|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Zakończysz wreszcie ten temat ????¿
|
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dobry wieczór.
Żołnierze zawsze mogą zrobić proce na kamyki jeżeli skończą się kraje które wysyłają broń. |
|
|
![]() |
|
@Neptun1313
Spodobała mi się analiza osobowości przychlasta z Szówska. ![]() ---- Deklu z Szówska. ![]() Nic nie piszesz o pomocy Szwajcarów,dla wojsk Ukrainy. ![]() Ile czołgów prześlą? ![]() Możesz się pomylić o... cztery Leopardy. ![]() Zapomniałeś o kolejnym balonie nad Ameryką Środkową. To, że czytam twoje posty, wynika z tego,że lubię się pośmiać. ![]() Oszczędzam na alkoholu,a zabawy więcej niż po wypitej flaszce ... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
@ Nacht |
|
|
![]() |
|
Poniżej zabici rosyjscy żołnierze w krzakach na miedzy: |
|
|
![]() |
|
Większość rosyjskich żołnierzy ginie na Wschodzie Ukrainy właśnie w taki sposób: |
|
|
![]() |
|
CYTAT [justify]@ Nacht 1. Ten temat to profesjonalna relacja prosto z frontu, więc to chyba normalne że mam dostęp do takich materiałów. A tak w przetłumaczeniu na polski ten temat to wklejanie zdjęć i cząstek artykułów zazwyczaj z zagranicznych portali do których każdy ma dostęp. Jeszcze robienie z siebie głupa można by było do tego dorzucić. Piszesz jakbyś miałe dane prosto z wywiadów zagranicznych. ![]() |
|
|
![]() |
|
Wawrusko napisał :
CYTAT 1. Ten temat to profesjonalna relacja prosto z frontu, więc to chyba normalne że mam dostęp do takich materiałów. Masz zgode na wykorzystywanie treści zawartych w ROCHAN CONSULTING, a dokładnie w zakładce UKRAINE CONFLICT MONITOR , oraz na nazywanie ogólnego dostępu do treści - twoim dostępem? Zwykłe tłumaczenie z translatora, wystarczy do tego żeby mówic że "ty masz dostęp", i wrzucasz to jako "swój materiał " na publicznym forum? Wiesz co to przywłaszczenie własności intelektualnych? Wiesz co to plagiat? Możebyś napisał do nich mejla, tak jak do ministrów z Finlandii i Niemiec i opisał "swoje" mądrości co? |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Nie możesz tak pisać, bo zaczyna to podpadać pod stalking, a za to może grozić do 8 lat więzienia. Uporczywe nękanie w celu poniżenia.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W wolnych chwilach, mogą Państwo przelewać środki na numer mojego konta bankowego: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu Ty tak serio ? Jesteś pierdolnięty czy się teraz zbijasz ? ![]() Może prowadzisz jakąś zbiórkę dla Ukraińców ? Bo z jakiej okazji ktoś ma wpłacać ci kasę na konto ? |
|
|
![]() |
|
Nigdy nie prowadziłem i nie prowadzę żadnej zbiórki dla Ukraińców. |
|
|
![]() |
|
Musisz mieć jakiegoś "kochającego znajomego". Możemy się różnić w poglądach, ale po co ta nienawiść? Można się wyzywać na tle politycznym, ale ataki ad personam nie powinny mieć miejsca.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nigdy nie prowadziłem i nie prowadzę żadnej zbiórki dla Ukraińców. Możesz już z tego forum wypierda***? Dopóki nie zaczałeś nagabywać do tego, żeby ktoś przelewał ci kase, to byłeś tu tolerowany. Teraz ludzie maja cie dość. Czubie |
|
|
![]() |
|
Tak, to co przytoczyłeś plus zapowiedź odwiedzin w miejscu zamieszkania może także wyczerpywać znamiona gróźb karalnych art.190 kk. Żeby zaistniało to przestępstwo, groźba musi wzbudzić u pokrzywdzonego uzasadnione podejrzenie, że będzie spełniona. Zawsze można zgłosić na policji KONIECZNIE NA PROTOKÓŁ zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na swoją szkodę. Nawet jeśli ostatecznie to umorzą, to istnieje spore prawdopodobieństwo, że dowiesz się kto to jest. Chyba, że to jakiś spec od internetu i skutecznie się zakamuflował, tak że nie będą w stanie ustalić adresu. Ale próbować warto. Ja bardzo potępiam takie chamstwo i jestem za tym, aby je zwalczać. Przeczytałem te wpisy i chociaż mnie nie dotyczą, wkurwiłem się. Tak po prostu nie można.
A ci, którzy tak się denerwują wpisami, po prostu nie muszą tego czytać. Ludzie, więcej tolerancji dla każdego. Jad, nienawiść żółć, zawiść. Skąd się to bierze? |
|
|
![]() |
|
@ HIV |
|
|
![]() |
|
CYTAT [justify]Nigdy nie prowadziłem i nie prowadzę żadnej zbiórki dla Ukraińców. To z jakiej okazji ktoś ma "w wolnym czasie" wpłacać ci pieniądze na konto ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Ty tak serio ? Jesteś pierdolnięty czy się teraz zbijasz ? ![]() To było pytanie do idioty, aby wydał diagnozę o swojej chorobie!!! ![]() W sumie to chyba lubię"przypała". ![]() Zgłoszę go do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. ![]() Pomogą nakarmić,kuwetę wyczyszczą... ![]() --- Tomciu ![]() Zgłosiłeś zbiórkę do odpowiedniego urzędu? ![]() Ktoś może pomyśleć że jest to oszustwo.wyłudzenie czy nawet żebranie. ![]() Były przypadki wyłudzeń na tzw.wnuczka,obcokrajowca,ale "NA DEBILA",jeszcze nie. ![]() Prekursor jesteś,ścisłą awangardą netowych "przygłupów". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Na Łotwie płonie fabryka dronów,,, Kacapy zaatakowały Łotwę. Bundeswera grzeje silniki?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Proponuję olać temat nie zaglądać tu nie komentować !
|
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|