|
![]() |
|
CYTAT ukraińska obrona przeciwlotnicza zestrzeliła rosyjski samolot transportowy typu Ił-76, który wiózł około 100 spadochroniarzy. Wszyscy nie żyją. @FanThomasie Samoloty wożą ludzi, a samochody latają,"hemoroidzie"? ![]() Popatrz na zdjęcia i filmy jak wygląda wojna na Ukrainie. Jak widzisz,walki nie toczą sie w koszarach,z przerwami na posiłki,toaletę tylko jest rozpierducha -syf,kiła mogiła. ![]() Wyobraź sobie, jak wyglądałbyś, w swoich"spodniach rurkach",czapeczką bejsbolówką, z kałachem w jednej i... deskorolką drugiej ręce. ![]() Też się uśmiałem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dlatego, ze względów humanitarnych i biznesowych, trwająca rosyjsko-ukraińska wojna nie jest wojną totalną. |
|
|
![]() |
|
Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine??
Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine?? Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . kogo ty chcesz wysłać na Ukrainę? Tych tchórzy z zapadniej jewropy? U nich nie ma karnego wojska a policja jest od pałowania cywilów. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine?? Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . kogo ty chcesz wysłać na Ukrainę? Tych tchórzy z zapadniej jewropy? U nich nie ma karnego wojska a policja jest od pałowania cywilów. To taki zart ale tak na serio moze pokaze nam jak sie sprawy maja w Europie. Zamykanie kopaln wegla bylo tylko uzaleznieniem nas od Rosji. Niemcy jak zwykle wspolpracuja z Rosjanami . Anglicy wieszcza o pomocy , a Francuzi nigdzie nie chca sie ruszac skoro nic z tego nie ma. Mam nadzieje , ze szybko wejdzie zasadnicza sluzba wojskowa , ktora szybko zmieni chlopcow w rurkach na zolnierzy. |
|
|
![]() |
|
Niejeden z tych chłopców w rurkach nasadził by ci bomb bez problemu za robienie mięsa armatniego. Ciekawe jaki z ciebie Kozak...
Sprzęt, technologia, sojusznicy, strategia. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Niejeden z tych chłopców w rurkach nasadził by ci bomb bez problemu za robienie mięsa armatniego. Ciekawe jaki z ciebie Kozak... Sprzęt, technologia, sojusznicy, strategia. taaa nasadziłby, siedząc 20 m pod ziemią w bunkrze i z telefonem satelitarnym. Niech wyjdzie na powierzchnię kret jeden, z bagnetem na lufie to pogadamy. Wystarczy kilku hakerów i z tą technologia możesz palcem w doopie pogrzebać. |
|
|
![]() |
|
Zapraszam do śledzenia aktualnej sytuacji na froncie (mapka jest aktualizowana w czasie realnym): |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry. Usprawiedliwiasz ruskich debilu? ![]() |
|
|
![]() |
|
Prawdopodobnie ukraińscy żołnierze ustawili mobilny zestaw przeciwlotniczy średniego zasięgu typu "BUK" w pobliżu osiedla wysokich bloków. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry. Usprawiedliwiasz ruskich debilu? ![]() Madras szkoda czasu na wawruszko co popuszcza w łóżko on pierwszy będzie biegł ssać Fjutina wszak to jedyne co może.... Wojska oznaczone literami Z jadą na kijów. Wojska oznaczone literą V jadą nad polską granicę. Robi się grubo... Polecam co bardziej kumatym w IT zaglądnięcie na strony sekurak pl i niebezpiecznik pl ciągle prowadzone są ataki DDoS |
|
|
![]() |
|
CYTAT Prawdopodobnie ukraińscy żołnierze ustawili mobilny zestaw przeciwlotniczy średniego zasięgu typu "BUK" w pobliżu osiedla wysokich bloków. A polscy żołnierze znali ryzyko jakie się wiąże z daniem ci broni do ręki gwiezdny wojowniku więc zaproponowali ci etat sprzątaczki kiepow z grupą niepełnosprawności bo wiedzieli że może udać się ten plan i będziesz potrafił odróżnić kiepa od gooofffna. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry Państwu. @go321 Usunąłeś konto,szkoda że ciebie ginekolog nie osunął. ![]() Co do wojny. Czuj się bezpiecznie. ![]() Ruskie mają atakować tylko lasy,a tam wiewiórki,kolibry,kangury itp. ![]() Schowaj się na pastwisku.Do parzystokopytnych nie strzelają. ![]() Paszę dostaniesz w Tworkach. ![]() Tak myślę. ![]() Hahahaha jusek posikalem się że śmiechu prawie jak to przeczytałem. A skąd wiesz że on odróżni pasze od gofna? To może być dla niego zbyt trudne skoro kiepa od broni nie odróżnia a jedyne z czego w życiu strzelał to laksą na prawo i lewo brandzlujac się po wysprzataniu obiektu z gofna. |
|
|
![]() |
|
1. Przyznaję, że nie wierzyłem w to, że do rosyjskiej inwazji na Ukrainę dojdzie. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Wawruszko lubisz ciągnąć mu laskę i robić w łóżko ?
Widać mózgu nie miałeś i nigdy miał go nie będziesz ale jak masz wypisywać brednie to się powstrzymaj bo wstawiales tu na forum zdjęcie swojego parszywego ryja wyglądającego gorzej niż psia kupa a nie nakładając sankcji na Rosję i pisząc tak jak wcześniej tłumacząc ruskich jesteś poprostu zwykłym scierwem. Aha i jak ci ludzie współczuli że dziadek ci Zmarł to nie wiedzieli że z ciebie takie ścierwo co popiera ludobójstwo bo ewidentnie pokazujesz co popierasz głupi dzbanie a dziadek twój twój mieszkał u wujka bo wiedział że ty jesteś prorosyjskie gówno którego nikt patykiem by nie dotknął... Chcesz wytłumaczyć to że Rosja miała prawo najechać Ukrainę ? Słabe typie dla mnie polemika na każdym płaszczyźnie z tobą równa się polizanie psiego gówna i zbieranie kiepow na jednostce. A ja tego nie robię w przeciwieństwie do tego jak ty to uwielbiasz Pozostałych których mój język obraził z góry przepraszam ale nie sądziłem że są ludzie u nas co chcą usprawiedliwiać działania tego czuba z Rosji. Na ludobójstwo ataki na cywili karetki szpitale nie można inaczej zareagować to jest oczywiste. Ci ludzie dopuścili się ludobójstwa to jest fakt. I jeśli ktoś to popiera musi być szajbusem... |
|
|
![]() |
|
Jak właśnie poinformowała stacja CNN, wiek poborowych na Ukrainie został podniesiony do 80 roku życia. |
|
|
![]() |
|
A ty wawruszko co tu robisz nie idziesz fjutinowi pomagac?
|
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
To Rosjanie naród cały pozwala na to by taki dzban nikt rządził kłamie w Rosji mówiąc że nikt z jego żołnierzy nie zginął ciekawe jak wytłumaczy 100tysiacom ludzi że ich bliscy zginęli.... To ludzie decydują kto rządzi dając przyzwolenie na to co robi pokazują że nie są niczego warci a ty komunistyczny dzbanie zamilcz... Bo w szuwsku jak się dowiedza że taki komunista mieszka to cię dzieci będą codziennie po ryju kopac...
|
|
|
![]() |
|
Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... Dla komucha ? Spizdzaj stąd do Rosji człowieku i to szybko tam ci pracę znajdą bo tu skończysz marnie za wstawianie się za fjutinem i usprawiedliwianie agresji Rosji na Ukrainę |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() CYTAT Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... Ukraina tworzy oddziały cudzoziemców chcących walczyć z putinem. Myślę, że ty jako taki ekspert wojskowości byłbyś bezcennym nabytkiem dla armii ukraińskiej. Jestem przekonany, że dzięki twoim zdolnością wojna potrwałaby góra kilka dni do ostatecznego odparcia wojsk rosyjskich i wielkiego zwycięstwa. Kto wie, może zostałbyś bohaterem Ukrainy? ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|