|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]Neptunku Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem Pisząc "jednym zdaniem",co nie jest do końca zgodne z poprawną"polsczyzną",moja opinia o tobie- jesteś debil. Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą Poplątańcu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT [cytat]Neptunku Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem Pisząc "jednym zdaniem",co nie jest do końca zgodne z poprawną"polsczyzną",moja opinia o tobie- jesteś debil. Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą Poplątańcu Jest po polsku , a poza tym bardzo dostanie prosto w twarz ???? |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Rosjanie zostali wyraźnie zaskoczeni. Ale dlaczego, bo te "rakietki" to nic nowego,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
CYTAT [cytat][cytat][cytat] Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą Poplątańcu Przeczytaj Neptunku swój wpis. Twoja"polszczyzna",dobór słów,świadczy o tym,że masz zaległości z czasów "gimbazy". Przypuszczam,że opuściłeś "kilka" lekcji języka polskiego,kiedy to udawałeś mitycznego Boga. Facet z widłami,to jeszcze nie Posejdon. Wracaj do obory wywalać gnój... PS.@wopin On mnie w twarz?Ten dekiel? Kto cherlakowi rękę na tyle"rozbuja",aby przynajmniej poleciała w moją stronę? Nawet jeśli,to wróci ale już bez właściciela... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W zajętym przez wojska rosyjskie Mariupolu, zniszczone lub uszkodzone jest 95% budynków. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat][cytat] Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą Poplątańcu Przeczytaj Neptunku swój wpis. Twoja"polszczyzna",dobór słów,świadczy o tym,że masz zaległości z czasów "gimbazy". Przypuszczam,że opuściłeś "kilka" lekcji języka polskiego,kiedy to udawałeś mitycznego Boga. Facet z widłami,to jeszcze nie Posejdon. Wracaj do obory wywalać gnój... PS.@wopin On mnie w twarz?Ten dekiel? Kto cherlakowi rękę na tyle"rozbuja",aby przynajmniej poleciała w moją stronę? Nawet jeśli,to wróci ale już bez właściciela... Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu |
|
|
|
|
CYTAT [cytat][cytat][cytat][cytat][cytat] Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu Neptunku Nie robię tego co ty,lachociągu. Nie każdy na tym Forum,ma mózg prostowany na beczce,tak jak ty,deklu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat][cytat][cytat][cytat] Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu Neptunku Nie robię tego co ty,lachociągu. Nie każdy na tym Forum,ma mózg prostowany na beczce,tak jak ty,deklu. Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. |
|
|
|
|
Ale jest coś co lokalnej ludności nie daje spokoju. |
|
|
|
|
CYTAT [ Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. Ciekawy rytuał jest w twoim małpim plemieniu,lachociągu. Dziś jesteś ten który "daje",czy ten który"ciągnie"? Co z beczką? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [ Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. Ciekawy rytuał jest w twoim małpim plemieniu,lachociągu. Dziś jesteś ten który "daje",czy ten który"ciągnie"?2 Co z beczką? A co zajebali, i martwisz się ze zgwałcą cie bez beczki pod mostem, jak kiedyś twój stary? |
|
|
|
|
Są już najnowsze wiadomości: |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Wojna na wschodnich rubieżach trwa już parę lat.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|