|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Tomciu,bulgotku klozetowy, podkręć sobie śrubę... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Jak już napisałem: Masz na imię Tomasz i za "to masz" kopas w dupas... Nie było mnie przy twoim poczęciu i przy porodzie. Nie chcę być przy twoim zgonie,ale dlaczego muszę tu być, kiedy wegetujesz na mój koszt? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry. Tomciu,bulgotku klozetowy, podkręć sobie śrubę... Przerwania ciągłości cieczy czy efekt podniesienia temperatury i powstania pary wodnej w pęcherzach? Jak coś przepisujesz dzbanie z internetu to przynajmniej doucz się czym jest kawitacja a jeśli gotującą się woda w czajniku dla ciebie to poprzerywana ciecz to może dzbanie przez to nawet herbaty nie umiesz zrobić bo przecież masz ciecz poprzerywana. No jak to zalać qrwa... Chłopie działasz za kopiuj wklej wszystkiego co wyczytasz na internecie i nawet tego nie sprawdzasz. Poprostu kopiuj wklej na stalowe miasto bo jesteś pozal się panie Boże politolog.... Taki z ciebie politolog jak z Putina strateg dzbanie.... Kluczowe znaczenie ma fakt że nierobie nie nadajesz się do żadnej pracy nawet kopiowanie rzeczy z internetu ci nie wychodzi bo nie redagujesz tekstu ani nie czytasz co wklejasz... Nie nadawał byś się nawet na żywy bezpiecznik w Czarnobylu jakby ci czapę do układu podpiąć to zabrakło by zasilania bo pustak prądu nie przewodzi |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Ruskie wpieprzyli sie w pulapke. Jesli na szybko by opanowali Kijow i Odesse to by zgarneli wszystko. Plan taktyczny zachodu wepchna Rosje w duze tarapaty. Rosja by isc do przodu musi pokazac swoja technike i sprzet jaki uzywa co pozwala oceniac krajom zachodnim ich sile. Kraje zachodnie beda dostarczc kase i sprzet wojskowy Ukrainie na co finanse Rosji nie pozwalaja . Wiele krajow wyslalo swoje jednostki specjalne by niszczylo i badalo Rosyjski sprzet. Jesli Rosjanie mysla okupiwac Ukraine to woieprza sie w duze dlugi bo kraj bedzie zdewastowany i to jeszcze szybciej pogrzebie Rosjan co moze doprowadzic do buntow spolecznosci i obalenia wladzy. Sankcje zaczna dzialac dopiero po miesiacu jak wiekszosci braknie do konca miesiaca plus straca oszczednosci.
|
|
|
|
|
Tomcio dekiel i przypał...
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Jusek on sam sobie odpowiada i pisze rozmawia sam ze sobą. Szczerze
Dzban jakich mało leczyć tego nie warto na front takiego wysłać tylko pod pretekstem że chce do ruskich dołączyć. Sami się qrwa powywieszaja jak spędza z dzbanem jeden dzień.... Rosja nie ma zamiaru używać broni jądrowej tak jak ty mózgu Tomaszu ostatnio twoje pie***lenie że ruscy nie zaatakują to był twój wyimaginowany świat. Zwiększ dawkę leków albo wymień na nowe bo te cię już nie kopią.... |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Będą siły pokojowe UN na Ukrainie czy nie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
PAD objechał parę demoludów ostatnio. Te które są zainteresowane Międzymorzem. Nie musiał lecieć bo mógł zadzwonić.
Ale poleciał,,, Teraz Biden przylatuje. Nie musiał lecieć bo mógł zadzwonić albo wysłać przygłupa Kamale. Ale przyleci,,, Myślę ze Rosji nie pozwolą w biały dzień katować dowolny kraj w imię ochrony klimatu Ta narracja poszła już tam gdzie dzisiaj pochowali się pożyteczni aktywiści. Co więcej, Benek Netanyahu już lobbuje po Kongresie żeby zablokować zniesienie embarga na import gazu/ropy z Iranu co rozwiązałoby wszystkie kłopoty energetyczne Europy i karmi petrodolarami Rosje. Ja przewiduje ze Fjutin będzie miał ciężkie chwile przed sobą,,, a obecny premier Izraela problemy z rosyjskimi wyborcami u siebie jeżeli skutecznie nie poskromią radzieckiej złośnicy. Czekamy do Piąteczku. https://www.flaghouse.com/productImages/image.axd/i.5902/w.600/h.600/xm.0/Squeeze+Ball+trade%3B_.jpg Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Otwierają się możliwości przy wolontariacie dla Ukraińców. Przynajmniej dostałbyś jeść i cos robił.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nigdy nie pracowałem w wolontariacie i nigdy nie będę pracował w wolontariacie. Chcę zarabiać. |
|
|
|
|
CYTAT Nigdy nie pracowałem w wolontariacie i nigdy nie będę pracował w wolontariacie. Chcę zarabiać. Do"usranej"śmierci będziesz. A ze śmiercią śpiesz się, bo nie chce mi się dłużej czekać. I zanim uschną mi plastikowe kwiatki, w wieńcu jaki ci kupiłem, za 7,50 zł. Może ciebie wolontariatem obejmie jakieś schronisko dla zwierząt? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nigdy nie pracowałem w wolontariacie i nigdy nie będę pracował w wolontariacie. Chcę zarabiać. Do"usranej"śmierci będziesz. A ze śmiercią śpiesz się, bo nie chce mi się dłużej czekać. I zanim uschną mi plastikowe kwiatki, w wieńcu jaki ci kupiłem, za 7,50 zł. Może ciebie wolontariatem obejmie jakieś schronisko dla zwierząt? Jusek zamknij już ta dupe. |
|
|
|
|
Tymczasem na poboczu drogi, ukraińska armia znalazła przewróconą rosyjską ciężarówkę z modułem dowodzenia najnowocześniejszego rosyjskiego polowego zestawu walki elektronicznej "Krasucha-4": |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Historycznie są małe szanse na udane negocjacje z terrorystami i bolszewikami. 3 X TAK sowieciarze zastosowali w Polsce, jest wiec wysoko prawdopodobne ze ruskie powtórzą to na Ukrainie w celu przeprowadzenia rozbioru.
Biden już w Brukseli,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|