|
![]() |
|
1. Z napływających informacji wywiadowczych wynika że rosyjskie wojska inwazyjne Frontu Południowego zdołały zatrzymać ukraińską kontrofensywę idącą od północy wzdłuż zachodniego brzegu Dniepru. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT i zbierają zagubionych / zgubionych / rannych żołnierzy i ewakuują ich na wschodni brzeg Dniepru. TUTAJ SA PODZIELONE OPINIE,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
PS. Ruskie dobrze płacą ochotnikom? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
To wspaniale. Myślisz ze Kim Jong-un zgodził się na amnestie w zamian za kupno ich rakiet? To Fjutin ma od razu milionową armie,,, głodną armie, bardzo zdesperowaną armie. Wyzwolą Ukrainę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ Art "Niezwykły" kartoflu vel ziemniaku, grulu,pyro itp.w każdym razie z Szówska-ciesz się. ![]() Autokar podjechał. ![]() Wsiadaj,drzwi zamykaj. ![]() Mięso armatnie w drodze na front. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Rosja to ma partnerstwo wyborowe. Dlaczego wierchuszka na wakacje jeździ na upadły Zachód. Chcą się dowartościować i dzieci wprowadzać do europejskich instytucji?
Białe niedźwiadki, smoki, łagry są takie sympatyczne dla nieelastycznych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Dziś już Piątek. |
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kiedy wojna się skończy?
co kupiłeś z zasiłku ? |
|
|
![]() |
|
@ paradoks |
|
|
![]() |
|
Są już najnowsze wiadomości prosto z frontu: |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobry Wieczór. Deklu ![]() To rzeczywiście "kieszonkowe".Na podpaski ci wystarczy. ![]() Gimbusy od starych dostają więcej,ale przynajmniej nie chcą być"znanymi politologami". ![]() Zasiłek masz nie"tylko"ale "aż"do grudnia,darmozjadzie. ![]() Gmina nie znajdzie ci pracy,bo... ![]() Nie znajdzie czegoś,czego nigdy nie zgubiłeś. ![]() Nie zgubiłeś, bo nie miałeś,patogenie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ paradoks to wojna będzie nie skończona chyba ? gdzie tak rowerem jeździsz? |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek Kto powiedział że MUSISZ pracować w gminie Wiązownica? ![]() Jest wiele firm które wysyłają pracowników w delegacje. Jest tylko dwa problemy z tym związane. ![]() Praca jest poza miejscem zamieszkania,a ty nie "odciąłeś pępowiny"i wolisz być pasożytem w rodzinie. Drugi-Jesteś leniem i nierobem.Profesjonalnie. ![]() Świadczy o tym twoje luźne podejście do pracy"...ubiegam się u nich o stałą pracę,choćby jako urzędnik w Urzędzie Gminy..." Wasza Impotencja czyni tym wielki zaszczyt,tak stoickim podejściem do problemu. ![]() "Bezrobie"z Szówska. ![]() Wal od razu do jakiegoś ministerstwa albo państwowej spółki. ![]() Co będziesz marnował swoje"umiejętności"? ![]() Niedługo będzie wakat po Mateószku. ![]() Będę cię odwiedzał. ![]() ----- PS.Kiedy pisałeś Iziumie ok.godz.10-tej miasto było już otoczone i niemal wolne o kacapów. Coś farfoclu miałeś nieaktualne dane. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Juzek ściero, widzisz jak ekspert cie pojechał głąbie ![]() |
|
|
![]() |
|
1. Wojska ukraińskie podjęły próbę przebicia się przez rosyjskie linie w kierunku wschodnim aż do Lisiczańska i Siewierodoniecka, ale wojska rosyjskie kontratakowały od północy (z Kreminny) i ukraińska armia nie zdołała wejść do Lisiczańska. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Thomas-W) @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Wiadome. Kto wojnę wygrywa ? @ paradoks Do sklepu jeżdżę, do Powiatowego Urzędu Pracy lub do pracy. całorocznie rowerem jeździsz? ja cołorocznie |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Juzek ściero, widzisz jak ekspert cie pojechał głąbie ![]() Neptunku ![]() Inteligencie z banana strugany. ![]() Tylko ty widzisz w nim eksperta. On jest narcyzem i trudno aby miał obiektywne podejście do tego co robi.Może gdyby podjął leczenie? ![]() Tworzycie wspaniały tandem,niczym z filmu"Głupi i głupszy". ![]() Czyli że w Urzędzie Gminy(i nie tylko) pracują niekompetentne osoby,które tak jak ja,nie widzą jego potencjału intelektualnego. ![]() Widzę natomiast tylko pasożyta i nieroba. ![]() Wracając do filmu,ty mi pasujesz do tego"głupszego". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ paradoks |
|