|
|
|
Janóż Kowalski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Niech żyje Nord Stream Niech żyje Donek i Pawlak уважаемый господин. To ten ekspert, który twierdził, że można wydobywać węgiel w kopalni z wyczerpanymi złożami? Do tego zamkniętej w 2018 r.? Mówiąc, że to skandal? Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT Neptunku Taki komplement, od takiego poyeb@ńca jak ty,to dla mnie...!!! Bye,bye maszkaro. Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. Neptunku Na tym Forum, jest miejsce tylko dla jednego porypanego. Przy tobie,nie mam szans... Przeczytaj dokładnie mój wpis,a tam jest wyraźnie określone,kto jest pojebańcem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Chłopie,ty to masz zwidy. Gdzie i kiedy widziałeś te helikoptery? W Kijowie to ty nie byłeś, ale pewnie ktoś cię łeb kijem walnął. I jeszcze jedna sprawa-Pilotem tego helikoptera byłeś ty. Na Playstation... Taki oczytany jesteś. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ Jusek |
|
|
|
|
[cytat]
@ Jusek Thomciu Ja widziałem Elvisa. Po pijaku i na trzeźwo. W telewizorni panie "misiewiczu",strategu od wojen typu podpaska kontra tampon-wygrywa....pampers. Zmień albo poproś o to nianię. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Skandal w rosyjskiej armii: |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Buaaahahahahhahahahaha. Podziekowałeś za bycie pojebańcem. Neptunku Na tym Forum, jest miejsce tylko dla jednego porypanego. Przy tobie,nie mam szans... Przeczytaj dokładnie mój wpis,a tam jest wyraźnie określone,kto jest pojebańcem. Ja mam czytac to co ty piszesz? Przecież ty sam nie masz pojecia o czym piszesz. Pojebańcu NO.1 |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? No właśnie Hamurabe, które to płacą rubelkami i do kiedy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ukraińska armia nadal ma dostęp do granicy samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej, ale nie jest w stanie przełamać tej granicy i odbić obszaru Donieckiej Republiki Ludowej jako - zdaniem ukraińskiego rządu - terytorium Ukrainy. |
|
|
|
|
Podobno Niemcy nie chcą brać udziału w wojnie , po stronie praworządności
Ruskie biorą Ukrainę i Białoruś a Niemcy będą katować praworządnością do skutku w Brukseli pozostałe Demoludy. To się kojarzy z Brześciem,,, Alice Schwarzer i inni przedstawiciele "niemieckich elit" - w sumie 28 osób - opublikowali w piątek list otwarty do kanclerza Scholza, w którym m.in. "wyrażają nadzieję", że niemiecki rząd "nie będzie bezpośrednio ani pośrednio dostarczać Ukrainie cięższej broni". Niemiecka feministka wczoraj wieczorem w programie telewizji BILD, mówiąc o dostawach broni, podkreśliła, że "do tej pory mieliśmy pokój. Obecnie mamy do czynienia z bardzo realną groźbą wojny jądrowej. Musimy to bardzo dokładnie rozważyć!". Wita rozumita, co tu rozważać, rozbiory i zsyłki były najlepszym rozwiązaniem dla Moskwy i Berlina. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja mam czytac to co ty piszesz? Przecież ty sam nie masz pojecia o czym piszesz. Pojebańcu NO.1 Posejdonku Tak ,masz czytać wszystko co piszę. To w ramach terapii. Nie potrafisz zrozumieć? Bo nie masz pojęcia co czytasz ,edukacyjna porażko polskiego szkolnictwa. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Parszywy proputinowski pisiorze powiedz nam, który kraj UE ochoczo zapłącił już w rubelkach za gaz? No właśnie Hamurabe, które to płacą rubelkami i do kiedy Np. Twój kochany Orban pisowski zdrajco. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poniżej obładowane sprzętem ukraińskie żołnierki: |
|
|
|
|
CYTAT Bergoglio ma prawdziwy krzyż z Katolikami Idzie Grześ i naucza: Ja nie spieszę się z etykietowaniem, z używaniem epitetów !
Ale,,,,,,,,,,,,,,,,, to wszystko wymięka gdy przyjrzymy się źródłu tego całego zgiełku. Błyskotliwej, wielowarstwowej narracji Ławrowa o zydowskim "bękarcie" Hitlerze; Kto antysemita ten z nami przeciwko Ukrainie. Następna stacja; "Protokoły mędrców Syjonu" Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zarówno papież jak i Putin rządzą autorytarnymi państwami, ukrywają machloje, straszą wymyślonymi konsekwencjami, a na dodatek praktycznie nie mają armii. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
|
|
|