po pachy, autentycznie ![]() ![]() ![]() Tacy ludzie powinni mieć zakaz wychodzenia gdziekolwiek. Typowy przykład jak coraz wyższa temperatura wpływa na ludzi. Podejrzewam zarażenie wirusem 500+ .Zwykła osoba, która ma w d..ie odpowiedzialnośc ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT oj Malwo Malwo, zal mi Ciebie, tak Cię zastraszyli,czy teraz czekasz na cudowne antidotum od Billa G.?Ustaw się w kolejce! Persymona Wyjaśnij proszę, czemu twoim zdaniem - granice powinny być zamknięte w ogóle? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ja to wszystko już dawno czytałem. Wszystko napisane ogólnikowo, dla gawiedzi, jak chcesz coś szczegółowo nie ma nic. A ten profesor jeszcze niedawno miał inne zdanie ale w tefauenie tak mają. To jakie masz nurtujące pytania o wirusie ? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bob - specjalisto od kompozytów - pochwal się swoim wykształceniem!
Nie bądź hipokrytą - krytykujesz u innych - przedstaw swoje. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ja to wszystko już dawno czytałem. Wszystko napisane ogólnikowo, dla gawiedzi, jak chcesz coś szczegółowo nie ma nic. A ten profesor jeszcze niedawno miał inne zdanie ale w tefauenie tak mają. To jakie masz nurtujące pytania o wirusie ? taki przykład: maseczki prać w temperaturze 60 stopni przez 30 minut i oddzielnie od innych rzeczy. Co to za instrukcja? Co ja 5 kg maseczek będę prał? Co to urwał firma? tam tez 5 kg nie uzbiera? Rozumiem że 4 maseczki też w temp. 60 stopni i pół godziny a program podpowiada dwie godziny to prac dwie godziny. Dla debili te opisy. pewnie przeczytałeś jak leci, oczywiście bezkrytycznie |
|