|
![]() |
|
Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jutro się okaże że zagłosował tylko Jarek na swojego giermka Anżeja.
|
|
|
![]() |
|
Hahhaha
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Raczej "coś". |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Głosowanie przedłużone do 23.00. Śmiało zdążysz wytrzeźwieć. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Jutro ogłoszą wyniki ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Na razie Adrian , płaczek i tygrys idą łeb w łeb. Podobno tak twierdzi brat kuzyna mojej ciotki...
https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1259407285660631040 https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1259412231353176064 |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() Jutro ogłoszą wyniki ![]() ![]() też się nachlałeś wczoraj? Zdążysz wytrzeźwieć. |
|
|
![]() |
|
Ja te chciałem zagłosować ale chyba mi ktoś ukradł pakiet wyborczy ze skrzynki. Mam ten fakt zgłaszać na policję?
edit: info z pierwszej ręki nt frekwencji: ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do której są czynne dzisiaj lokale wyborcze bo nie dostałem pakietu z poczty a chciałem zagłosować? Miało być korespondencyjnie ale chyba coś nie poszło przez Tuska. No to rozumiem, że głosujemy tradycyjnie bo przecież jakby wyborów miało nie być, to wczoraj ktoś powinien o tym poinformować w jakimś orędziu czy coś? Lokale wyborcze nie są czynne z powodu że są zamknięte ,a są zamknięte ,bo nie zostały otwarte. ![]() https://demot(...)no-je-na Pytanie-Gdzie 2 metry odległości w policyjnym kordonie? ![]() https://demot(...)Warszawa SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory.
Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Chodzę do sklepu, więc dlaczego nie miałbym pójść na wybory?
|
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie dostałeś pakietu wyborczego, ale dostałeś za to wytyczne od swojej partii jak wszyscy "opozycjoniści" w całej Polsce że mają od rana pytać o wybory które sami zablokowali w Senacie.
|
|
|
![]() |
|
Mirku dlaczego przez pakiet wyborczy nie można zarazić się wirusem a książka która wraca do biblioteki ląduje na 14 dni w kwarantannie?
Oczywiście że poszedłbym gdyby były w normalny sposób przeprowadzone. Nie było wyborów które ominąłem. |
|
|
![]() |
|
Samo przeprowadzenie wyborów to jedno, ale uczciwa kampania wyborcza dla wszystkich kandydatów to drugie.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
Dołączył: 12 Lip 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory. Ja bym poszedł.
Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ale tak szczerze - jakby dziś odbyły się wybory. Normalne - nie kopertowe. Poszlibyście? Nie krzyczelibyście, że wredny PiS chce was wszystkich zarazić? Zabić? ![]() Mogę chodzić do pracy, mogę do sklepu to poszedł bym na wybory Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Samo przeprowadzenie wyborów to jedno, ale uczciwa kampania wyborcza dla wszystkich kandydatów to drugie. Kampania odbywała się głównie w mediach. Media głównego ścieku nie miały nałożonej żadnej cenzury. Zresztą, - żadne media. To, że kandydatka "opozycji" to dno.... to już inna sprawa. ![]() "Żaden urzędnik nie ma prawa wydawać środków, głosować kart do głosowania, kiedy jeszcze ustawa nie jest wdrożona w życie" To jej ostatnia perełka. Ona sama nie wie, czy prowadzi kampanię.... czy nie? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
A jak się odniesiesz do zdania bez przejęzyczenia?
CYTAT "Żaden urzędnik nie ma prawa wydawać środków, drukować kart do głosowania, kiedy jeszcze ustawa nie jest wdrożona w życie"
|
|
|
![]() |
|
Że nie wiem, jakie jest prawo w tej kwestii.
Podejrzewam, że jest tu luka prawna. Z mojego punktu widzenia, Sasin działał w dobrej wierze, a PiS powinien zapłacić za te karty do głosowania z pieniędzy partyjnych. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Sasin mówi, że to nie on tylko premier.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
![]() |
|
madras
CYTAT Sasin mówi, że to nie on tylko premier. No zapewne. Ktoś przecież Sasinowi musiał wydać polecenie. Teraz kwestia honorowego zachowania. Zmarnowali pieniądze. Powinni to pokryć z pieniędzy partyjnych. Taś Taś bobo-feniksie. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|