| 

|

| 
    |
| 

Proszę o opinie na temat dostawców internetu w Stalowej Woli. Chciałam skorzystać z oferty interblocku ale mojego bloku nie obsługują. Co innego niezawodnego można wybrać w Stalowej?

| 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum.

| 
    |
| 

Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum.  Ja mam z multimediów internet i ciężko narzekać. Co ty, 24 godziny na dobę siedzisz przed internetem? Jak poczytasz forum to twoje referencje giną w tłumie. Wszystkie sieci mają jakieś usterki czy awarie.  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

ja tez mam multimedia i awarii brak przynajmniej jak dotąd - polecam  
        tylko najlepiej wziąć z kablówką bo wtedy za neta płaci się grosze  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum.  Polisowy, korzystasz z multimediów że odradzasz? Pewny jesteś tego co piszesz? Już lata korzystam z internetu multimedia i nie można narzekać, owszem bywały przerwy jakieś usterki ale krótkotrwałe. W innych sieciach nie było awarii? Nie wiem jakie masz wymagania ale w pracy gdzie internet jest podstawą działalności firmy potrafią być przerwy i awarie. Mam od nich mobilny 20GB w telefonie i też działa bez zarzutu.  | 
    |