|
![]() |
|
CYTAT Ty tylko krytykujesz krytykantów ![]() Też zero propozycji... Więc napisz z łaski swojej pizdas, jaki program ma opozycja? POKO-muna o swoich propozycjach mowi niewiele zgoła nic. Słyszę tylko bez przerwy o konieczności pogonienia pisiorów. Żadnych konkretnych propozycji, tylko puste pierd...nie ... ![]() Swoją drogą jestem ciekaw, gdyby " opozycji" się poszczęściło, czy większy wpływ na gospodarkę będzie mieć Zandberg czy Lubnauer? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Spokojna wasza rozczochrana. Pan już boi się wyjść do suwerena. Robi z siebie męczennika porównując do Popiełuszki. Przekonuje że brał udział w wydarzeniach w stoczni w Warszawie i Wrocławiu... ![]() Ja jestem dobrej myśli. Osiem gwiazdek i do przodu ![]() ![]() Te osiem gwiazdek to ma być wasz motyw przewodni, regresie? Szczochzburaka też się lał strumieniem całymi latami i żadnej przewagi wam to nie dało. Polaryzacja społeczeństwa ustaliła jasny podział: PiS, anty - PiS , i tacy jak ja którzy nie chcą ani tych ani tych. Wy , regresie, żyjecie w mylnym przekonaniu że stanowicie większość. Obawiam się że to myślenie życzeniowe, tak bardzo chcecie w to uwierzyć, że straciliście rozsądek... ![]() Żeby wygrać wybory wasza centrala, a zatem i wasza menażeria, musiałaby przekonać nieprzekonanych. Osiem gwiazdek tego nie zrobi. Utrwala tylko głębszy podział, ale nie poszerza waszego elektoratu. Ludzie, którzy w POKO-munie odpowiadają za strategię polityczną to bałwany. Kim zatem jesteście wy , którzy powielają ich pomysły? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT tacy jak ja którzy nie chcą ani tych ani tych Więc napisz co ty chcesz? Na kogo mógłbyś zagłosować? |
|
|
![]() |
|
Jeżeli Kukiz wystawi jakąś listę jestem skłonny ją poprzeć. Jeżeli nie , to odpuszczam sobie wybory parlamentarne. A ty już wiesz, pizdas, jaki program ma POKO-muna czy po prostu nie chcesz już pisiorów?
![]() |
|
|
![]() |
|
Herbatka, jest za czymś czy przeciwko niczemu?
Widzę w nich gniew. Tam może nie było już w nich tyle humoru, co więcej gniewu. Po prostu powiedzieli to, co mówią tacy ludzie. I takim językiem, jakim mówią ci ludzie - stwierdził Robert Górski. Samodzielne myślenie o niczym? Górski uchwycił Odmienne Stany UŚwiadomości. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Co ten Glapa odpierd.la to glowa mała...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co ten Glapa odpierd.la to glowa mała... ![]() ![]() PISowcy powielili unijną inflację X2 i jeszcze wzięli za to wynagrodzenie x2. Donald Tusk by na to nie pozwolił. Pamiętamy jak suchą stopą przeprowadził nas przez kryzys światowy. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Dokładnie tak regresie. Tym bardziej że dokładnie widać jak krzywa zaczyna się stabilizować. Także idzie na poprawę...
![]() Regresie a mógłbyś podać jeden przykład, wprowadzonej ustawy czy chociaż jakiegoś rozporządzenia, czegokolwiek co umożliwiło przejście suchą stopą przez kryzys tysiąclecia? ![]() |
|
|
![]() |
|
Regres już dawno zakomunikował ze przejecie władzy przez prawice po całej Europie może zatrzymać neo-feudalną rewolucje globalnych korporacji.
Ruskie z Niemcami rozpętały wojnę, my za nią płacimy ale wRealu24 dalej chińskiego wirusa niet i socjalistyczne dopłaty do zielonego gazioreka to lek na całe zło (pispo). Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Kiedy działał Donald wszystko samo się układało...
Teraz niewidzialny ku+as rynku powalił twardą rękę Kaczyńskiego. Tak zwana trzecia opcja okazała się zwykłym rozkrakiem. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
A Owsiak okazał się tym, za kogo mądrzejsi go zawsze mieli, młodzieżówką libtards.
PS. CYTAT Pamiętamy jak Donek suchą stopą przeprowadził nas przez kryzys światowy Pamiętamy ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pamiętamy ![]() Donaldowi zawdzięczamy miejsca pracy. To on ściągnął kapitał i inwestycje dzięki swym układom w Brukseli. PiS nic w tym temacie nie zrobił. Pamiętamy też że PISowcy zamykają ludziom miejsca pracy. Pamiętamy że komplikują system podatkowy i zwiększają obciążenia fiskalne. "Miska ryżu" jest programem tego historyka Morawieckiego. Normalny elektorat by mu wybił z głowy takie pomysły. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Progres Ty tak serio o Tusku piszesz czy się zbijasz ?
|
|
|
![]() |
|
Regres liże rany roszczeniowe i odrzucenie przez Senat zaostrzonych kar dla pedos-recydywos
![]() I jeszcze ta wojna o koryto w POKOlandzie. Trzaskajacy-Rabiej, Hałownia i Donek codziennie wymieniają maski. Nadążacie? Niemce wysupłali dość złota na przedstawienia z trzema aktorami ( zamiast jednego+ ) ale wyraźnie oddali pola na prowincji. Może oddali prowincje Nieogolonej Putina? Sezon grypowy się powoli zbliża i siedlisko Akademickie w Jeżowem wtedy się uaktywni. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kiedy działał Donald wszystko samo się układało... Teraz niewidzialny ku+as rynku powalił twardą rękę Kaczyńskiego. Tak zwana trzecia opcja okazała się zwykłym rozkrakiem. ![]() Reasumując, nie jesteś w stanie wskazać żadnego działania chyżego roja celem zapobieżenia światowemu kryzysowi? Wszystko to tylko niewidzialna ręka rynku i twoje ( wasze) mokre sny, regresie? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Pamiętamy ![]() Donaldowi zawdzięczamy miejsca pracy. To on ściągnął kapitał i inwestycje dzięki swym układom w Brukseli. PiS nic w tym temacie nie zrobił. Pamiętamy też że PISowcy zamykają ludziom miejsca pracy. Pamiętamy że komplikują system podatkowy i zwiększają obciążenia fiskalne. "Miska ryżu" jest programem tego historyka Morawieckiego. Normalny elektorat by mu wybił z głowy takie pomysły. Regres kiedy bedzie maslo po 2 zeta i benzyna po 4? I te 4 dni pracy. Tak jak obiecuje tusk. ? |
|
|
![]() |
|
O jak ładnie ,trzy konta jeden rozum
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT O jak ładnie ,trzy konta jeden rozum ![]() " o jak ładnie jedno konto 3 rozumy" ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT O jak ładnie ,trzy konta jeden rozum ![]() To trochę tak jak w waszym sztabie, dziadku. Gdyby zebrać do kupy całą menażerię bezpartyjnych wolnościowiców i dewiantów podkarpackich i policzyć ich wszystkie konta można by z tego książkę telefoniczną utworzyć... ![]() Zajmowałeś się w nocy starą, czy jednak wybrałeś walkę o praworządność? ![]() |
|
|
![]() |
|
bolku, tu kłania się prosta matematyka, policz dni, posty, u siebie pomnóż razy 3 konta i otrzymasz wynik będący wskaźnikiem kto ile czasu ma dla swojej starej
![]() a tak przy okazji, weź no mnie pokaż gdzie walczę o tego tuska, praworządność i inne tematy które mi zarzucasz czy tylko na zasadzie kto nie lubi placka ten lubi tuska? |
|
|
![]() |
|
CYTAT bolku, tu kłania się prosta matematyka, policz dni, posty, u siebie pomnóż razy 3 konta i otrzymasz wynik będący wskaźnikiem kto ile czasu ma dla swojej starej ![]() a tak przy okazji, weź no mnie pokaż gdzie walczę o tego tuska, praworządność i inne tematy które mi zarzucasz czy tylko na zasadzie kto nie lubi placka ten lubi tuska? Masz urojenia. I nazywasz to matematyką. Walczysz z kimś kto jebie tuska, a piepszysz ze o niego nie walczysz. Hehe P.s Jeżeli tak samo rozkminiasz polityke, jak rozkminiasz konta to pozdro. |
|
|
![]() |
|
CYTAT bolku, tu kłania się prosta matematyka, policz dni, posty, u siebie pomnóż razy 3 konta i otrzymasz wynik będący wskaźnikiem kto ile czasu ma dla swojej starej ![]() a tak przy okazji, weź no mnie pokaż gdzie walczę o tego tuska, praworządność i inne tematy które mi zarzucasz czy tylko na zasadzie kto nie lubi placka ten lubi tuska? Sam nie wiem, dziadku. Od kilku tygodni walczysz o praworządność, min odpisując na każdego mojego posta. To że przez ileś lat byłeś uśpiony niesie pewne uzasadnione podejrzenia co do twojej proweniencji... ![]() Każdy bezpartyjny wolnościowiec na tym forum śpiewa tą samą piosenkę. On nie jest za Tuskiem i Platformą, TVN ogląda okazjonalnie a w ogóle to kocha wszystkie zwierzątka i takie tam... ![]() |
|
|
![]() |
|
Polubiłem Cie i dlatego ????
|
|
|
![]() |
|
Mam nadzieję że nie tak bardzo, jak lubisz Tuska i praworządność...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Kto obejrzał odcinek Antycypacja serialu Zmiennicy ten się nie śmieje... ![]() |
|