|
![]() |
|
CYTAT 1. Poniżej mogą Państwo zobaczyć wysypisko poległych pro-rosyjskich najemników od Wagnera: Pogięty cudzie z Szówska. ![]() Jakie jest moje zdanie o tobie? ![]() Mam ciebie za *****na ropę,*******totalnego,********,męską*****,netowego impotenta z miętkim*******... ![]() Gdyby nie internet,nikt nie wiedziałby że istniejesz,cienkiqt@sie. ![]() Jesteś nikim,ale niestety-jesteś. ![]() Zapisz się do Wagnera nierobie.Sporo tam zarobisz. Takiego przypała jak ty, ucieszy" zarobiona" seria z... "pepeszy". ![]() https://demot(...)-wojny-w SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
odbudowa ukrainy
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/niesamowita-ukraina-tak-wygladala-po-ataku-rosji-a-tak-dzis-zdjecia/mc0zk0j,79cfc278 |
|
|
![]() |
|
Tymczasem pod każdym moim postem mogą Państwo zobaczyć numer mojego konta bankowego, na które można wysyłać wsparcie / "donejty". |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tymczasem pod każdym moim postem mogą Państwo zobaczyć numer mojego konta bankowego, na które można wysyłać wsparcie / "donejty". Przelałem hajs |
|
|
![]() |
|
@ Neptun |
|
|
![]() |
|
tez przelałem.....
|
|
|
![]() |
|
CYTAT @ Neptun ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
@ Mark |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ Neptun Dziękuję. Wspierając mnie, redukują Państwo prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzeń typu: - rozbicie głowy młotem; - zgwałcenie kijem od szczotki po wcześniejszym przywiązaniu za ręce i nogi do nóg stołu; - wykastrowanie nożem do kartonu kupionym w markecie budowlanym; - doświadczenie wepchnięcia do odbytu pręta grzewczego od piecyka elektrycznego a następnie włączenie piecyka. Wow tyle wrażeń i to wszystko za jednego życia? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|
|
![]() |
|
Czy też to zauważyliscie Stalowe Miasto jest pro ukraińskie.A co robi flaga Ukrainska przy logo Stalowe Miasto?Czy mieszkamy w Polsce czy już w Ukrainie?A gdzie nasza flaga Stalowej Woli?Kto umieścil tą flagę ?Lokalny konflikt na Ukrainie a media rozdmuchują go do rozmiarow wojny prawie światowej.
![]() |
|
|
![]() |
|
- Rosjanie wykorzystują to, że jest ich więcej i nie szanują życia swoich żołnierzy. Dlatego tak wielu z nich ginie. |
|
|
![]() |
|
No i
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT tez przelałem..... Thomciu ![]() Przy najbliższej okazji okazji,poprzez Pocztę,dokonam przekazu(nie przelewu) na twoje nazwisko. ![]() Listonosz i reszta,pewnie będą mieli ubaw. ![]() Trudno.Chcesz masz. ![]() Jako cel wskażę-tym razem,"na prezerwatywy rozmiar 9 cm." ![]() Potem pomyślę na co więcej ci dać,np.to samo,ale rozmiar 8 cm.aby nie było luźno. ![]() PS.Wolisz konkretny kolor,pudrowane czy smakowe? ![]() Zapytaj partnera,bo nie chcę aby się na tobie zawiódł... ![]() Twoje pożycie seksualne,twoją sprawą,ale jeśli mam dać tobie kasę,mogę wskazać określony cel darowizny. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ e2rd |
|
|
![]() |
|
Lokalny konflikt o Donieck rozdmuchany do granic absurdu za sprawą USA.Stanowiska w Nato juz przygotowane dla politykow ktorzy codziennie mowią o Ukra....Ludzie juz ostygli na temat Ukr... i nie chcą pomagać.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek 1. Zawsze mogę powiedzieć listonoszowi że niczego nie zamawiałem. 2. Jestem heteroseksualny.[/justify] Tomciu ![]() -Oczywiście,że możesz to powiedzieć listonoszowi,ale prawdą jest że chcesz pieniędzy. ![]() Czy uwierzy?Wątpię,ale to będzie kwestią jego interpretacji ![]() Niczego nie wciskam ci na siłę,ale czasu nie cofniesz,czyli tego co napisałeś. ![]() Moja kasa i mogę zrobić z nią co chcę,a ty,przyjąć jej nie musisz. ![]() -Nigdy nie negowałem że nie jesteś heteroseksualny,ale możesz być"binarny seksualnie",czyli dwie płcie w jednym ciele. ![]() Udowodnij że jest inaczej niż mi się wydaje. ![]() Jeśli tego nie zrobisz,to dalej będę w przekonaniu że jesteś... ![]() Za to co pomyślą inni,nie odpowiadam. ![]() Każdy ma swoje przekonania,a ty swoim zachowaniem nadajesz im jeden kierunek. To co myślę,np. o tobie,jest moją prywatną sprawą,nie jest zabronione prawem i... z tym problemem zostań. ![]() PS.Co nowego na Ukrainie? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek To Ukraińcy powinni się postarac żeby wszyscy się zaczęli cofać ![]() A co sądzisz o chińskim planie pokojowym? |
|
|
![]() |
|
@ e2rd |
|
|
![]() |
|
Wspierając mnie, redukują Państwo prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzeń typu:
- rozbicie głowy młotem; - zgwałcenie kijem od szczotki po wcześniejszym przywiązaniu za ręce i nogi do nóg stołu; - wykastrowanie nożem do kartonu kupionym w markecie budowlanym (tzn. zabranym z ruin marketu budowlanego po jego wcześniejszym zbombardowaniu); - doświadczenie wepchnięcia do odbytu prętu grzewczego od piecyka elektrycznego a następnie włączenie piecyka.[/justify][/cytat] Oświeć mnie bo nie rozumiem co wspólnego ma dotowanie ciebie ( czytaj "żebractwo" ) z tymi " zachowaniami " które wymieniłeś ? . P.S. Przelew ciągle czeka . W moim banku DNB , nie mogę wpisać w rubryce " tytułem " żebractwo ani darowizna . Napisz " ZA CO " a przelew pójdzie . |
|
|
![]() |
|
Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia .
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia . Przypuszczam że info prawdziwe. ![]() Nie wiem dlaczego,ale nie jestem zdziwiony, że po raz kolejny zostaliśmy "wyru Hani" ![]() W tytule przelewu Tomciowi wpisz-Na korektę napletka. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia . No i po co ta ruska propaganda? Kliczko dziękował w Niemczech za niemieckie czołgi. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-02-25/wladimir-kliczko-przetestowal-czolg-leopard-2-nazwal-go-kotem/ |
|