|
![]() |
|
CYTAT Powyżej przykład głupiej propagandy. Szkodliwej dla ojczyzny. PIS spółka bez odpowiedzialności - ot co. PISflacja jest oczywista. Głupi ludzie pompowali pusty pieniądz a kolaboranci ( np Bolec) podniecali się fałszywym rozwojem który okazał się jedynie złodziejskim systemem który przejada oszczędności. Polska trend seterem światowym: Prawie jakbym cytowała pierwszą stronę Regresa ![]() Był wirus którego niet, były koperty które demokratycznie zabijały, była szczepionka która nas zdziesiątkowała, był skok Zielonych na rurke z ruskim gazem dla Europy Zachodniej która by nas ekonomicznie bardziej wydrenowała od kontraktu Pawlaka z Donkiem. I jest wojna obok a następna z Chinami. Powiedziałabym ze jest dużo, czyż nie? I nie było nawet dostępnych unijnych środków dzięki naszej praworządnej Targowicy żeby łatwiej poradzić sobie z kryzysem. No i był KOD, Rebelianci, pucz, zapłakane konstytutki i Lamparcice. I nic ![]() Czego to już nie było, głowa boli ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Wspomaganie Kościoła z naszych pieniędzy, jako podatników, nie jest tajemnicą.
![]() Obecna skala tego zjawiska może zaskakiwać. W w ubiegłym roku na Fundusz Kościelny wyjeb@ano aż,albo tylko, 193,6 mln zł. ![]() Są też inne,ukryte dotacje,granty itp. Zadna świecka uroczystość,nie może obyć się bez pokropku(a przynajmniej udziału)jakiego czarnego sępa. ![]() Z tych środków opłacane są m.in. składki na emerytury i renty ksiendzóf. ![]() Z jakiej "paki"emerytury im się należą? ![]() Za samo"nauczanie"religii w szkołach, dostają po 5 tysiaków miesięcznie.Według mnie,trochę mało... ![]() Przecież zawód"ksiądz",to powołanie.Niech żyją za przysłowiowe słowa,które sami głoszą-"Bóg zapłać". ![]() Ja zapierdalam,bulę ZUS-y,pierdusy itp,aby mieć emeryturę,a oni co? ![]() Idą w gabaryty,spaślaki. ![]() Pan Głódż-ksywa "Flaszka" wyjechał taką chatę,że wszystkie jego wnuki tam się zmieszczą. ![]() "Fundusz kościelny" miał być swego rodzaju odszkodowaniem za odebrane nieruchomości. ![]() Ale oni odzyskali więcej nieruchomości niż stracili, a wciąż im mało. ![]() Nawet Matełuszek kupił od nich kilkanaście hektarów,a które w imieniu jego nieRządu,dostali za free. ![]() Kościół jest sumując,największym"obszarnikiem"w Polsce. Dostają też dopłaty z UE. ![]() Z tej Unii,którą tak szczególnie nienawidzi łojciec Tadełusz. ![]() Stary piernik z Torunia. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Czego to już nie było, głowa boli ![]() @art2 deco."Paskudo"śliczna ![]() Mnie też boli głowa,okres się spóźnia. ![]() Czekam na wiatr co rozgoni... ![]() Posłuchaj tego. ![]() Mój "klimat". https://www.youtu(...)UUvLbrMc Tu jest pełna wersja,ale bez pierdów i naPiSów w tle. ![]() https://www.youtu(...)fZo&t=0s SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wystarczy głośno krzyczeć z całych sił ja-ro-sław...ja-ro-sław....ja-ro-sław W Wolnej Polsce za takie okrzyki będzie solidna kara. Albo pisiorów się przerobi na unijną modłę, albo będą skazani na cierpienie. Zwarte oddziały obrońców praworządności zrobią z nimi porządek. Niektórym z nich PiS obniżył uposażenia, więc będą dodatkowo zmotywowani... ![]() |
|
|
![]() |
|
A jak sobie radzisz z odejściem dziadka ?
|
|
|
![]() |
|
Mój dziadek zmarł trzydzieści kilka lat temu. Słabo go pamiętam...
![]() |
|
|
![]() |
|
Ale jak koniecznie szukasz starszych ludzi, to wpadnij na objazdowe spotkanie polityków POKO-muny. Jeżdżą teraz po całej Polsce i obiecują cuda na kiju. Będziesz się czuł jak u siebie...
![]() |
|
|
![]() |
|
Pytałem o waszego wspólnego dziadka, słońce i emerytowanego zbawcę narodu , a ty od razu wyskakujesz z po, komuną, tuskiem zapomialeś postraszyc
![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Sprowadzać węgiel a u nas zamykać kopalnie jak to Tusk mówił ? Uzależniać się od innych państw. Brawo za takie myślenie. Mówisz że PiS nic nie buduje poza Baltic Pipe, przekopem mierzei wiślanej, tunel w Świnoujściu, gazoportu, odkupieniu stoczni z niemieckich rąk, odbudowa zamkniętych jednostek wojskowych, cpk, o drogach do mniejszych miejscowości jak stalowa nie wspomnę dużo tu wymieniać i pieniążki się znalazły te których Tusk nie widział. Lepiej było walnąć ustawę że Polska może wyjść z UE bez referendum i ściskać się z Putinem. Poważnie? Pis rządzi już 7 rok. Nie otworzyli żadnej nowej kopalni, albo nawet tej którą zamknął Tusk. Import węgla z rosji rósł z roku na rok. Jedyna prawda którą napisałeś to, że Baltic Pipe wybudowali i chwała im za to. Przekop mierzei wiślanej zrobili to fakt, ale to raczej będzie w celach turystycznych niż gospodarczych. Tunel w Świnoujściu to raczej zasługa miasta niż rządu. Gazoport rozpoczął budować rudy złodziej, pisiorstwo tylko dokończyło inwestycje. Odbudowa zamkniętych jednostek wojskowych? Rozwiń ![]() CPK? Jeszcze zobaczymy jakie będą efekty. Nie chwalę nie gonię, obserwuję, na razie żadnych zasług w sprawie. Jaką to do nas drogę wybudowano? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nikt tak węgla nie sprowadzał jak rząd PIS Doprecyzuj jak możesz która spółka państwowa importowała węgiel z Rosji. Rząd pis zezwalał na wzrost importu węgla w rosji i zmniejszał wydobycie z naszych kopalni. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Czy wszystkie tłuste świnki są takie tchórzliwe i zakłamane czy tylko ta jedna?
![]() Chrum chrum opasku... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pytałem o waszego wspólnego dziadka, słońce i emerytowanego zbawcę narodu , a ty od razu wyskakujesz z po, komuną, tuskiem zapomialeś postraszyc ![]() ![]() Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę. TVN-u nie oglądam, Onetu nie czytam, na Platformę nie głosuję. Za pierwszym razem to było nawet interesujące, teraz jest nudne... ![]() Jeżeli chodzi ci o Kaczyńskiego, to dobrego słowa o nim ode mnie nie usłyszysz. Już kilka lat temu powinien przejść na emeryturę, i szkoda że tak się nie stało. W sumie Tuska to samo dotyczy. Marzy mi się Polska bez Tuska i Kaczyńskiego, bez pisiorów i bez POKOmuny. Bez TVN i TVP... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Marzy mi się Polska bez Tuska i Kaczyńskiego, bez pisiorów i bez POKOmuny. Bez TVN i TVP... ![]() nie doczekasz, ludzie tak długo nie żyją... ![]() ja mam bardziej przyziemne oczekiwania, chciałbym po zmianie władzy ( nie ważne na jaką bo i tak gorzej już się nie da spier....) zobaczyć relacje live np: mina dziada i jego przydupasów po stracie władzy , usuwanie z dzbanów z tvp, zakaz miesiączek itp, tak żeby sprowadzić ich na ziemię, na równi z szarym obywatelem, takie zwykłe śmieszne małe rzeczy ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja bym najchętniej zobaczył triumfalny powrót do KRS Janka Burego i sędziego Żurka. To będzie symboliczny powrót utraconej praworządności...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Przelicz na godziny pracy w/g karty nauczyciela, tak jak ze strachem w oczach przeliczasz payroll swoich pracowników
![]() Jak wtedy wychodzi ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce, nauczyciele będą godnie zarabiać, jak pielęgniarki i policjanci. Donald Tusk nam to obiecał w 2007 roku i ja mu wierzę...
![]() Alicja Defratyka będzie zastępcą Izabeli Leszczyny w Ministerstwie Finansów. To będzie prawdziwy dreamteam... ![]() |
|
|
![]() |
|
Zobaczcie kto u niej pisuje, same gwiazdy nowomowy.
Zmieńmy tak, żeby było tak jak było. By było nam wtedy dobrze. https://twitter.com/alicjadef Najbardziej mnie wzruszyła ta inicjatywa robta co chceta: CYTAT Bardzo ciekawa debata „Wolność gospodarcza w Polsce-diagnoza” Znaczy się wolności niet ![]() https://twitter.com/AlicjaDef/status/1539296681421938690 Wolności niet,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wszędzie słyszę o masowych odejściach nauczycieli, tylko w praktyce tego nie widać. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jeżeli chodzi ci o Kaczyńskiego, to dobrego słowa o nim ode mnie nie usłyszysz. Już kilka lat temu powinien przejść na emeryturę, i szkoda że tak się nie stało. W sumie Tuska to samo dotyczy. Marzy mi się Polska bez Tuska i Kaczyńskiego, bez pisiorów i bez POKOmuny. Bez TVN i TVP... ![]() Łżesz w żywe oczy PiSiorku. Przecież każdy wie, że wrzucisz szton na PiS przy każdej możliwej okazji. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Jeżeli chodzi ci o Kaczyńskiego, to dobrego słowa o nim ode mnie nie usłyszysz. Już kilka lat temu powinien przejść na emeryturę, i szkoda że tak się nie stało. W sumie Tuska to samo dotyczy. Marzy mi się Polska bez Tuska i Kaczyńskiego, bez pisiorów i bez POKOmuny. Bez TVN i TVP... ![]() Już to widziałem w marzeniach. ![]() Wytrzeźwiałem ![]() ![]() Mój błąd.Chęci były też.Wyszło jak zwykle. ![]() Już więcej nie wytrzeźwieję!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Łżesz w żywe oczy PiSiorku. Przecież każdy wie, że wrzucisz szton na PiS przy każdej możliwej okazji. Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi, ujamuzrobi? Jeżeli powtórzy się sytuacja np z drugiej tury ostatnich wyborów prezydenckich, to pewnie, że wrzucę szton na pisiora. Jeżeli na szali stał Duda i Trzaskowski, to nie miałem innego wyjścia niż wybrać pisiora. W parlamentarnych ich nie poprę, będzie pewnie większy wybór. W układzie zero-jedynkowym wybieram grypę przed cholerą, co w tym dziwnego? Chyba nawet taki oszołom jak ty jest to w stanie zrozumieć... ![]() |
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to po ile będzie ta pietruszka i masło bo w TVP mówili że za 1gr a w TVN że po 1000zł kostka masła
|
|