|
![]() |
|
CYTAT nie robcie już z siebie głupszych niż jesteście Podjął i dlaczego nie komentujesz?Mały krok ale jest...
![]() ![]() teraz was jarek straszy murzynami ... gdzie wasza narodowa odwaga ![]() a tak serio, to ponownie pytam - gdzie ta banda czarnych forsująca płot na granicy? no jakoś ni ma ich u nas, pomimo nieudolności naszego wojska, straży granicznej i innych poszli w świat tranzytem... taki tu dobrostan ,że nawet murzyni mają nas w głębokim poważaniu ![]() zagrożeniem to może być właśnie PIS z dudu na czele, tylko czekać aż wpadnie na pomysł socjalu dla wyżej wymienionych, wszak dbanie o inne narody wychodzi im najlepiej ![]() PS tak w temacie , bardzo ładnie się dudu tłumaczył na zadane ostatnio pytanie czy zamierza w końcu podjąć temat wołynia... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dokładnie tak. Minimalna krajowa na poziomie zasiłku dla bezdomnych w Niemczech jest wyznacznikiem sukcesów pislodziejstwa po dwóch kadencjach. Chyba jest. Za Donka minimalna krajowa, stopa wolna od podatku, wiek emerytalny, 5 stów tego dowodzą ze wiele było do zrobienia. PiSowi się to udało a Peowi odgrażają się ze gdy z Konfa odbiją władze to wszystko będzie tak, jak było. Bo było im dobrze a wskaźniki ekonomiczne za nich nie były dobre. Ale co tam wskaźniki gdy paliwo wwozili a VAT wywozili a Ciemny Lud niczego nie wiedział bo kto niby miałby powiedzieć, Korwin? A to ambaras,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dokładnie tak. Minimalna krajowa na poziomie zasiłku dla bezdomnych w Niemczech jest wyznacznikiem sukcesów pislodziejstwa po dwóch kadencjach. Chyba jest. Za Donka minimalna krajowa, stopa wolna od podatku, wiek emerytalny, 5 stów tego dowodzą ze wiele było do zrobienia. PiSowi się to udało a Peowi odgrażają się ze gdy z Konfa odbiją władze to wszystko będzie tak, jak było. Bo było im dobrze a wskaźniki ekonomiczne za nich nie były dobre. Ale co tam wskaźniki gdy paliwo wwozili a VAT wywozili a Ciemny Lud niczego nie wiedział bo kto niby miałby powiedzieć, Korwin? A to ambaras,,, Tłuste koty z Pisu kradną za dużo dlatego PIS = drożyzna. Im więcej dają tym większa drożyzna. Za pisu naród wymiera i skamle o zasiłki. Taki efekt. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Za pisu naród wymiera i skamle o zasiłki. Taki efekt. Po 8 latach głód poparcia zagląda w oczy POKO ![]() ![]() Przeżyją najsilniejsi, najtłuściejsi, najbardziej oddani, niewzruszeni i zewnętrznie sponsorowani Regresie ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=tdv0FmV7VzM&t=79s Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
W najbliższych latach zaplanowano remont budynków polskiego parlamentu.
W tym jest projekt budowy nowego hotelu dla p-osłów,poślinek,senaciów itp.czyli ogólnie -tałatajstwa. ![]() Całość ma kosztować orientacyjnie raptem 500 mln. zyli. Znając rzeczywiśtoć,będzie to razy trzy. ![]() Znajomi przysłowiowego"królika"czytaj"kacora",pociotki już zakładają firmy budowlane. ![]() "Pincet"-do tej pory ulubiona liczba PiSiaków.Teraz jest"łosiemset". Się głosowało,się ma,leszcze. ![]() PS.Ten na zdjęciu to bankster Matełósz Kopernikus? ![]() Geniósz ktury fstszymał inflację,porószył Ziemję,zrobił laskę prezesowi-sorka-zrobił łaskę i obniżył stopy wspólnie z Glapińskim? ![]() Nivea Wiem że patrząc na ten obrazek w odpowiedni sposób(zezem),widać format 3D.To trzeba umieć co potrafię,ale ni chu,chu, nie wiem co przedstawia ten stereogram. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? No nie wiem, zobaczymy.
Możemy empirycznie stwierdzić ze gdyby miało to przekręty na wyłudzaniu VAT, umowach z Gazpromem itd itp zachłanne dojenie nie poszłoby aż tak daleko ze musieli podnieść wiek emerytalny kobietom o 7 lat i poważnie zrolować WP i prowincje. To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() @art2 deco Proszę nie pisz o nas, a przynajmniej o mnie-polactwo. ![]() Jestem Polakiem. Z tego jestem dumny. ![]() Niestety,wstydze sie ze jestem takim kraju kierowanym przez sqrwynuf. ![]() Za dwa miechy wypierdalam za ocean. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Polactwo nie obejmuje Polaków. Jesteś bezpieczny jusek.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() @art2 deco Proszę nie pisz o nas, a przynajmniej o mnie-polactwo. ![]() Jestem Polakiem. Z tego jestem dumny. ![]() Niestety,wstydze sie ze jestem takim kraju kierowanym przez sqrwynuf. ![]() Za dwa miechy wypierdalam za ocean. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() @art2 deco Proszę nie pisz o nas, a przynajmniej o mnie-polactwo. ![]() Jestem Polakiem. Z tego jestem dumny. ![]() Niestety,wstydze sie ze jestem takim kraju kierowanym przez sqrwynuf. ![]() Za dwa miechy wypierdalam za ocean. ![]() Donald był najlepszy. Tylko że wszystkie kryzysy mu nie pozwoliły... Donald zamiatał pod dywan i mówił że jest świetnie... Teraz że koronawirus że UE, że Putin, susza że korowy się nie chcą cielić, że kobiety dają w szyję... Wszystkie klęski na ziemi się objawiły tylko oni (pisowcy) święci. Poza tym że to wina wszystkich że jest dziadostwo to z telewizji się dowiesz że jest świetnie właśnie dzięki PiS. Tymczasem tłuste koty z Pisu koty pęcznieją a naród trawią stare problemy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() @art2 deco Proszę nie pisz o nas, a przynajmniej o mnie-polactwo. ![]() Jestem Polakiem. Z tego jestem dumny. ![]() Niestety,wstydze sie ze jestem takim kraju kierowanym przez sqrwynuf. ![]() Za dwa miechy wypierdalam za ocean. ![]() Donald był najlepszy. Tylko że wszystkie kryzysy mu nie pozwoliły... Donald zamiatał pod dywan i mówił że jest świetnie... Teraz że koronawirus że UE, że Putin, susza że korowy się nie chcą cielić, że kobiety dają w szyję... Wszystkie klęski na ziemi się objawiły tylko oni (pisowcy) święci. Poza tym że to wina wszystkich że jest dziadostwo to z telewizji się dowiesz że jest świetnie właśnie dzięki PiS. Tymczasem tłuste koty z Pisu koty pęcznieją a naród trawią stare problemy. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Całe szczęście że wszystkie pieniądze z opłaty przekształceniowej OFE na PPK czyli całe 15% trafiły do budżetu państwa a tak mogły trafić do Niemca! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Ceny nie bardzo mogą rosnąć ad astra, pompowanie cen zaczyna odstraszać klientów. Zagranica robi się tańsza ale czy Polactwo i Janusze ma opamiętanie zanim pójdzie z torbami? To nie 7 lat nieszczęść, to będzie 12 zasłużonych lat na odwyku sk ![]() @art2 deco Proszę nie pisz o nas, a przynajmniej o mnie-polactwo. ![]() Jestem Polakiem. Z tego jestem dumny. ![]() Niestety,wstydze sie ze jestem takim kraju kierowanym przez sqrwynuf. ![]() Za dwa miechy wypierdalam za ocean. ![]() Donald był najlepszy. Tylko że wszystkie kryzysy mu nie pozwoliły... Donald zamiatał pod dywan i mówił że jest świetnie... Teraz że koronawirus że UE, że Putin, susza że korowy się nie chcą cielić, że kobiety dają w szyję... Wszystkie klęski na ziemi się objawiły tylko oni (pisowcy) święci. Poza tym że to wina wszystkich że jest dziadostwo to z telewizji się dowiesz że jest świetnie właśnie dzięki PiS. Tymczasem tłuste koty z Pisu koty pęcznieją a naród trawią stare problemy. ![]() OK. W takim razie przyjdź do nas do biura wyborczego. Wszystkiego się dowiesz w swoim czasie. Najpierw poroznosisz trochę ulotek, porozklejasz plakaty na mieście. Przejdziesz próbę rydza i może cię wtajemniczymy. Potem kto wie. Wszytko przed tobą. Pamiętaj o haśle: Rudy na prezydenta. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Rozumiem.Czyli to jest wielka tajemnica jaki macie program i każdy kto chce się dowiedzieć musi przyjść do Was osobiście
![]() |
|
|
![]() |
|
Program jest prosty. Dajemy to co PiS i jeszcze więcej żeby tylko wygrać. Przecież wiadomo że te barany same za to płacą i jeszcze dzięki składają
![]() Ja cię chciałem do biura zaprosić bo zostało nam trochę plakatów "PIS=Drożyzna" do porozklejania. Nie za darmo oczywiście. Kiedy już przejmiemy władzę i te pieniądze co PIS kradnie to będziemy się dzielić ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Gdy wróci praworządność wszystko będzie po staremu Regresie. Będzie praworządnie po Niemiecku w czasie łapanek.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A powiedz mi co najpierw mówił baron,wsza jedna Rostowski że nie ma pieniędzy na socjal a póżniej Herr Flick vel Donald mówił że pieniążki się znajdą.Ojojoj!Policz sobie(są do sprawdzenia w necie)afery jakie były za PO.To co zrobili u Sowy to kures..o,zdrada ojczyzny.,,POLSKI JUŻ NIE MA''!To ich słowa.Jak jechali na Lecha po śmierci w necie to wszystko ok a jak gość stworzył stronę ,,antykomor''na drugi dzień wjechały służby i zrobiły ,,porządek''.Piękna akcja z Trynkiewiczem i zajumane diengi z OFE.Ś mianie się z obiadku Pawłowicz na sali sejmowej a w tym czasie były prezio Bronek Komorowski zeznaje w sprawie powiązań WSI ze służbami rosyjskimi.Petelicki powiedział że jak usłyszycie o moim samobójstwie to znaczy że mnie dopadli.Lepper też się wyhuśtał,jasne.Marsze niepodległości jakoś są teraz spokojne,przepraszam NAZISTOWSKIE.I Rafałek zabronił najpierw zorganizowania a kilka dni wcześniej wydał pozwolenie na przemarsz LGBT.Spoko.I kto tu walczy czy ma walczyć o równouprawnienie,gdzie tolerancja,szacunek?Mam znajomego radcę prawnego i wiesz co mówi?Że teraz to ciężko coś załatwić,ojojojoj!Lustrują dokładnie,aj! Nie ładnie!Dalej uważasz że mało odzyskują z szarej strefy!Wprowadzili karty sim imienne żeby inwigilować przestępców,blik na lepszą kontrolę.Zobacz na meczach kto jest za lewą a kto za prawą stroną i kto by poszedł bić się za Polskę?Oni(kibice) czy tęczowi czyli beznarodościowcy,roszczeniowi na każdym kroku jak,, dindu nuffin''w USA.I jedna rzecz żeby nie było tak kolorow.Też mnie wku.wia Rydzyk i cała ta otoczka wokół niego.Ale odpowiem Tobie dlaczego i to jest argument który Ty powinieneś mi przedstawić a ja się teraz wpier.alam na minę pisząc że jest to jebucki elektorat PiS-u i nie odpuszczą w tej kwestii.Patrząc na obecną opozycję jest dramatyczna.Kwaśniewski za głowę się łapie patrząc jak lewica się sama kończy a On to wszystko zbudował i może by wrócił ale tam nie z kim gadać i nie ma kreatywnych ludzi żeby coś stworzyć.A wszystkich tak ogólnie to najbardziej wku.wia Jarek.Prosty chłopina,asceta,patriota(tego nie podważaj nawet) itelepie doktorami,profesorami co pokończyli cuda wianki na świecie a Ty wiem co mi odpiszesz.Że rządzi najgłupszym ciemnym, ludem chyba w powojennej Polsce tak?Miałem jeszcze napisać o następnym gagatku Sikorskim ale na to potrzeba czasu,dużo czasu.Pozdrawiami dużo zdrówka życzę,ponad podziałami.W końcu wszyscy tutaj chemy dobrze dla Polski tak...?Nie słyszę!Oj,słabe echo...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Pamiętaj o haśle: Rudy na prezydenta. ![]() Dlaczego nie Kubuś Puchatek? ![]() Też rudy. ![]() Morawiecki Osiołek,Sasin jako Królik.Macior jako Prosiaczek... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jeszcze napiszę o nierentownych PLL,,LOT'' które w 2014 roku generowały takie straty że miały być sprzedane ...?LUFTHANSIE!Tak jest!!!A teraz przędą w najlepsze z dobrym zyskiem.
|
|
|
![]() |
|
Ok, dawaj teraz litanię porażek i złodziejstwa PiSu skoro jesteś taki zorientowany i zebrało ci się na pisanie. (Wg. mnie raczej zindoktrynowany)
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Lud tez nie może doczekać się rządów koalicji Konfy z PO. Znowu będzie jak za dobrych lat.
Słuchałam wywiadu Bosaka o nachodzących. Chłop rozumie potrzeby przedsiębiorców i nie był taki cięty na Afrykanów jak był niedawno cięty na robotnych Ukraińców. Jak to się poglądy zmieniają. Wyraźnie Donek jest teraz na miejscu Bosaka a Bosak w butach Donka. Nieoczekiwana zmiana miejsc ![]() ![]() Dyżurni pewnie cos napiszą w temacie żebyśmy nadążali za transformersami,,, Ja tu widzę ze pierwsze koty poszły za płoty. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|