|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat]Neptunku ![]() Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem Pisząc "jednym zdaniem",co nie jest do końca zgodne z poprawną"polsczyzną",moja opinia o tobie- jesteś debil. ![]() Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą ![]() Poplątańcu |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT [cytat]Neptunku ![]() Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem Pisząc "jednym zdaniem",co nie jest do końca zgodne z poprawną"polsczyzną",moja opinia o tobie- jesteś debil. ![]() Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą ![]() Poplątańcu Jest po polsku , a poza tym bardzo dostanie prosto w twarz ???? |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Rosjanie zostali wyraźnie zaskoczeni. Ale dlaczego, bo te "rakietki" to nic nowego,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat][cytat][cytat] Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą ![]() Poplątańcu Przeczytaj Neptunku swój wpis. ![]() Twoja"polszczyzna",dobór słów,świadczy o tym,że masz zaległości z czasów "gimbazy". ![]() Przypuszczam,że opuściłeś "kilka" lekcji języka polskiego,kiedy to udawałeś mitycznego Boga. ![]() Facet z widłami,to jeszcze nie Posejdon. ![]() Wracaj do obory wywalać gnój... ![]() PS.@wopin On mnie w twarz?Ten dekiel? ![]() Kto cherlakowi rękę na tyle"rozbuja",aby przynajmniej poleciała w moją stronę? ![]() Nawet jeśli,to wróci ale już bez właściciela... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
W zajętym przez wojska rosyjskie Mariupolu, zniszczone lub uszkodzone jest 95% budynków. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat][cytat] Pisz po polsku. Wiesz co mnie twoja opinia, nie? Wiesz bo czytałeś. Opinie forumowych śmieci jak ty sie nie liczą ![]() Poplątańcu Przeczytaj Neptunku swój wpis. ![]() Twoja"polszczyzna",dobór słów,świadczy o tym,że masz zaległości z czasów "gimbazy". ![]() Przypuszczam,że opuściłeś "kilka" lekcji języka polskiego,kiedy to udawałeś mitycznego Boga. ![]() Facet z widłami,to jeszcze nie Posejdon. ![]() Wracaj do obory wywalać gnój... ![]() PS.@wopin On mnie w twarz?Ten dekiel? ![]() Kto cherlakowi rękę na tyle"rozbuja",aby przynajmniej poleciała w moją stronę? ![]() Nawet jeśli,to wróci ale już bez właściciela... ![]() Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat][cytat][cytat][cytat][cytat] Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu ![]() Neptunku ![]() Nie robię tego co ty,lachociągu. ![]() Nie każdy na tym Forum,ma mózg prostowany na beczce,tak jak ty,deklu. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat][cytat][cytat][cytat] Na twarz to ty bierzesz sperme meneli ze swinskiego ryja. Pojebany pojebańcu ![]() Neptunku ![]() Nie robię tego co ty,lachociągu. ![]() Nie każdy na tym Forum,ma mózg prostowany na beczce,tak jak ty,deklu. ![]() Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. |
|
|
![]() |
|
Ale jest coś co lokalnej ludności nie daje spokoju. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [ Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. Ciekawy rytuał jest w twoim małpim plemieniu,lachociągu. ![]() Dziś jesteś ten który "daje",czy ten który"ciągnie"? ![]() Co z beczką? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [ Bierzesz i robisz cwelu. A na beczce to cie prostują menele. Zaraz przed tym jak weźmiesz z dupy do ryja. Ciekawy rytuał jest w twoim małpim plemieniu,lachociągu. ![]() Dziś jesteś ten który "daje",czy ten który"ciągnie"? ![]() Co z beczką? ![]() A co zajebali, i martwisz się ze zgwałcą cie bez beczki pod mostem, jak kiedyś twój stary? |
|
|
![]() |
|
Są już najnowsze wiadomości: |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Wojna na wschodnich rubieżach trwa już parę lat.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|