|
![]() |
|
Tymczasem Konfederosja:
Polityk startujacy ostatnio z list Konfederacji pojechał na Białoruś! Gruba akcja propagandowa z niedawna jedynką Konfederacji w wyborach do Sejmu. Krzysztofa Tołwińskiego białoruskie media przedstawiły jako przedstawiciela lokalnych władz Podlasia chcącego nawiązać kontakty w Białorusi. Jednak samorzadowcy z tamtego regionu zerwali kontakty z Białorusią, a dodatkowo wg Marszałka województwa Tołwiński nie pełni od lat żadnych funkcji ani nie reprezentował wojewodztwa. Tołwiński miał wg białoruskich mediów podziekować za „zachowanie pamięci o żołnierzach spoczywających na terenie Wołkowyszczyny”. W kontekscie ostatnich niszczeń upamiętnień żołnierzy polskiego podziemia na Białorusi to brzmi jak splunięcie. Polska delegacja odwiedziłą też lokalne muzeum oraz zapoznała się z baza turystyczną. Niedawny lider Konfederaci w Siedlcach złożył też wieniec pod pomnikiem przedstawiajacym dwójkę złotych żołnierzy radzieckich oraz na polskim cmentarzu. Na Białorusi twierdzą, że to sami Polacy poprosili o spotkanie w celu nawiązania kontaktów. Pasuje to do niedawnej wypowiedzi Łukaszenki, który mówił, że Polacy sami proszą o przywrócenie kontaktów. ***** *** |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
***** *** |
|
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/watch?v=NdSGihIXB3E
To znany ekspert od reżimu pisowskiego. PS. Tylko pod kuratelą Niemiecko-Rosyjskiej demokracji ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zrobiłem kalkulację kosztów na zimę która będzie za ok.2 miesiące.
![]() Podliczyłem koszt utrzymania od połowy pażdziernika br. do kwietnia 2023,po obecnych cenach. ![]() A wszystko drożeje w chooy. ![]() Postanowiłem oszczędzać i wyszło mi taniej o 500 zł miesięcznie. ![]() Pod warunkiem że spędzę te miesiące na Teneryfie i to z kosztami biletów. ![]() I co?Można!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zrobiłem kalkulację kosztów na zimę która będzie za ok.2 miesiące. ![]() Podliczyłem koszt utrzymania od połowy pażdziernika br. do kwietnia 2023,po obecnych cenach. ![]() A wszystko drożeje w chooy. ![]() Postanowiłem oszczędzać i wyszło mi taniej o 500 zł miesięcznie. ![]() Pod warunkiem że spędzę te miesiące na Teneryfie i to z kosztami biletów. ![]() I co?Można!!! ![]() wyjdzie taniej dla ciebie. Dla Nas nie. Pacjenci Choroszczy oraz innych "wariatkowów" z własnej kieszenie nie płacą za pobyt. |
|
|
![]() |
|
Bolec obiecywaleś że pietruszka nie pójdzie w górę. Z czym my będziemy ten ryz konsumować?
Jak będzie tarcza to bedze z 5. Bez tarczy z 7. A jak szkodnik skorzysta z drukarki to i z 15. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Kiedy dotrze do Polski wiatr zmian, regresie, kiedy chyży rój na paskudnej chabecie triumfalnie wjedzie do KPRM, wtedy właśnie pietruszka potanieje...
![]() A kiedy to nastąpi skończą się mokre sny dewiantów podkarpackich i bezpartyjnych wolnościowiców. Skończy się również polerka berła opasa. Albowiem powróci praworządność i ci którzy o nią walczyli urządzą wielkie mieszanie krwi. I każdy z nich spełnienia dostąpi... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bolec obiecywaleś że pietruszka nie pójdzie w górę. Z czym my będziemy ten ryz konsumować? Jak będzie tarcza to bedze z 5. Bez tarczy z 7. A jak szkodnik skorzysta z drukarki to i z 15. ![]() A ty obiecujesz masło za 2 i benzyne za 4. I 4 dni pracy. Buhahah |
|
|
![]() |
|
Kilka dni temu Jarosław,wiceminister podawał w wywiadzie, że dolar -USD,kosztuje w Polsce... 3 złote.
![]() Chyba w grze planszowej Monopoly. ![]() Odleciał psychicznie i od realiów życia... ![]() PS.Kiedy zablokują mu konto w dewizach i zylach? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kilka dni temu Jarosław,wiceminister podawał w wywiadzie, że dolar -USD,kosztuje w Polsce... 3 złote. ![]() Sprostuje Ci troszkę bo mało wiesz dużo piszesz. Po pierwsze euro nie dolar, po drugie Kaczyńskiemu chodziło o wartość rynkową nie walutową. Po jego słowach ekonomiści rzucili się żeby to sprawdzić i wyszło że nawet mniej niż 3 zł. Nie bronię tu Kaczyńskiego ale jak już piszesz to zapoznaj się dobrze z tematem. Widzisz co się teraz dzieje z Odrą ? Ile jest plotek i niepotwierdzonych informacji ? |
|
|
![]() |
|
A to że Niemcy już jadą do nas zbierać szparagi to też prawda?
Czy raczej prawda Polacy po wielu latach nierządów Kaczyńskiego pracują za 1/4 wypłaty Niemca? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT A to że Niemcy już jadą do nas zbierać szparagi to też prawda? Czy raczej prawda Polacy po wielu latach nierządów Kaczyńskiego pracują za 1/4 wypłaty Niemca? Ps. Wartość rynkową mówisz? Czy wartość słów ekonomicznego imbecyla. Skoro to wartość rynkowa to ja wezmę od ciebie za 3.20 zł. ( Co za łby ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Ps. Wartość rynkową mówisz? Czy wartość słów ekonomicznego imbecyla. Skoro to wartość rynkowa to ja wezmę od ciebie za 3.20 zł.
Co za łby ![]() Już wiadomo PIS = drożyzna socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce regresie przywrócimy wartość rynkową razem z praworządnością. Już no najbogatszy polski emeryt razem z mecenasem Koniem ( a propos łbów) o to zadbają. Tak nam dopomóż unijna dotacjo i TSUE...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kilka dni temu Jarosław,wiceminister podawał w wywiadzie, że dolar -USD,kosztuje w Polsce... 3 złote. ![]() Sprostuje Ci troszkę bo mało wiesz dużo piszesz. Po pierwsze euro nie dolar, po drugie Kaczyńskiemu chodziło o wartość rynkową nie walutową. Po jego słowach ekonomiści rzucili się żeby to sprawdzić i wyszło że nawet mniej niż 3 zł. Nie bronię tu Kaczyńskiego ale jak już piszesz to zapoznaj się dobrze z tematem. Widzisz co się teraz dzieje z Odrą ? Ile jest plotek i niepotwierdzonych informacji ? Dla Jarka wszystko jedno czy euro, dolar,dinar czy hrywny. ![]() Wytłumacz mi czym jest wartość rynkowa euro. ![]() Ja zarabiam np.też w złotówkach i w złotówkach kupuję,chociaż mam też konto w szwajcarskich frankach. ![]() Jeśli(wg Ciebie) wartość rynkowa euro jest niższa niż 3 zł to dlaczego w kantorze przy Okulickiego w STW czy w NBP "Glapy" jest wyceniane na ok 4,66 zyla? ![]() Jeśli tak jest jak piszesz ,to po Twojej cenie kupuję go pojutrze za 100 tysiaków PLN. ![]() Ile masz do opchnięcia? We wtorek,bo bank jest nieczynny w poniedziałek.Przebitka 40 proc.w jeden dzień. ![]() Na rublach tyle wyszło w 6 tygodni. Powiedz tylko gdzie i kiedy? ![]() PS.Skoro ekonomiści(którzy to?),wycenili euro poniżej 3 zyli,to dlaczego jest po 4,66-cena z piątku. ![]() ---- Dzięki za konstruktywną krytykę i mam nadzieję że była w oparciu o dowody co do wyceny PLN. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jesteście umysłowi impotenci. Wartość nabywcza towaru czy usług to nie jest to samo co widzicie na planszach u Tadka w kantorze.
Jak wyliczono w tamtym roku w Polsce wartość ta wynosiła ponad 55 procent wartości w Niemczech. Euro kosztowało 4.5zl to sobie policzcie z tego 55 procent.trudne to takie ??? |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Koniec was czy jego, pizdas? Nie dałoby się wszystkich obrońców praworządności i zwolenników misji dziejowej prezesa wysłać na Księżyc?
![]() Trochę bym się nudził bez bezpartyjnych wolnościowców, ale chyba bym wytrzymał... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Koniec was czy jego, pizdas? Nie dałoby się wszystkich obrońców praworządności i zwolenników misji dziejowej prezesa wysłać na Księżyc? ![]() Trochę bym się nudził bez bezpartyjnych wolnościowców, ale chyba bym wytrzymał... ![]() Nie da się, jarek z bratem zajumali księżyc ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Opasie herbu obsrane gacie a pamiętasz już ile to jest sporo później?
![]() Czyżby się komuś loginy pomieszały? Szok i niedowierzanie... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ile nam UE zajumała po donosach Folksdojczy i Sowieciarzy herbatko?
PS. Trzaskający-Rabiej nazywał to zamrożeniem taktycznym ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak nic będzie recesja... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No to masz pszeyebane chłopie. ![]() "Kałboje" i PiSdzielce na Forum, zajadą ciebie jak "łysą szkapę"... ![]() PS.A ja? ![]() JAREK koham ciem!!! ![]() Lepiej być w cieniu aureoli Jarka,niż w ciemnym pokoju, bez klamek,w Jarosławskim szpitalu. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dla wszystkich nadchodzi koniec, nigga. Każdy dzień przybliża nas do nieuniknionego. Właśnie dlatego każdy musi sobie znaleźć jakieś hobby , żeby mu ta podróż łatwiej płynęła . Dla jednego to będzie picie na umór , dla drugiego igraszki ze stadem hien...
![]() |
|
|
![]() |
|
Pizdas no i co z tym spadkiem PKB kwartał do kwartału? Grozi nam recesja , czy nie , bo nie wiem komu wierzyć?
![]() Bobku ty w waszym sztabie jesteś od spraw makroekonomii. Czy ty byś mi nie wytłumaczył o co chodzi z tym PKB kwartał do kwartału, i czy grozi nam recesja? ![]() |
|