|
![]() |
|
CYTAT @bzk "No właśnie niczym się nie różni. Tak samo jak oni nie różnią się od księży pedofilów." Polański nie różni się niczym od księży pedofilów, których czyny się przedawniły i którzy nigdy nie odpowiedzieli za swoje czyny. Natomiast jego przypadek różni się od przypadku pedofila, którego ułaskawił Duda, ponieważ w tym przypadku nie ma mowy o "przedawnieniu". W tym przypadku mówimy o ANULOWANIU części wyroku przez prezydenta Polski Andrzeja Dudę. "Jedyna różnica jest taka; gdybym nie wspomniał o celebrytach, to ty napewno o nich byś nic nie napisał." Jedyna różnica jest taka, że wiemy, że księża, którzy ukrywali pedofilów mają dostęp do dokumentów/skarg/informacji na temat pedofilów w Polsce i z tego co wiem te AKTA nigdy nie zostały przekazane polskiej policji. W tej chwili zostawia się potencjalne dowody w rękach ludzi, którzy systemowo kryli pedofili. Wiemy też, że Kościół Katolicki w Niemczech przyznał się do tego, że podobne dokumenty były niszczone w Niemczech przez księży, po to, żeby nie dostały się w ręce policji. Prawdopodobnie podobne dokumenty zostały też zniszczone w Polsce. Czy Twoim zdaniem bzk, Państwo Polskie powinno przejąć dokumenty dotyczące przestępstw od ludzi, którzy te przestępstwa ukrywali czyli od hierarchów Kościoła Katolickiego w Polsce? Nikogo to nie interesuje. Piana z dzbana , we łbie pustka... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
@Edzio
"Nikogo to nie interesuje." Myślę, że uczciwego człowieka takie sprawy interesują. Płatnych ku..w i ludzi, którzy spędzają czas na forach wypytując ludzi o to czy im "stoi" to pewnie nie interesuje. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
takich bzdur jak piszesz, raczej uczciwi ludzie czytać nie chcą
ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio "Nikogo to nie interesuje." Myślę, że uczciwego człowieka takie sprawy interesują. Płatnych ku..w i ludzi, którzy spędzają czas na forach wypytując ludzi o to czy im "stoi" to pewnie nie interesuje. Nikogo to nie interesuje, piana z dzbana. ![]() |
|
|
![]() |
|
bracie dzbanie foliarzu
dlaczego nazywasz się płatną ku....wą? nie oceniaj się tak srogo kluczem do kochania innych jest zaakceptować i pokochać siebie myślisz o sobie "płatna ku...wa" i dlatego jesteś taki przykry dla otoczenia dlatego wszędzie widzisz "platne ku...wy" - mierzysz świat swoją miarą ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PolakzPolski20
Moim zdaniem Państwo powinno się zająć wszystkimi; ksiądz, celebryta, nauczyciel trener. Tylko jest jeden problem. Jak to powiedział jedem gentleman: "sądy są po ich stronie" |
|
|
![]() |
|
To nie żaden Polak z Polski. To Szwab ze Szwabii , i piana z dzbana...
![]() |
|
|
![]() |
|
bo w środowisku prawników, sędziów, profesorów jest wielu "swoich"
|
|
|
![]() |
|
@bzk
"Tylko jest jeden problem. Jak to powiedział jedem gentleman: "sądy są po ich stronie" " Czyli to wina sądów, że dokumentacja dotycząca pedofili w Polsce pozostaje w rękach ludzi, którzy tą pedofilię ukrywali? Nie wiem po czyjej stronie są sądy, wiem, że prezydent Duda ułaskawił pedofila, którego wcześniej sąd skazał. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Piana z dzbana.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bzk "Tylko jest jeden problem. Jak to powiedział jedem gentleman: "sądy są po ich stronie" " Czyli to wina sądów, że dokumentacja dotycząca pedofili w Polsce pozostaje w rękach ludzi, którzy tą pedofilię ukrywali? Nie wiem po czyjej stronie są sądy, wiem, że prezydent Duda ułaskawił pedofila, którego wcześniej sąd skazał. To zacznijmy jeszcze raz ![]() Na czyj wniosek itd... Jezeli chodzi o celebrytow to hmm może nie sądów ale wiedzą że im sądy nic nie zrobią więc robią co chca |
|
|
![]() |
|
@bzk
"Jezeli chodzi o celebrytow to hmm może nie sądów ale wiedzą że im sądy nic nie zrobią więc robią co chca " Podaj mi jakiś przykład celebryty-pedofila w Polsce, którego prokuratura Ziobry postawiła przed sądem i którego sąd nie skazał? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
taktyka zadawania pytań tempakowi, zamiast odpowiadania na jego z dupy wzięte sprawdza się doskonale.
ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bzk "Jezeli chodzi o celebrytow to hmm może nie sądów ale wiedzą że im sądy nic nie zrobią więc robią co chca " Podaj mi jakiś przykład celebryty-pedofila w Polsce, którego prokuratura Ziobry postawiła przed sądem i którego sąd nie skazał? Gadanie jak z dzieckiem. W dodatku opłaconym |
|
|
![]() |
|
@bzk
"To zacznijmy jeszcze raz ![]() Na czyj wniosek itd..." Skąd ten uśmieszek bzk? Chodzi Ci o to, że gwałcona córka/pasierbica sama chciała utrzymywać kontakty z tatą/ojczymem? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
chodzi nam o dyskusję z dzbanem
który nic a nic nie kuma. poproś o lepsze instrukcje ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@bzk
"Gadanie jak z dzieckiem. W dodatku opłaconym" Gadanie jak z kolesiem, który każdego dnia dziękuje w modlitwie Bogu za Polańskiego, bo inaczej nie miałby co napisać, kiedy ktoś napisze o tym, że Kościół Katolicki systemowo bronił pedofilów. Podaj mi jakiś przykład celebryty-pedofila w Polsce, którego prokuratura Ziobry postawiła przed sądem i którego sąd nie skazał? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bzk "To zacznijmy jeszcze raz ![]() Na czyj wniosek itd..." Skąd ten uśmieszek bzk? Chodzi Ci o to, że gwałcona córka/pasierbica sama chciała utrzymywać kontakty z tatą/ojczymem? Widocznie jej się podobało. Lepiej? To chciałeś przeczytać? A odnośnie celebrytow spytaj giertycha |
|
|
![]() |
|
dziamdzioli
pomysły mu się skończyły tempak sam nie poszuka, bo znowu by się zaorał a liże rany po ostatnim ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@bzk
"Widocznie jej się podobało. Lepiej? To chciałeś przeczytać?" Zapytałem. A ty chciałeś coś takiego napisać. I napisałeś. "A odnośnie celebrytow spytaj giertycha " Pytam ciebie, bo sugerujesz, że coś wiesz na ten temat. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Andrzej Samson - skazany, wypuszczony ze względu na stan zdrowotny.
Umiera 2 miesiące później. Uczynił wiele zła. ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! PS masz nowy temat, bo jesteś przeraźliwie powtarzalny i sfrustrowany no rozwiń skrzydła swoich pytań z dupy przeinaczaj kombinuj piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bzk "Widocznie jej się podobało. Lepiej? To chciałeś przeczytać?" Zapytałem. A ty chciałeś coś takiego napisać. I napisałeś. "A odnośnie celebrytow spytaj giertycha " Pytam ciebie, bo sugerujesz, że coś wiesz na ten temat. Ale ty jesteś jebn..ty. Ale czego człowiek nie zrobi dla $$$ |
|
|
![]() |
|
@bzk
"Ale ty jesteś jebn..ty." Bzk - czy ja ci mówię co masz pisać? Czy ty sam to piszesz? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bzk "Ale ty jesteś jebn..ty." Bzk - czy ja ci mówię co masz pisać? Czy ty sam to piszesz? Nie. Dlatego piszę że jesteś jebn..ty. |
|
|
![]() |
|
myślę, że to tempak jest jebn...ty.
i to wiele razy wskazuje na to ta piana i jej ilość i te pytania z dupy ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|