|
![]() |
|
Janóż Kowalski
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Niech żyje Nord Stream ![]() To ten ekspert, który twierdził, że można wydobywać węgiel w kopalni z wyczerpanymi złożami? Do tego zamkniętej w 2018 r.? Mówiąc, że to skandal? Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptunku ![]() Taki komplement, od takiego poyeb@ńca jak ty,to dla mnie...!!! ![]() Bye,bye maszkaro. ![]() Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. ![]() Neptunku ![]() Na tym Forum, jest miejsce tylko dla jednego porypanego. ![]() Przy tobie,nie mam szans... ![]() Przeczytaj dokładnie mój wpis,a tam jest wyraźnie określone,kto jest pojebańcem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry. Chłopie,ty to masz zwidy. ![]() Gdzie i kiedy widziałeś te helikoptery? ![]() W Kijowie to ty nie byłeś, ale pewnie ktoś cię łeb kijem walnął. ![]() I jeszcze jedna sprawa-Pilotem tego helikoptera byłeś ty. ![]() Na Playstation... ![]() Taki oczytany jesteś. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ Jusek |
|
|
![]() |
|
[cytat]
@ Jusek Thomciu ![]() Ja widziałem Elvisa. ![]() Po pijaku ![]() ![]() W telewizorni panie "misiewiczu",strategu od wojen typu podpaska kontra tampon-wygrywa....pampers. ![]() Zmień albo poproś o to nianię. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
1. Skandal w rosyjskiej armii: |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. ![]() Neptunku ![]() Na tym Forum, jest miejsce tylko dla jednego porypanego. ![]() Przy tobie,nie mam szans... ![]() Przeczytaj dokładnie mój wpis,a tam jest wyraźnie określone,kto jest pojebańcem. ![]() Ja mam czytac to co ty piszesz? Przecież ty sam nie masz pojecia o czym piszesz. Pojebańcu NO.1 |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? No właśnie Hamurabe, które to płacą rubelkami i do kiedy ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ukraińska armia nadal ma dostęp do granicy samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej, ale nie jest w stanie przełamać tej granicy i odbić obszaru Donieckiej Republiki Ludowej jako - zdaniem ukraińskiego rządu - terytorium Ukrainy. |
|
|
![]() |
|
Podobno Niemcy nie chcą brać udziału w wojnie , po stronie praworządności
![]() Ruskie biorą Ukrainę i Białoruś a Niemcy będą katować praworządnością do skutku w Brukseli pozostałe Demoludy. To się kojarzy z Brześciem,,, Alice Schwarzer i inni przedstawiciele "niemieckich elit" - w sumie 28 osób - opublikowali w piątek list otwarty do kanclerza Scholza, w którym m.in. "wyrażają nadzieję", że niemiecki rząd "nie będzie bezpośrednio ani pośrednio dostarczać Ukrainie cięższej broni". Niemiecka feministka wczoraj wieczorem w programie telewizji BILD, mówiąc o dostawach broni, podkreśliła, że "do tej pory mieliśmy pokój. Obecnie mamy do czynienia z bardzo realną groźbą wojny jądrowej. Musimy to bardzo dokładnie rozważyć!". Wita rozumita, co tu rozważać, rozbiory i zsyłki były najlepszym rozwiązaniem dla Moskwy i Berlina. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja mam czytac to co ty piszesz? Przecież ty sam nie masz pojecia o czym piszesz. Pojebańcu NO.1 Posejdonku ![]() Tak ,masz czytać wszystko co piszę. ![]() To w ramach terapii. ![]() Nie potrafisz zrozumieć? ![]() Bo nie masz pojęcia co czytasz ,edukacyjna porażko polskiego szkolnictwa. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? No właśnie Hamurabe, które to płacą rubelkami i do kiedy ![]() Np. Twój kochany Orban pisowski zdrajco. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Poniżej obładowane sprzętem ukraińskie żołnierki: |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bergoglio ma prawdziwy krzyż z Katolikami ![]() Idzie Grześ i naucza: Ja nie spieszę się z etykietowaniem, z używaniem epitetów !
Ale,,,,,,,,,,,,,,,,, to wszystko wymięka gdy przyjrzymy się źródłu tego całego zgiełku. Błyskotliwej, wielowarstwowej narracji Ławrowa o zydowskim "bękarcie" Hitlerze; Kto antysemita ten z nami przeciwko Ukrainie. Następna stacja; "Protokoły mędrców Syjonu" ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zarówno papież jak i Putin rządzą autorytarnymi państwami, ukrywają machloje, straszą wymyślonymi konsekwencjami, a na dodatek praktycznie nie mają armii. ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
|
|
|