|
![]() |
|
CYTAT @ Neptun OK. Będę czekał. Czekaj, czekaj ![]() Nie przyszły 29 lutego to przyjdą 1 kwietnia ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
@ madras |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT @ madras ![]() ![]() Co zrobisz z taką górą pieniędzy? Zainwestujesz w coś ? Bo ja bym miał pewną propozycję co zrobić z taką kaską. |
|
|
![]() |
|
Kupi sobie domek.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kupi sobie domek. Czopek niepotrzebnie straciłby "kupę kasy",naciskiem na KUPĘ. ![]() Propozycja? ![]() Schronisko dla zwierząt i wolontariat z zakwaterowaniem. ![]() Tyle że jako"pensjonariusz". ![]() Dokarmiany sianem widłami,jako naczelny osioł rozpłodowy i etatowy nierób. ![]() Ewentualnie zostaje mu klatka w ZOO. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ madras Nic więcej nie przyszło?Oj,oj.Boli... ![]() Nie przyszło,bo nie poszło! ![]() Tomciusiu. ![]() Do kogo masz żal, leniu ni#dopy@rd&lony? Tak jest,ale... ![]() Za przysłowiowe "free",coś ci podpowiem. ![]() Prowadzisz nielegalną,publiczną, zbiórkę "środków finansowych"... ![]() "Skarbówa" się ucieszy z mojego e-maila. ![]() Wystarczy wpłata 1-go grosza,a jesteś udupiony. Zresztą sama sugestia(usiłowanie czynne), dotycząca "chęci pozyskania bezprawnie środków finansowych",jest karalna. ![]() PS.Narrator tego portalu podaje numer konta wskazanego przez ciebie. ![]() Są dwie opcje tego dotyczące. ![]() Ty to "on",albo "on", ma współudział w czynie podlegającym odpowiedzialności karno-skarbowej. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
Tomciu
![]() Jak widzę,dalej trwa ogłoszona przez ciebie zbiórka. ![]() Nie zdziw się,jak ci komandosi ze skarbówki,o 6-tej rano,drzwi wywalą,a ciebie w gaciach wyprowadzą. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
Tymczasem minęła 18:00 i nad Ukrainą jest już ciemno. |
|
|
![]() |
|
Podzieliłes się z kimś tymi pieniążkami z urzędu skarbowego ?
Dałeś coś rodzicom?? |
|
|
![]() |
|
@ e2rd |
|
|
![]() |
|
Rząd udajacy polski z Pinokiem powiedział Rosji, że nie będzie placil za paliwa w rublach .Od tego sie zaczelo ,inflacja zaczela rosnąć.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ e2rd Pytałem czy się podzieliłeś. Mogłeś dać połowę rodzicom połowę zostawić na drobne wydatki. |
|
|
![]() |
|
Minęła 21:00 |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zaorany
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Informacje przekazuje bezinteresownie, zachęcam do wsparcia przy tym ludności dotkniętych wojną poprzez wpłaty na konta wybranych przez siebie organizacji. Tomciu ![]() Czy mógłbyś zamilczeć "bezinteresownie". ![]() Pro bono publico-Dla społecznego dobra? ![]() Po prostu-Morda w kubeł? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Tomciu pisze na telefonie już nie raz poprawiło mi na inny wyraz bo zazwyczaj nie wstawiam polskich znaków. Nie nakręcają się.
Pisałem pytał zobacz jak następny wyraz jest w podpowiedziach. "Pytałem". Jak ktoś pyta to wypadało by odpowiedzieć. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tomciu pisze na telefonie już nie raz poprawiło mi na inny wyraz bo zazwyczaj nie wstawiam polskich znaków. Nie nakręcają się. Pisałem pytał zobacz jak następny wyraz jest w podpowiedziach. "Pytałem". Jak ktoś pyta to wypadało by odpowiedzieć. @stalowemiasto On po prostu,nie przywiązuje wagi do używanego słownictwa. ![]() Mnie to nie dziwi,skoro jest "żydokomuną". ![]() Sługusem Fjutina no i nie ma...napleta. ![]() Pewnie korzysta z kompa,ale jest"na prochach"od psychiatry. Odwala mu dekiel,ale fizycznie niegrożny dla otoczenia. Taka ameba. ![]() ---------------- @Vawrusco,pokemonie. ![]() Ile czołgów dziś,na Ukrainie,"paszło w ..ujom"? ![]() Teraz pytanie zasadnicze-Pościel już zmieniłeś? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Głosowanie kończy się o godzinie 17:00. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
1. Na drodze "506" kolumny ukraińskich pojazdów opancerzonych z miasta Chasiv Yar jeżdżą tam i z powrotem, ostrzeliwując pro-rosyjskich najemników od Wagnera którzy od północy zbliżyli się do drogi na odległość 300 metrów. |
|
|
![]() |
|
Minęła już 17:00. |
|
|
![]() |
|
Minęła 22:00 |
|