|
![]() |
|
@Lacerda
CYTAT (...) Czyli posunąć sie do przestępstwa byleby wykonać wole Prezesa. Bowiem spokojnie to kwalifikuje sie jako przestępstwo z art.266 kodeksu karnego: " 2. Funkcjonariusz publiczny, który ujawnia osobie nieuprawnionej informację niejawną o klauzuli "zastrzeżone" lub "poufne" lub informację, którą uzyskał w związku z wykonywaniem czynności służbowych, a której ujawnienie może narazić na szkodę prawnie chroniony interes, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." Który prokurator oskarży "Nadbrzeżnego" i ewent.który sąd go skarze? ![]() No i Anżej i tak go ułaskawi, zanim zapadnie wyrok,jak to było w przypadku sepleniącego Kamińskiego. ![]() "Prawnie chroniony interes" to w gaciach ma Kacor. ![]() Prawo i sprawiedliwość będzie wtedy,gdy zniknie Prawo i Sprawiedliwość. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek kiedyś na jakimś murze był taki napis " Prawo jest dla tych, których stać na to ,aby płacić tym , którzy je egzekwują "...
![]() Innymi słowy, nigga, jeżeli myślisz, że zamiana Kudłatego na Grubego spowoduje powrót mitycznej praworządności ( której w tym kraju nigdy nie było), to znaczy że w swojej pijackiej wersji świata, jesteś naiwny jak dziecko... ![]() Co dla zwykłego człowieka oznacza, wymianę lokalnych pisiorów na chociażby bezpartyjnych wolnościowiców? Pies trącał ich wszystkich... ![]() |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie ma to jak być sam przeciwko wszystkim
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Z nurtem płyną śmieci, bobku. Ty jako kumpel opasa i członek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców, inaczej to postrzegasz. Dla mnie jesteście takimi samymi szumowinami jak ci , których chcecie zastąpić...
![]() |
|
|
![]() |
|
Sloganami "jestem uczciwym politykiem",możecie jedynie robić zasłonę dymną na "kradziejstwo".
![]() Potem to wydrukować i podetrzeć dupę. ![]() A tak...Jestem uczciwym w teorii i praktyce-złodziejem. ![]() Mam podwójne obywatelstwo i płacę podatki za granicą. ![]() Tu buliłbym w hooy kasy,a tam jestem "bidulem",ale PiSiuki nic z tego nie mają. ![]() Tam też nic nie płacę... ![]() Nigdy nie należałem do jakiejkolwiek organizacji przestępczej-czytaj partii!!! ![]() Czekam na propozycje... ![]() PS.Mafia Pruszków , odpada. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie ma to jak być sam przeciwko wszystkim ![]() Sztuką jest płynąć pod prąd,do źródła, niczym łosoś. ![]() Gówno tego nie potrafi. ![]() Do dupy raczej nie wróci,chyba że...drogą pokarmową! ![]() Czy potrafisz mówić NIE,gdy debile mówią TAK?? ![]() Niewielu to robi,ale JESTEŚMY. ![]() Kowboje pilnują bydła. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|