|
![]() |
|
@ starsky |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Lepiej przeznacz ten czas na poszukiwanie pracy.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT 3. Zdobywanie dla Państwa świeżych informacji wywiadowczych prosto z frontu nie jest łatwe. Wiele stron internetowych blokuje mi dostęp ponieważ używam AdBlock'a, a do tego wczoraj Google wyłączyło mi konto za niejasne "naruszenie regulaminu" użytkowania YouTube. Ale odzyskałem dostęp po ponownej weryfikacji konta przez telefon i znów działam.[/justify] Nikt cie o to nie prosi, za to ty bezczelnie prosisz o pieniądze. Co sprawia ci trudności w ich zdobywaniu? Wolne łącze, czy brak chęci na szukanie? Niby dlaczego miałbym cześć moich pieniędzy, przezemnie zarobionych za moją prace, dać tobie, w imię czego? Bo? Pozatym zauważ, że coraz więcej głosów irytacji, a nie zachwytu n/t tego co ty tu wklejasz. Każdy kto jest zainteresowany sam to wygugluje. Ale ty tego nie zrozumiesz. Być może jest to spowodowane jakimiś ograniczeniami które posiadasz, i które to również są powodem twojego bezrobocia. |
|
|
![]() |
|
"Uwielbiam zapach odpalanego granatnika o poranku"-parafraza,przerobiony cytat z filmu"Czas Apokalipsy".
![]() W rzeczywistości to wypowiedz,trochę zmieniona. komendanta głównego Policji. ![]() W oryginale było-"O qrva, ale yebło z samego rana.". ![]() https://demot(...)zwierzat SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
"Senator" - miało być. |
|
|
![]() |
|
Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia?
Może jakieś podwyżki? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia? Może jakieś podwyżki? Postanowienia? rozszerzenie usług o naprawy komputerów i laptopów. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia? Może jakieś podwyżki? Nihil novi,czyli nic nowego. ![]() Prawie nic. ![]() Postanowiłem,że od dziś, kolacje będą przy świecach. ![]() Nie jestem romantykiem.Otrzymałem rachunek za prąd... ![]() Na tym podwyżki się kończą. ![]() Co do postanowień noworocznych. ![]() Nigdy ich nie realizuję i dlatego mam od wielu lat taką samą listę. ![]() Nie zmienia się"zwycięskiego składu",a przy okazji nie muszę kombinować co i jak. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Zbliża się 14:00 - są już najnowsze wiadomości. |
|
|
![]() |
|
Ile dziś podań o pracę złożyłeś? A no tak zero bo podania o prace nie da sie złożyć metodą kopiuj wklej tak jak robisz to tutaj.....
Jesteś totalnie żałosny dziwię sie administracji forum ze pozwala na takie cyrki.... Widac poziom forum maleje z dnia na dzień a głupoty rośnie w zastraszającym tempie |
|
|
![]() |
|
Też macie tak w pracy że w jeden dzień nuda w drugi "zapierdziel" ? Czy jakoś unormowane ?
|
|
|
![]() |
|
Nad Ukrainą zapadła już noc. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Też macie tak w pracy że w jeden dzień nuda w drugi "zapierdziel" ? Czy jakoś unormowane ? Zalezy od dnia ale nie raz bywają cyrki od ktorych uciekać trzeba.... Przyklad ? Zapalasz światło w kuchni na poziomie garażu i maszz światło na zewnatrz prad w gniazdkach. Gasisz i.... Nie ma pradu ani w gniazdkach ani oświetlenia zewnętrznego. Taki cyrk w połączeniu z klientem który negocjuje cenę i tak już niską za wykonanie uslugi elektrycznej to znak ze trzeba spier..... Wyobraź Sobie lampe przekroj przewodu 1.5mm kw. A za nia podlaczana kuchenka oswietlenie czajnik elektryczny i lodówka. Do lampy 1.5 za lampą gniazdka 2.5mm przekroj przewodu zabezpieczony 16A. Wniosek? Odpalasz 3-4000W na gniazdach bezpieczniki wytrzymują ale kable w ścianach topią sie i powstaje pożar. Robic zlecenie czy uciekac ? Odpowiedź po obejrzeniu tabeli obciążalności przewodów. Dla mnie oczywista. Dla klienta? No prpblem..... Jednym słowem patologia aż strach dotykać takiego syfu |
|
|
![]() |
|
@Deklu
![]() "Nad Ukrainą zapadła już noc". ![]() Skąd o tym wiesz Stirlitz,kacapski szpiegu? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@Tomciu
![]() Podobno kapusiu dostałeś pismo rejonu energetycznego-"Jeśli nie zapłaci Pan za energię elektryczną, wyłączymy radiostację". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Widziałem przypadek że gość dosztukował kabel 1.5 do gniazdka od kuchenki bo mu zabrakło 5 cm. Wtyczki już wyjąć się nie dało, była jedną całość
![]() |
|
|
![]() |
|
Rząd Szwecji ogłosił dzisiaj wieczorem, że wyśle ukraińskiej armii 50 bojowych wozów piechoty typu CV90 i 12 haubic samobieżnych "Archer" kaliber 155 mm: |
|
|
![]() |
|
Guj Verhofstadt na Campusie Polskojęzyczna Przyszłość ten kraj, w obecności Radka Zdradka i Trzaskającego Rabieja przypomniał, że UE potrzebowała kilka miesięcy debat, by zakazać importu rosyjskiej ropy, podczas gdy Stanom Zjednoczonym zajęło to kilkanaście dni. Stąd, jego zdaniem, należy w UE skończyć z zasadą jednomyślności Dziś suwerenność poszczególnych państw niewiele znaczy, co pokazuje przykład Niemiec bezbronnych dziś w kwestii energetycznej - przekonywał.. Przy takim nasyceniu euro-deputatów korupcją Gazpromu to żenująca argumentacja ociężałych umysłowo z POKO. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć relację wideo z pierwszej linii ukraińskich okopów pod Donieckiem: |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Po co ukraińcom tyle sprzętu, jak im już ludzi brakuje.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
@ ludek |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widziałem przypadek że gość dosztukował kabel 1.5 do gniazdka od kuchenki bo mu zabrakło 5 cm. Wtyczki już wyjąć się nie dało, była jedną całość hahahaha nie ma co pełen profesjonalizm widzę.
![]() |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobry Wieczór. a za co Ukraina płaciła kiedykolwiek ??? |
|