|
|
|
Herbatko, nie ma żadnych konsekwencji gdy się nawrócisz. Z dziejów Apostolskich , Szaweł spada z konia w drodze do Damaszku a powstaje jako święty Paweł, Apostoł.
Podburzany przez Arcykapłanów, wpadał Szaweł do domów chrześcijan, włócząc ich przed sąd, a gdy ich zabijano, cieszył się, co sam wyznaje w tych słowach: „Wielem Świętych w więzieniu zamykał, wziąwszy moc od kapłanów, a gdy ich zabijano, nosiłem dekret. I częstokroć karząc ich po wszystkich bóżnicach, przymuszałem bluźnić; a nazbyt przeciw nim szalejąc, prześladowałem aż i do postronnych miast.“ (Dzieje Apost. 26, 10—11). PS. Trudno tobie będzie przeciw ościeniowi wierzgać! -------------------------- Moskwa nie jest III Rzymem. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Thomasku
Na Playstation w grach wojennych z czołgami,czasem przesadzają. PS.Jako Silver byłeś lepszy. Te "utracone"samoloty,to im ktoś zajumał czy odsprzedali "na lewo" Ukraińcom,za karton wódy? Może gdzieś zgubili,bo Ukraina to balszoj kraj. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Herbatko, nie ma żadnych konsekwencji gdy się nawrócisz. Z dziejów Apostolskich , Szaweł spada z konia w drodze do Damaszku a powstaje jako święty Paweł, Apostoł. Podburzany przez Arcykapłanów, wpadał Szaweł do domów chrześcijan, włócząc ich przed sąd, a gdy ich zabijano, cieszył się, co sam wyznaje w tych słowach: „Wielem Świętych w więzieniu zamykał, wziąwszy moc od kapłanów, a gdy ich zabijano, nosiłem dekret. I częstokroć karząc ich po wszystkich bóżnicach, przymuszałem bluźnić; a nazbyt przeciw nim szalejąc, prześladowałem aż i do postronnych miast.“ (Dzieje Apost. 26, 10—11). PS. Trudno tobie będzie przeciw ościeniowi wierzgać! -------------------------- Moskwa nie jest III Rzymem. Art2dekogównaikału - pewnie pijesz szampana bo Orban zawetował embargo na ropę, tego szampana, którego pił Orban w Moskwie tuż przed wybuchem wojny, co nie pisowski zdrajco? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
i teraz widać kto sieje propagandę strach - wystarczy cofnać historię np na wp.pl i przed dniem 9 maja SPECJALIŚCI byli pewni co to putin uczyni w tym dniu....i wyszła DUPA a tępy lud łyka wszystko
|
|
|
|
|
@ mark |
|
|
|
|
Nie wiem co ty czytasz ale ja o niczym pewnym nie czytałem. Nie szukaj sensacji, kto z forumowiczów wiedział że coś się ma wydarzyć?? Gdzie jest ten ciemny lud który wiedział ??
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem co ty czytasz ale ja o niczym pewnym nie czytałem. Nie szukaj sensacji, kto z forumowiczów wiedział że coś się ma wydarzyć?? Gdzie jest ten ciemny lud który wiedział ?? w wolnej chwili śledzę wp https://wiado(...)2656320a jeszcze wcześniej miał putin wypowiedzieć oficjalnie wojnę miał użyć broni nuklearnej, jego kochanka miała przyczetać w dniu dzisiejszym list itp itd....wszystko teorie spiskowe, w necie nic nie ginie spokojnie można się cofnąć i poczytać co dziś miało się wydarzyć |
|
|
|
|
blu a w twym twnie co mówili, dalej to samo pokazują co pokazywali 1 dnia inwazji ?
|
|
|
|
|
Wydaje się, że ukraińska armia przegrywa bitwę o Rubiżne, w tej chwili zachowując kontrolę jedynie nad południowo-zachodnią częścią miasta gdzie mieści się strefa przemysłowa: |
|
|
|
|
Sołdaty denazyfikują Ukrainę tak, jak kiedyś nasze lasy,,, Z tą różnicą ze naszej armii już wtedy nie było i nikt na Zachodzie nie miał siły na następne lata krwawej wojny z kacapami. Germańsko-Galijska koalicja sprzedała Ukrainę w identycznej sytuacji co anglosaska sprzedała Europe środkowo-wschodnią na II wojnie światowej.
To zajmie więcej niż myślisz Tomaszu Gra jest gigantyczna a graczy chyba już poznałeś. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Przenosza sołdatów z Syrii. W Syrii były chociaż pomarańcze i daktyle,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Poniżej pro-rosyjska milicja ludowa z Doniecka w drodze na front: |
|
|
|
|
Thomasku
Kacapie. Zamilcz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Thomasku Kacapie. Zamilcz. Sam zamilcz. Gość którego uważasz za młotka/kacapa/dekla pisze ciekawsze rzeczy niż ty. Wnioski wyciąg sam, o ile potrafisz kaftaniarzu. |
|
|
|
|
CYTAT Coś jak nasza obrona terytorialna, tylko że ta rosyjska ma czołgi i inne pojazdy: Nie żartuj, to V kolumna na terenie suwerennego kraju. Jeżeli Fjutin zupełnie odleci to zobaczysz takich w akcji w Mołdawii PS. U nas tez pożytecznych nie brakuje, intensywnie się dekonspirują. Liczymy,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Sam zamilcz. Gość którego uważasz za młotka/kacapa/dekla pisze ciekawsze rzeczy niż ty. Wnioski wyciąg sam, o ile potrafisz kaftaniarzu. Neptunku Pytanie-Bronisz brata czy partnera? PS.Jesli nie jesteście rodzeństwem,to który z was jest"kobietą"? Ty jesteś taki typ,któremu we łbie yebnął psychiczny "tryb". Gimbusie,przesadziłeś z kozim mlekiem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Coś jak nasza obrona terytorialna, tylko że ta rosyjska ma czołgi i inne pojazdy: Nie żartuj, to V kolumna na terenie suwerennego kraju. Jeżeli Fjutin zupełnie odleci to zobaczysz takich w akcji w Mołdawii PS. U nas tez pożytecznych nie brakuje, intensywnie się dekonspirują. Liczymy,,, Liczycie ilu z Was pisowscy zdrajcy już zostało zdemaskowanych? Kogo macie na szczycie listy wsyp w Waszych szeregach? Braci Kremlowskich? Samuela Putineirę? Nie zapomnij dodać adnotacji na marginesie "nasz ukochany przyjaciel z fanklubu Putina - Viktor Orban" "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Wiesz czy Niemce/France sprzedają elektronikę do tych czołgów?
Hamurabe, Orban postąpił jak Alianci czy inaczej? Może jak Niemce i France czy jednak inaczej? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Taki czołg na złomie,to za ile możesz opchnąć?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT
Thomasku Może wymyślisz,że oprócz pancerza reaktywnego,zamontować na wieży czołgu panele fotowoltaiczne? Rewolucja w uzbrojeniu i ekologiczne! Do tego na korbkę dynamo rowerowe... Zapomniałeś,że tureckim dronem,zniszczono kacapom rakietowy system przeciwlotniczy S-300, za bagatela...115 mln.dolarów. A ty piszesz tylko o czołgach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|