|
![]() |
|
@Thomas
W ramach pomocy powinniśmy przekazać Ukrainie wszystkich naszych bezrobotnych. Nie mieliby z nich żadnego pożytku, tak samo jak my nie mamy, ale przynajmniej byśmy nie płacili za tą bandę nierobów. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ starsky Tak z ciekawości, nie jesteś zainteresowany podjęciem pracy? Bo ofert pracy w okolicy jest multum. Dlaczego nie skorzystasz? Próbowałeś w ogóle? |
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ starsky Czyli interesuje cię jedynie praca jako urzędnik? Wolisz siedzieć na bezrobociu niż pracować jako operator maszyn, magazynier czy sprzedawca? |
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ starsky im dłuższa przerwa w pracy tym trudniej ją dostać, składaj podanie na felgi w Stalowej tu biorą WSZYsTKICH bez doświadczeia wykształcenia a z Twoim możliwe że dostaniesz większą pensję |
|
|
![]() |
|
@ Mark |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ Mark może tak warto się usamodzielnić i wyfrunąć z gniazdka ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT @ Mark może tak warto się usamodzielnić i wyfrunąć z gniazdka ? @Mark30 Niedorobowi trzeba odciąć pępowinę i cyca do którego przyrósł. ![]() Najlepiej wywalić z chaty na zbity ryj.Kopa w dupę i poszczuć psami. ![]() To co on dostaje zasiłku,ja mam teraz ,od nowego roku,w 1 dzień roboczy. ![]() Ale na to ZAPIERDALAM. ![]() Nikt za darmo nie da mi centa czy grosza.. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT @ Mark może tak warto się usamodzielnić i wyfrunąć z gniazdka ? @Mark30 Niedorobowi trzeba odciąć pępowinę i cyca do którego przyrósł. ![]() Najlepiej wywalić z chaty na zbity ryj.Kopa w dupę i poszczuć psami. ![]() To co on dostaje zasiłku,ja mam teraz ,od nowego roku,w 1 dzień roboczy. ![]() Ale na to ZAPIERDALAM. ![]() Nikt za darmo nie da mi centa czy grosza.. ![]() spokojnie niedługo się urwie 500+ 13,14,17,20 ogólnie mowiac socjal dla "leniwych" |
|
|
![]() |
|
CYTAT [ spokojnie niedługo się urwie 500+ 13,14,17,20 ogólnie mowiac socjal dla "leniwych" Sorka,ale nie bądz naiwny. ![]() To jest gatunek,patogena,pasożyta który zawsze będzie istniał. ![]() Zdechnie ten egzeplarz,uplęgnie się jego miejsce inny. ![]() Ja tego nie akceptuję,ale zaczynam się przyzwyczajać. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Thomas W ramach pomocy powinniśmy przekazać Ukrainie wszystkich naszych bezrobotnych. Nie mieliby z nich żadnego pożytku, tak samo jak my nie mamy, ale przynajmniej byśmy nie płacili za tą bandę nierobów. @Starsky Jest możliwość rozwiązania problemu głodu i bezrobocia. ![]() Niech głodni zjedzą nierobów. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ starsky rok czasu na zasiłku ? serio ? Ty jakiś ułomny jesteś czy po prostu leniwy ? jak można rok czasu być na zasiłku, kiedy wokół jest mnóstwo pracy ? nie wierze , teraz to trolujesz i tyle w temacie |
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie masz racji. Dla politologów jest mało pracy.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie masz racji. Dla politologów jest mało pracy. Ktoś go zmuszał do politologii? Chyba miał tę świadomość... Jest tyle innych, praktycznych zawodów, także samozatrudnienie a póki co w Polsce nie pracują ci co nie chcą pracować. |
|
|
![]() |
|
1. Dlatego byłem dzisiaj z podaniem w Urzędzie Gminy Wiązownica. |
|
|
![]() |
|
Przedstawiciele niemieckiej Lewicy sprzeciwiają się dostawom czołgów i bojowych wozów piechoty. Ich zdaniem okazywanie wsparcia militarnego Ukrainie "zbliża Niemcy do udziału w wojnie" a do zakończenia wojny z Rosją niezbędne są negocjacje. "Przez pierwsze dwa tygodnie wojsko będzie ćwiczyć, a potem może zaatakować", powiedział dziś w Republice prezes Fundacji Dom Białoruski w Warszawie Aleś Zarembiuk. "Przed chwilą rozmawiałem z kilkoma osobami z władz lokalnych i jest prawie stuprocentowe prawdopodobieństwo, że za tydzień w poniedziałek 16 stycznia, na Białorusi będzie ogłoszona mobilizacja wojskowa”, dodał. Niemieckie Negocjacje w toku ![]() ![]() ![]() https://tvn24.pl/swiat/pakt-ribbentrop-molotow-83-rocznica-premier-litwy-dyktatorom-znow-pozwolono-zyskac-przewage-6080433 Do negocjacji potrzebna jest siła gamoniu ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 9 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Celowe jest wsparcie Łukaszenki w tworzeniu mitu że Polska może napaść na Białoruś. Prowadząc manewry przy granicy białoruskiej damy pretekst Łukaszence by mógł odmówić współudziału w inwazji na Ukrainę bo musi pilnować flanki od strony Polski.
Zygfryd |
|
|
![]() |
|
@ Niemiec |
|
|
![]() |
|
Ja myślałam ze ruska rezydentura na Białorusi udostępnia terytorium wojskom agresora i bierze udział w wojnie już od dawna. Wiele nie potrzeba na wojnę domową w Mińsku, wielka okazja do deratyzacji.
To zapewne następny krok po wyparciu kacapów z Ukrainy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
skończ pieprzyć głupoty i chłopie idz do roboty ona sama nie przyjdzie szczególnie z pośredniaka
tu masz link do ofert i wierzę że coś znajdziesz, nawet jako pomocnik pomocnika murarza https://www.googl(...)=gws-wiz |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry. ![]() |
|