|
![]() |
|
Dzień Dobry.
Jak tam wieści z Frontu Poszukiwania Pracy Dla Politologa? Na pracuj.pl widzę mnóstwo ofert, z czego ponad połowa to praca biurowa, nie czekaj Tomaszu, wysyłaj CV i daj znać jak ci idzie. https://www.pracu(...)oslaw;wp |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja dzisiaj byłem pod sklepem "U Prucnala" i wypiłem dwa "Desperadosy" (po 0.4 litra, 6%). |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja dzisiaj byłem pod sklepem "U Prucnala" i wypiłem dwa "Desperadosy" (po 0.4 litra, 6%). OK, to wiele wyjaśnia. Dobra rada, ja nie żartuję ani nie nabijam się tym razem, powinieneś poszukać pomocy u psychiatry czy terapeuty. Bo to brzmi, jakbyś miał poważny problem. A problemy da się rozwiązywać a choroby leczyć ![]() PS. Ja też lubię Desperadosy. |
|
|
![]() |
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć mieszkańców Czasiw Jar w kolejce po wodę do picia: |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Na pracuj.pl widzę mnóstwo ofert, z czego ponad połowa to praca biurowa, nie czekaj Tomaszu, wysyłaj CV i daj znać jak ci idzie. https://www.pracu(...)oslaw;wp Problem w tym że nie ma tam żadnego ogłoszenia pt. " Zatrudnię psychopatę do pracy biurowej". |
|
|
![]() |
|
Poniżej podmiejska dzielnica willowa w Czasiw Jar: |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zdjęcie przedstawia ukraińskiego politologa. Który dalej czeka na ofertę pracy z tamtejszego urzędu.
|
|
|
![]() |
|
Poniżej jedna z tzw. "gorszych dzielnic" w Mariupolu:
![]() Trudno w to uwierzyć, ale ta kobieta właśnie wychodzi z tego wypalonego bloku do pracy... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (stalowemiasto) Zdjęcie przedstawia ukraińskiego politologa. Który dalej czeka na ofertę pracy z tamtejszego urzędu. Wy serio wierzycie w to że ktoś kto niby ukończył licencjat latami szuka pracy? po co tu wklejacie linki z pracą? karmicie tylko trola nic więcej. Celowo ponawia podstawowe błędy w pisowni bo nie raz został o to upomniany. Pomyślcie niby politolog a pisać nie potrafi ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pomyślcie niby politolog a pisać nie potrafi ![]() Anżej niby prezydent,niby prawnik,a podpisać potrafi wszystko co nie jest zgodne z Konstytucją. ![]() A ten "polidebil" z Szówska,jest bo jest na Forum. ![]() Jako adoptowany osioł. ![]() Nie mów ,że los zwierząt,nawet"niePiSanych", jest Tobie obojętny? ![]() To pasoŻyd,ale jednak człowiek. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć mieszkańca Avdiivki w drodze po wodę do picia: |
|
|
![]() |
|
CYTAT 1. Według najnowszych informacji, wzrost gospodarczy Ukrainy w 2022 roku wyniósł minus 30%: Deklu ![]() Wzrost gospodarczy w dół? ![]() Ciekawy pogląd ekonomiczny. ![]() Gdyby istniał w ten sposób liczony wzrost,ale biologiczny człowieka czyli w dół,teraz byłbyś... plemnikiem. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
[cytat][justify]Dzień Dobry.
/cytat] Piszesz deklu"Dzień Dobry". ![]() 12.13,to zarejestrowana twojego godzina wpisu. Czy nie jest to"za wcześnie", dla nieroba,który budzi się w środku dnia? ![]() Zapytam nieskromnie-kiedy rozpoczynasz aktywność seksualną, bo chciałbym to wiedzieć. ![]() Nie jestem zainteresowany twoja osobą,ale moimi postami, nie chciałbym ingerować w twoje stosunki odbyte i nieodbyte,ze wskazaniem że te,które "odbyły się"w odbycie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Paprochu z Szówska.
![]() Co słychać,widać i czuć na ukraińskim froncie? ![]() Tylko ty masz lepsze informacje niż Mossad. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Poniżej pro-rosyjski najemnik od Wagnera podczas "sezonowych prac na kontrakcie" w Bachmucie: |
|
|
![]() |
|
1. Poniżej widać mieszkańca Avdiivki który po powrocie z pracy szuka swojego mieszkania: |
|
|
![]() |
|
1. Avdiivka - wyszły na chwilę po parówki i okazało się że nie mają do czego wracać: |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Poniżej załoga ukraińskiego czołgu odpoczywająca w Czasiw Jar: |
|
|
![]() |
|
Wiec Korwin się mylił gdy zapewniał ze ta wojna to ukraiński fejk?
Powinien odstawić RT. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@ Art |
|