| 
                  Posty: 947 Dołączył: 13 Marz 2019r. Skąd: Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| Dzień Dobry. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 240 Dołączył: 26 Kwie 2021r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      umrzeć możesz nawet po ugryzieniu pszczoły
       | |
| 
|   | |
| @ krysz | |
| 
                  Posty: 1238 Dołączył: 9 Gru 2020r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| CYTAT 1. Pszczoła żądli. Nie gryzie. Pojechał z kryszem jak z taczką gnoju   | |
| 
                  Posty: 2494 Dołączył: 9 Sty 2011r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| CYTAT Ja aktualnie jestem - już drugi miesiąc - zarejestrowany w PUP Jarosław. Nie ma ofert dla politologa. Mieszkam na terenie Gminy Wiązownica, więc może Gmina mogła by mnie zatrudnić w ramach robót publicznych jako pracownika biurowego w Urzędzie Gminy. Ja podanie złożyłem w dniu 21.01.2022 i czekam. Musieliby być pojebani, żeby cię zatrudniać po twoich wpisach na tym forum  No ewentualnie może "przy grabieniu igliwia i liści, zbieraniu butelek po alkoholach zalegających przy drogach i takie tam."   | |
| 
|   | |
| Rząd Niemiec bardzo "namieszał" swoją decyzją, bo te 3 miliony Niemców którzy przyjęli szczepionkę Johnson & Johnson będą teraz traktowani jakby się nie zaszczepili. | |
| 
                  Posty: 5008 Dołączył: 5 Paź 2010r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| CYTAT CYTAT Ja aktualnie jestem - już drugi miesiąc - zarejestrowany w PUP Jarosław. Nie ma ofert dla politologa. Mieszkam na terenie Gminy Wiązownica, więc może Gmina mogła by mnie zatrudnić w ramach robót publicznych jako pracownika biurowego w Urzędzie Gminy. Ja podanie złożyłem w dniu 21.01.2022 i czekam. Musieliby być pojebani, żeby cię zatrudniać po twoich wpisach na tym forum  Czekaj dalej nierobie aż ktoś za ciebie znajdzie ci pracę.  Papier złożony w piątek,pewnie po południu,bo się dupy wcześniej nie chciało ruszyć.  W niedzielę, w czasie ogłoszeń na wieczornej mszy,chciałeś usłyszeć że masz robotę?  Teraz usmarkany, ze łzami w ślepiach,żalisz się na Forum na swoje lenistwo.   SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. | |
| 
                  Posty: 12979 Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|   Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... | |
| 
|   | |
| @ jusek | |