|
![]() |
|
Dzień Dobry Państwu. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Unemployed political scientist. Tomasz Wawruszko [CENZURA BO ADRES] PL52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 SWIFT: POLUPLPR (Bank Spółdzielczy w Jarosławiu) Tomciu ![]() Co mi zrobisz jak podam nazwę miejscowości w której mieszkasz,ulicę i numer domu,bez podawania twojego imienia i nazwiska? ![]() A nawet pokażę zdjęcie tej posesji? ![]() Widoku twojej facjaty raczej nie,ale gdybyś znalazł sie w miejscu publicznym,mogę zrobić ci fotkę,opublikować, nie ma do tego prawie żadnych przeciwwskazań prawnych. ![]() Prawie,bo ktoś mógłby oskarżyć mnie o rozpowszechnianie... zgorszenia publicznego. ![]() PS.Na standardowych drukach wpłat nie ma miejsca na litery PL.Nie pyerdol,bo już pierwsze 5 cyfr określa"skąd" jesteś.Kup też sobie naklejkę -Cделано в Польше-zrobiono w Polsce ![]() ![]() Nie używaj słowa"cenzura", a"autocenzura".Nikt z Portalu nie blokuje twojego adresu domowego ,który już kiedyś SAM podałeś.Nie cenzuruje twoich tekstów "zerżnietych" z naruszeniem praw autorskich.Mylą ci się pojęcia,zresztą "Pomylony",to pewnie twoje drugie imię. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() CYTAT Unemployed political scientist. Tomasz Wawruszko [CENZURA BO ADRES] PL52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 SWIFT: POLUPLPR (Bank Spółdzielczy w Jarosławiu) Tomciu ![]() Co mi zrobisz jak podam nazwę miejscowości w której mieszkasz,ulicę i numer domu,bez podawania twojego imienia i nazwiska? ![]() A nawet pokażę zdjęcie tej posesji? ![]() Widoku twojej facjaty raczej nie,ale gdybyś znalazł sie w miejscu publicznym,mogę zrobić ci fotkę,opublikować, nie ma do tego prawie żadnych przeciwwskazań prawnych. ![]() Prawie,bo ktoś mógłby oskarżyć mnie o rozpowszechnianie... zgorszenia publicznego. ![]() Hahahahaha o k0rwa leze i płacze ze śmiechu hahahahaah Czyli mial litra (wyjaśnienie kilka postów wyżej hHa) PS.Na standardowych drukach wpłat nie ma miejsca na litery PL.Nie pyerdol,bo już pierwsze 5 cyfr określa"skąd" jesteś.Kup też sobie naklejkę -Cделано в Польше-zrobiono w Polsce ![]() ![]() Nie używaj słowa"cenzura", a"autocenzura".Nikt z Portalu nie blokuje twojego adresu domowego ,który już kiedyś SAM podałeś.Nie cenzuruje twoich tekstów "zerżnietych" z naruszeniem praw autorskich.Mylą ci się pojęcia,zresztą "Pomylony",to pewnie twoje drugie imię. ![]() |
|
|
![]() |
|
Hahahaha leze i placze xe smiechu haha jozek mial litra fdla ciekawych strona wcześniej hahahahaha
|
|
|
![]() |
|
[cytat]Hahahaha leze i placze ze smiechu haha jozek mial litra dla ciekawych strona wcześniej hahahahaha
|
|
|
![]() |
|
Nie moge usunąć poprzedniego posta i'm sorry.
Tomasz pisze tu monolog ze sobą wiec chyba można |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeszcze chwila Tomciowi walnie 40-stka, a pracy i baby jak nie było,tak nie ma i nie będzie.
W pustym pokoju uwiędłe kwiaty W fotelu siedzi jełop wąsaty A zegar tyka, bo czas umyka Z każdą pepsiochą jełop zanika I co tak siedzisz knurze opasły? Twojej nadziei gwiazdy już zgasły A jełop jęczy, stęka i sarka Nie wie, że grób mu kopie koparka A na tym grobie, kamień niech stanie A na kamieniu poety wołanie "Tu leży jełop mój przyjacielu, który przepierdział życie w fotelu" |
|
|
![]() |
|
Właśnie "mejluję" do niemieckiej Minister Spraw Zagranicznych Annaleny Baerbock. |
|
|
![]() |
|
napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie
|
|
|
![]() |
|
napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie
|
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. zawsze lepiej gąsiennice czołgów czyścić jak w domu na bezrobociu siedzieć i pisać o wojnie ciągle to samo |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. zawsze lepiej gąsiennice czołgów czyścić jak w domu na bezrobociu siedzieć i pisać o wojnie ciągle to samo Przeczyscił by i owszem ale to dlatego ze po 24h z nim generał wydał by rozkaz "rozjechać!" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie moge usunąć poprzedniego posta i'm sorry. Tomasz pisze tu monolog ze sobą wiec chyba można NahtSracht Jak widzę, Ciebie tez dopadł" wirusek". ![]() Ja na szczęście(profilaktycznie),na tym kompie, nie mam ważnych info. ![]() Są jeszcze dwa, w tym nazwijmy"zawodowy",których nigdy nie wchodzę na hakowane strony. ![]() Hakerom pendrive w doopsko,kilo szkła i coś na zatwardzenie. ![]() Wszystko to z samoaplikacją,bo inaczej puściłbym pawia... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
To nie wirus to chiński telefon hahahahahha
|
|
|
![]() |
|
I nasz Krabek przetrwał ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
CYTAT Właśnie "mejluję" do niemieckiej Minister Spraw Zagranicznych Annaleny Baerbock. Tomciu ![]() Zwolnij,to inteligencja ciebie dogoni. ![]() Gdy przeczytają decydenci z NATO twój tekst,raczej nie zaproszą ciebie do Berlina, Waszyngtonu,Watykanu, ale z pewnością ...do Tworek. ![]() Z tekstu wynika,że starasz się "sfolkdojczyć",skoro kontaktujesz się z Niemcami.Desperacja? ![]() Co do incydentu w Iraku,a który opisujesz,znając twoje zwidy,to pewnie gościa z urwaną nogą, osobiście ratowałeś. ![]() Na poważniej-W jakim filmie umiejscowiłeś ten swój avatar? ![]() ----------------- Co do "Krabka"przetrwał,bo jak widać po dronie, jego "dupka"została na siatce,a zapalnik nie uderzył w pancerz. Banalnie prosta osłona i jak kiedyś pisałem-Jeśli coś,co jest z pozoru wygląda na głupie,ale działa, jest mądre. Poszukaj w necie jak kacapy "chronią"swoje tanki ,a ze śmiechu możesz sie zaksztusić. Ciekawy jestem, jak to zdjęcie,skomentuje ekspert, czyli"niewypał"z Szówska. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
zaraz wojna się skończy do PL wchodzi 10 fala i kraken
|
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT [justify]@ jusek 1. W 2017 roku napisałem e-mail'a do polskiej ABW (Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego) z uwagami do samolotów dla VIP-ów. To przysłali do mnie Policję, żeby dzielnicowy wybadał kim ja jestem, dlaczego piszę do ABW... i jeszcze ciekawie rozglądał się po mieszkaniu, czy czasem gdzieś na parapecie nie rośnie konopia w doniczce. Ciesz się że nie przysłali sanitariuszy z kaftanem. Chociaż 2017 to już były nie-rządy piss, pewnie ich fachowcy od spraw bezpieczeństwa mieli podobne kwalifikacje co ty, znaczy się żadne. CYTAT Tymczasem nad Ukrainą zaczął zapadać zmrok: Ano zmrok ma to do siebie że zapada dość regularnie w tej części świata, to raczej nie jest jakaś sensacja z linii frontu. |
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
|
![]() |
|
:Tomciu
![]() Granat ci do wyrka podrzucili,ąbyś się nie nudził i trochę rozerwał,bo jakoś milczysz? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|