|
![]() |
|
@art2deco
Jak to jest, że nasza husaria przepuściła prawie 2000 imigrantów w niecałe 2 tygodnie? Błaszczak sobie nie radzi? Czy ktoś tam na granicy bierze w łapę? Może warto by wysłać tam naszą flotyllę okrętów podwodnych? Można by je ustawić na granicy. Czas przejścia przez granicę wydłuży się z 3:21 do 3:53. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT Po czym to stwierdasz. Potężny mitomanie? Po czym można stwierdzić uwstecznienie? Jak to udowodniłem? Panie Neptunie z "trójzębnymi" ustami i widłami do gnoju w ręce. ![]() Po czym stwierdzam Twoje uwstecznienie? ![]() Sam dostarczasz dowodów. ![]() Moja diagnoza, to tylko formalność. ![]() W tym stadium i przy obecnym poziomie medycyny,nie ma szans na Twoje leczenie. ![]() Eutanazja? ![]() Bye,bye,maszkaro!Zbieraj kredki i flamastry. ![]() PS.Odwal swój odwłok od Pana@juska,a On zostawi Ciebie w spokoju. ![]() Dzięki za przymiotnik"Potężny"! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Po czym to stwierdasz. Potężny mitomanie? Po czym można stwierdzić uwstecznienie? Jak to udowodniłem? Panie Neptunie z "trójzębnymi" ustami i widłami do gnoju w ręce. ![]() Po czym stwierdzam Twoje uwstecznienie? ![]() Sam dostarczasz dowodów. ![]() Moja diagnoza, to tylko formalność. ![]() W tym stadium i przy obecnym poziomie medycyny,nie ma szans na Twoje leczenie. ![]() Eutanazja? ![]() Bye,bye,maszkaro!Zbieraj kredki i flamastry. ![]() PS.Odwal swój odwłok od Pana@juska,a On zostawi Ciebie w spokoju. ![]() Dzięki za przymiotnik"Potężny"! ![]() Nie zaspokoiłeś mojej cieawości , bo nie odowiedziałeś. Dlaczego? Dlaczego chcesz dokonać cenzury i każesz się odwalić od ciebie? P.s Co to są "trójzębne usta"? |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nowy rząd
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie zaspokoiłeś mojej cieawości , bo nie odowiedziałeś. Dlaczego? Dlaczego chcesz dokonać cenzury i każesz się odwalić od ciebie? P.s Co to są "trójzębne usta"? @Neptunie Po pierwsze-Sam potrafisz sie zaspokoić. ![]() Na mnie licz. ![]() Nie cenzuruje Twoich tekstów,tylko nie chcę"zawalać"wpisu bredniami. ![]() "Trójzębne usta",to jest to co masz,a służy do rozszarpywania pierogów oraz jako kasownik biletów. ![]() Żegnam. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nie zaspokoiłeś mojej cieawości , bo nie odowiedziałeś. Dlaczego? Dlaczego chcesz dokonać cenzury i każesz się odwalić od ciebie? P.s Co to są "trójzębne usta"? @Neptunie Po pierwsze-Sam potrafisz sie zaspokoić. ![]() Na mnie licz. ![]() Nie cenzuruje Twoich tekstów,tylko nie chcę"zawalać"wpisu bredniami. ![]() "Trójzębne usta",to jest to co masz,a służy do rozszarpywania pierogów oraz jako kasownik biletów. ![]() Żegnam. ![]() Heheh. Udało ci sie jednak zawalić wariacie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Unijne miliony Edwarda Szydły Pieniądze na szkołę, której dyrektorem jest mąż Beaty Szydło, wyłożyły władze Oświęcimia i Unia Europejska. Dziś szkoła jest maszynką do zarabiania milionów z unijnej kasy, kontrolowaną przez kilka prywatnych osób. CYTAT Portal przypomina, że Stowarzyszenie na rzecz Szkoły Zarządzania i Handlu w Oświęcimiu istnieje od 1992 r. i miało stworzyć uczelnię, która miała zachęcić miejscową młodzież do pozostania w mieście Obecnie szkoła prowadzi kursy skierowane do różnych grup zawodowych, wiekowych i osób w różnej sytuacji życiowej. W trakcie szkoleń uczestnicy mogą liczyć także na doradztwo zawodowe i psychologiczne Na te programy Unia Europejska wyłożyła prawie 83,8 mln zł, z czego ponad 56 mln zł na realizację 23 projektów otrzymało tylko stowarzyszenie współrządzone przez Edwarda Szydło Niby sceptycy a jednak miłośnicy ![]() Bolek1313 - wątpiłeś że kursy na wózki widłowe przynoszą korzyści a tu proszę - złoty interes. ![]() Jeśli zamierzasz podać źródło jako argument to zaproponuj proszę lepsze. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Eeee tam interes na szkołach to stary interes, patrz WSE.
Teraz jest inny gorący interes, zbierasz na obronne płaskoziemców przed keczupowaniem. Nie żartuje, to się dzieje i ludzie dajom na ochrone przed darmowymi szczypawkami. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() XD |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Unijne miliony Edwarda Szydły Pieniądze na szkołę, której dyrektorem jest mąż Beaty Szydło, wyłożyły władze Oświęcimia i Unia Europejska. Dziś szkoła jest maszynką do zarabiania milionów z unijnej kasy, kontrolowaną przez kilka prywatnych osób. CYTAT Portal przypomina, że Stowarzyszenie na rzecz Szkoły Zarządzania i Handlu w Oświęcimiu istnieje od 1992 r. i miało stworzyć uczelnię, która miała zachęcić miejscową młodzież do pozostania w mieście Obecnie szkoła prowadzi kursy skierowane do różnych grup zawodowych, wiekowych i osób w różnej sytuacji życiowej. W trakcie szkoleń uczestnicy mogą liczyć także na doradztwo zawodowe i psychologiczne Na te programy Unia Europejska wyłożyła prawie 83,8 mln zł, z czego ponad 56 mln zł na realizację 23 projektów otrzymało tylko stowarzyszenie współrządzone przez Edwarda Szydło Niby sceptycy a jednak miłośnicy ![]() Bolek1313 - wątpiłeś że kursy na wózki widłowe przynoszą korzyści a tu proszę - złoty interes. ![]() Jeśli zamierzasz podać źródło jako argument to zaproponuj proszę lepsze. Sam widzisz regresie , że ta darmowa kaska od wujka Hansa to raj dla cwaniaków. Tylko dureń może być za akcesją Polski w UE. Ja to wiedziałem 18 lat temu, ale nie ukrywam , że satysfakcja z mojego trafnego przeczucia ma gorzki smak. Dzięki miernotom wszelakiej maści ogłupiałe społeczeństwo , kurczowo dalej trzyma się Brukseli. Niestety podział na rządowych i antyrządowych nie wyczerpuje definicji ogłupienia. W jednej i drugiej grupie bałwanów jest bez liku... ![]() Ale jako optymista wyrażam nadzieję że islamiści przerobią budynek Parlamentu Europejskiego na stajnię dla swoich kóz. Mam nadzieję że za swojego żywota to ujrzę i umrę szczęśliwy... ![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio-koprofil
"Sam widzisz regresie , że ta darmowa kaska od wujka Hansa to raj dla cwaniaków." A darmowa kaska od wujka Jarka to raj dla krewnych i znajomych wujka Jarka. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale jako optymista wyrażam nadzieję że islamiści przerobią budynek Parlamentu Europejskiego na stajnię dla swoich kóz. Mam nadzieję że za swojego żywota to ujrzę i umrę szczęśliwy... ![]() No właśnie, jak będzie postępowała islamizacja postępu i demokracji liberalnej? Bergoglio jest wyjątkowo elastycznym Jezuitą wiec tu oporu nie znajdziemy. Istnieje niebezpieczeństwo ze ewropa będzie tak beznadziejnie słaba ze ludy Azji postanowią popasać swoje konie na nizinie ewropejskiej i korzystać z uświadomionych ekologicznie niewolników pospołu z ludami Afryki i Bliskiego Wschodu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio-koprofil "Sam widzisz regresie , że ta darmowa kaska od wujka Hansa to raj dla cwaniaków." A darmowa kaska od wujka Jarka to raj dla krewnych i znajomych wujka Jarka. Eminencjo inkontynencjo kiedy brązowa kałuża się powiększa , a zapach robi nie do wytrzymania , ciężko dywagować o raju... ![]() Regres zadzwoń po kogoś od podkarpackich dewiantów. Niech się któryś poczuje w końcu do sprzątania po swoim... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nie bądź taki regresie, ktoś musi ten bajzel ogarnąć...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kiedy rudy rycerz powróci na białej chabecie , to inflacja spadnie do najwyżej dwóch procent. Benzyna i ropa będą po złotówce , a praworządność dostaniemy gratis...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kiedy rudy rycerz powróci na białej chabecie , to inflacja spadnie do najwyżej dwóch procent. Benzyna i ropa będą po złotówce , a praworządność dostaniemy gratis... ![]() Chłopie za Rudzielca byliśmy zieloną wyspą. Prowadził nas ku Irlandzkiej wersji dobrobytu mimo kryzysu światowego. I nie brał na nas kredytów. Za PISłodziejstwa super ku**@ zmiana. Dla nierobów, złodziei i pasożytów raj. Wytykasz mi że jestem uprzedzony i uparty. Zastanów się nad sobą. Otwórz ku#*#@ oczy bo ci socjalem zarosły. Pedałów z LPGT się nie bój. Z pewnością żodyn cię osranym patykiem nie ruszy. Damy radę bez PISłodziejstwa. Bardzo dobrze że im opadło bo to szkodliwe mendy najgorszego rodzaju. Komuna. Czego się nie dotkną zamienia się w gówno. Obiecywali dać 4000 minimalną a przyznali sobie 4000 podwyżki. Ciemny lud zachwycony. (Trafnie was Kurski określił trzeba mu oddać). socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kiedy rudy rycerz powróci na białej chabecie , to inflacja spadnie do najwyżej dwóch procent. Benzyna i ropa będą po złotówce , a praworządność dostaniemy gratis... ![]() Chłopie za Rudzielca byliśmy zieloną wyspą. Prowadził nas ku Irlandzkiej wersji dobrobytu mimo kryzysu światowego. I nie brał na nas kredytów. Za PISłodziejstwa super ku**@ zmiana. Dla nierobów, złodziei i pasożytów raj. Wytykasz mi że jestem uprzedzony i uparty. Zastanów się nad sobą. Otwórz ku#*#@ oczy bo ci socjalem zarosły. Pedałów z LPGT się nie bój. Z pewnością żodyn cię osranym patykiem nie ruszy. Damy radę bez PISłodziejstwa. Bardzo dobrze że im opadło bo to szkodliwe mendy najgorszego rodzaju. Komuna. Czego się nie dotkną zamienia się w gówno. Obiecywali dać 4000 minimalną a przyznali sobie 4000 podwyżki. Ciemny lud zachwycony. (Trafnie was Kurski określił trzeba mu oddać). Kiedy słońce wzejdzie na zachodzie , a zajdzie na wschodzie. Kiedy wyschną morza a wiatr będzie niczym liście góry przenosił. To w ten właśnie dzień Tusk zrobi z Polski drugą Irlandię, a regres otrzyma swoją ostatnią ( pierwszą i jedyną) szarą komórkę. W ten sposób odzyskamy wolne sądy , a bezpartyjni wolnościowcy rodem z miasta Stalowej Woli , dostąpią spełnienia i wszelkich łask obfitości... ![]() Podobno regresie jak będziesz się trzepać do portretu Tuska , to nadejście tego dnia znacznie przyspieszysz. Tak przynajmniej słyszałem ... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Za PISłodziejstwa super ku**@ zmiana. Dla nierobów, złodziei i pasożytów raj. Otwórz ku#*#@ oczy bo ci socjalem zarosły. Damy radę bez PISłodziejstwa. Obiecywali dać 4000 minimalną a przyznali sobie 4000 podwyżki. Ciemny lud zachwycony. (Trafnie was Kurski określił trzeba mu oddać). PiSożydy... ![]() Chyba się do nich zaPiSzę. ![]() O ile pamiętam,to podnieśli sobie diety o 60 proc.a debilom(wyborcom),ich rynty i merytury o 4,6, przy inflacji 6,8 proc. ![]() Przypominając powiedzenie z czasów PRL,uszastego Urbana-"Władza się wyżywi." ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Ok nigga, tylko się nie denerwuj. Wszystko będzie dobrze , ale pamiętaj że wódka nie rozwiąże twoich problemów...
![]() Tak poważnie , jusek, jak będzie waloryzacja rent i emerytur w przyszłym roku , przy założeniu , że inflacja w ciągu bieżącego roku wyniesie te 6,8 procenta, to podwyżki muszą być powyżej tej wartości. Poważnie , zapytaj kogoś trzeźwego jak nie wierzysz... ![]() Tylko nigga, nie sprawdzaj na wykopie, bo tam mogą tego nie wiedzieć... ![]() |
|
|
![]() |
|
najbardziej mi się podoba nowy minister kultury... ze zdjęcia wynika, że jest tak idealnie dopasowany do użytkowników tego wątku...
![]() mógłby was wszystkich reprezentować... ![]() |
|